Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duaniza Ihtiyaçim Var Lütfen!! (1 Kullanıcı)

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.kardeşlerim. sizden bir ricada bulunacagım, allah rızası için. yigenimin kanına mikrop karıştım,şu an tedavi görüyor. daha 3 yaşında. sizden onun için dua etmenizi istiyorum. allah (c.c.) hepinizden razı olsun.
bugun cuma, cumaların rededilemeyecegi hayırlı bir gün. sizden dualarını bekliyorum.hepinize hayırlı cumalar, allaha emanet olun.....:

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm..rabbim Acil şifalar Versin....inşallah En Kisa Zamanda Iyileşir....bende Dua Edeceğim Bugün Onun Için..hayirli Günler...allah(c.c.) Emanet Olun..

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm..rabbim Acil şifalar Versin....inşallah En Kisa Zamanda Iyileşir....bende Dua Edeceğim Bugün Onun Için..hayirli Günler...allah(c.c.) Emanet Olun..

S.A KARDEŞİM AMİN. İNŞALLAH. ALLAH RAZI OLSUN.SİZDENDE DİGER KARDEŞLERİMDENDE

hastetim

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleykün en kısa zamanda eski saglıgına kavuşur yigeniz.acil şifalar versin duam her zaman onunla olacak kardeşim.

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
A.S. KARDEŞİM.AMİN.DUALARINIZ İÇİN ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. SİZLERDE ALLAHA (C.C) EMANET OLUN.

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam Rabbimiz acil şifalar versin mübarek cuma günü hatırına ellerimizi boş çevirmesin inşaallah

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Canim Benim Kiyamam Ben Ona.allah Acil şifalar Versin.inşallah Iyileşir.(amin)

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam Rabbimiz acil şifalar versin mübarek cuma günü hatırına ellerimizi boş çevirmesin inşaallah

A.S. KARDEŞİM AMİN.AMİN KARDEŞİM İNŞALLAH ALLAH (C.C.) BİZİ BOŞ ÇEVİRMEZ. ALLAHA EMANET OLUN. HAYIRLI CUMALAR

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Canim Benim Kiyamam Ben Ona.allah Acil şifalar Versin.inşallah Iyileşir.(amin)

S.A. KARDEŞİM. AMİN.GERÇEKTEN ÇOK DUYGULANDIM BU FORMUN BU KADAR TUTULACAGINI BİLEMEZDİM. AYRICA BU FORMU AÇMAMA YARDIMCI OLAN BERAT KARDEŞİMDEN, VE HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.İNŞALLAH İYİLEŞİR.AMİN. ALLAHIN (C.C.) İZNİYLE

berat05

Yönetici
S.A.kardeşlerim. sizden bir ricada bulunacagım, allah rızası için. yigenimin kanına mikrop karıştım,şu an tedavi görüyor. daha 3 yaşında. sizden onun için dua etmenizi istiyorum. allah (c.c.) hepinizden razı olsun.
bugun cuma, cumaların rededilemeyecegi hayırlı bir gün. sizden dualarını bekliyorum.hepinize hayırlı cumalar, allaha emanet olun.....:

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM

Yarabbim sana sığınıyoruz..Dualarımızı geri çevirme ne olur.....3 yaşındaki minik bebeğin ve daha nice hastane kapılarında iyileşmesi için senden merhamet bekleyen dua eden binlerce kardeşlerimin dualarını kabul eyle.Evlat çok tatlı ..sen acılarını gösterme .... bize yardımcı ol...sen herşeyin hayırlısını bilirsin ..
Yarabbi uzgun kardeşimin ve diğer kardeşlerimin hastaları,yakınlarının dertleri için sana el açtık dua ediyoruz...Kelimelerimiz yetmiyor anlatmaya yarabbim sen en iyisini bilensin..CUMA'lar yüzü gözü hürmetine ellerimizi boş çevirme...şu masum yavrucakları Annesine,babasına,sevenelerine bağışla

SEN' İN HER ŞEYE GÜCÜN YETER .................

iNANIN ÇOK ÜZÜLDÜM..Allah(C.C.) YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
BİR FATİHA OKUDUM RABBİM İNŞALLAH KABUL BUYURUR

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı

Yarabbim sana sığınıyoruz..Dualarımızı geri çevirme ne olur.....3 yaşındaki minik bebeğin ve daha nice hastane kapılarında iyileşmesi için senden merhamet bekleyen dua eden binlerce kardeşlerimin dualarını kabul eyle.Evlat çok tatlı ..sen acılarını gösterme .... bize yardımcı ol...sen herşeyin hayırlısını bilirsin ..
Yarabbi uzgun kardeşimin ve diğer kardeşlerimin hastaları,yakınlarının dertleri için sana el açtık dua ediyoruz...Kelimelerimiz yetmiyor anlatmaya yarabbim sen en iyisini bilensin..CUMA'lar yüzü gözü hürmetine ellerimizi boş çevirme...şu masum yavrucakları Annesine,babasına,sevenelerine bağışla

iNANIN ÇOK ÜZÜLDÜM..Allah(C.C.) YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
BİR FATİHA OKUDUM RABBİM İNŞALLAH KABUL BUYURUR

S.A. BERAT KARDEŞİM. ALLAH (C.C.) RAZI OLSUN. AMİN.DUALARIMIZ ONUNLA ZATEN. SAOLASIN BERAT KARDEŞİM. ÇOK DUYGULANDIM YAZIN İÇİN TEŞEKKÜRLER. AYRICA BERAT KARDEŞİM BU FORMU AÇMAM İÇİN YARDIMCI OLDUGUN İÇİNDE SAOLASIN.ALLAH(C.C) HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. ÇOK TEŞEKKÜRLER. ELMAS

berat05

Yönetici
S.A. BERAT KARDEŞİM. ALLAH (C.C.) RAZI OLSUN. AMİN.DUALARIMIZ ONUNLA ZATEN. SAOLASIN BERAT KARDEŞİM. ÇOK DUYGULANDIM YAZIN İÇİN TEŞEKKÜRLER. AYRICA BERAT KARDEŞİM BU FORMU AÇMAM İÇİN YARDIMCI OLDUGUN İÇİNDE SAOLASIN.ALLAH(C.C) HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. ÇOK TEŞEKKÜRLER. ELMAS

ALEYKÜM SELAM

BEN 1 KUM TANESİ KADAR FAYDALI OLABİLİYORSAM NE GÜZEL ..
DUALARIMDA OLACAKSINIZ..

ALLAH(C.C.) BÜYÜKTÜR.İNŞALLAH BU SINAVIDA ATLATACAKSINIZ.ALLAH(C.C.)'A MANET OLUN:H

ireme

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu kardeşim...çok üzüldüm.benim de yiğenlerim var..onlar bir an için geldi aklıma.:( Rabbim (cc) Şafi (azze ve celle) isim şerifi ile şifasını versin inşallah...Rahman (cc) yar ve yardımcınız olsun..üzülme güzel kardeşim...İnşaallahu Teala iyi olacak..şunada inan burda arkadaşlarımızın dostlarımızın etmiş olduğu münacaatlar Allah 'ın (cc) izni ve takdiriyle kabul oluyor..Allah (cc) dua eden herkesten ebeden razı ve hoşnut olsun..o küçük miniği size annesine babasına bağışlasın..Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin inşallah...Baki selam ve dua ile kardeşim..

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu kardeşim...çok üzüldüm.benim de yiğenlerim var..onlar bir an için geldi aklıma. Rabbim (cc) Şafi (azze ve celle) isim şerifi ile şifasını versin inşallah...Rahman (cc) yar ve yardımcınız olsun..üzülme güzel kardeşim...İnşaallahu Teala iyi olacak..şunada inan burda arkadaşlarımızın dostlarımızın etmiş olduğu münacaatlar Allah 'ın (cc) izni ve takdiriyle kabul oluyor..Allah (cc) dua eden herkesten ebeden razı ve hoşnut olsun..o küçük miniği size annesine babasına bağışlasın..Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin inşallah...Baki selam ve dua ile kardeşim..

S.A. KARDEŞİM ALLAH (C.C.) RAZI OLSUN HEPİNİZDEN.İNANIN ÇOK SEVİNDİM. BU KADAR İLGİ ALACAGIMI BİLEMEZDİM?. AMA SİZ DEGERLİ KARDEŞLERİM BENİ YALNIZ BIRAKMADIGINIZ İÇİN ALLAH (C.C.) HEPİNİZİN KALBİNE GÖRE VERSİN. ALLAHA EMANET OLUN. HAYIRLI CUMALAR KARDEŞİM

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Allah Acil şifalar versin inşallah iyileşir :( Dua ederiz tabiki Allah'a emanet olun selametle...

belmurat

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.beslermobilya.com
ey gökleri ve yeri yaratan rabbim sana sonsuz şükürler olsun.

ey gökleri ve yeri yaratan rabbim sana sonsuz şükürler olsun.

aleykümselam.kardeş yüce rabbim acil şifalar versin; allah'ın rahmeti ve bereketi hasta kardeşimizin ve tüm ümmeti muhammedin (sav) üzerinde olsun ... selam ve dua ile.....

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com

inşallah,minik yiğeniniz sağlığına kavuşur onun vesilesi ile hasta olan kardeşlerimizede allah şifa versin

belmurat

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.beslermobilya.com

amin kardeşim cok güzel bi dua rabbim kabul eylesin, benim de özürlü konuşamayan ve yürüyemeyen 7 yaşın bi kardeşim ismi muhammet emin onun içinde dua edermisin..

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Hepisine şifa Versin Kardeşim. Amin. Dualarimiz Onunlada. Allaha Emanet Ol Kardeşim

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum. Rabbim şifalar versin inşaAllah küçük kardeşimize.
sağlık,afiyet ve dua dolu günler...selametle...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt