Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

duanıza ihtiyacım var lütfen... (4 Kullanıcı)

dergah38

Kayıtlı Kullanıcı
S.a kardeşlerim ne zaman dua ya ihtiyacım olsa sizlere geliyorum.bir yıldır gorustugum biri var ve yarın benı istemeye gelecekler.fakat aıleler cok farklı dunyaların insanları benim ailem daha genişken onun aılesı cok cok muhatısıp ne olur bana dua edın aıleler arasında sıkıntı olmadan hayırlısı ise bu iş olsun lütfen dualrınızı beklıyorum inşallah...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim Allah hakkınızda ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.
Allah hakkınızda olanı gönlünüze gönlünüzde olanıda hakkınızda hayırlı etsin Rabbim inşallah.Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

krizantem1903

Kayıtlı Kullanıcı
ben bu sebebden dolayı boşanmanın eşiğinde olan birisiyim.aileler çok önemli bu konularda.bende ailelerden bizene biiz birbirimizi seviyoruz diyordum ama malesef öyle değilmiş.sırf eşimin ailesinin gerici olması ve kızlarına çok düşkün olmaları ailemizi bitirdi ve olan 2,5 yaşındaki oğlumuza oldu ana baba ayrı büyüyecek.bu söylediklerimi düşünün gerekirse 1 sene geç evlenin ama aileler oturup konuşsun anlaşsın.aile çok önemli.
ama yok biz birbirimizi seviyoruz evleneceğiz derseniz sizin için dua edeceğim bende.

dergah38

Kayıtlı Kullanıcı
dua edın lutfen bızdede karsı taraf cok fazla tutucu ve aılem benım oyle degıl allah razı olsun dualarınızı beklıyorum

suda

Kayıtlı Kullanıcı
eğer gerçekten o kişiyi istiyorsan bu iş olur inşallah hayırlısı

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt