Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dualarinza ihtiyacim var kardeslerim... (6 Kullanıcı)

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm ben Acik ögretim lisesine yazildim 2. senem fakat cok zorlaniyorum Almanyada yasiyor olmam ve türkcemin zayifligi nedeniyle özellikle bioloji fizik kimya derslerinde. Dershaneyede gidemiyorum baya uzakta oldugu icin bende evde calisiyorum ama bagzen cok kötü oluyorum kendime ben bukadar az anlayan birisimiyim diyorum ve umutsuz oluyorum:( neolur benide dualarinizda eksik etmeyin

selam ve dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleykum Selam Kardeşim,
Allah yar ve yardımcın olsun,zihin açıklığı versin inşaALLAH. Rabbiyesir duasını okuyarak başla Rabbim hayırlısını ihsan eder İnşaALLAH.
Selam ve Dua ile

Rabbi yesir velatu asir Rabbi temim bil hayr.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun Allah bol bol zihin açıklığı başarı nasip edip derslerinizde başarı ile geçmek nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.184 Ya Mükaddim, 146 Ya Muhsi, 150 Ya Alim esmalarını okursanız günlük Allah kabul etsin inşallah.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesil etsin inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

suda

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim allah zihin açıklığı versin öyle söylerlerya her şey gönlünce olsun

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
Allah c.c. razi olsun hepinizden kardeslerim iyiki varsiniz
allah c.c. emanet olun insallah
selam ve dua ile

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardımcın olsun.
Dualarım seninle canım.

hayri07

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM yarve yardımcın olsun kardeşim selametle kalın.

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
Allah başarılar versin zihniniz acık olsun

hayır dualarımızla..

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim sizlerden razi olsun kardeslerim :)

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim zihin açıklığı..kolaylıklar versin inşallah
100 Ya Fettah okudum sizin için.
Rabbim kabul etsin inşallah.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm ben Acik ögretim lisesine yazildim 2. senem fakat cok zorlaniyorum Almanyada yasiyor olmam ve türkcemin zayifligi nedeniyle özellikle bioloji fizik kimya derslerinde. Dershaneyede gidemiyorum baya uzakta oldugu icin bende evde calisiyorum ama bagzen cok kötü oluyorum kendime ben bukadar az anlayan birisimiyim diyorum ve umutsuz oluyorum:( neolur benide dualarinizda eksik etmeyin

selam ve dua ile

aleyküm selam kardeşim.hayatta hepimizin bir sınavı oluyor.belki senin sınavında derslerin karşısında sabretmektir.az anlayan birimiyim diye düşünme.çünkü hepimiz her zaman,herşeyi özellikle dersleri dört dörtlük anlayamıyoruz ki...ilgi alanımız farklı çünkü.kimi müziği sever matematiği zor anlar kimi matematiği sever sözelleri zor anlar.sonra günün çok iyi geçmemiştir o güz zor anlarsın.yani pek çok sebep var canım.sana düşen mücadeleden vazgeçmeden çabalamak ve umutsuzluğa düşmemek .hem niye umutsuz olalım ki bizim, bizi bizden daha iyi anlayan bilen büyük RABBİMİZ ve böyle karşılıksız tanımadan dua edecek kocaman yürekli kardeşlerimiz yani sıcacık bir aile ortamımız var burada.dualarımız kalbimiz seninle üzülme sakın olurmu?ALLAHA emanet ol

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
evet haklisin kardesim ben matematigi anliyamiyorum gercektende tarih cografya onlari daha iyi anliyorum rabbime sükürler olsunki evet cok haklisin güzel kardesim BIZI BIZDEN DAHA IYI ANLAYAN BILEN BÜYÜK RABBIMIZ VAR allah razi olsun kardeslerimden aile ortami bana cok iyi geliyor bilmediklerimide ögreniyorum sayenizde ... üzülmüyorum artik allah razi olsun sizlerden

allaha emanet olun
selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt