Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dualarınızı Eksik Etmeyin Kardeşlerim (1 Kullanıcı)

supreme35

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşlerim bundan 1,5 yıl önce bir hataya düşüp, nefsime yenik düşüp borsa illetine bulaştım. Kazancımızın büyük bir bölümünü kaybettik ve hala bekliyoruz. Bu durumu üzülmesin diye eşime de söyleyemiyorum. Belki dünyevi bir istek ama Bu sıkıntıdan kurtulmam dualarınızı bekliyorum kardeşlerim. Bilirimki sizlerin ağzı benim için günahsızdır. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim bu forumda dua isteyen tüm kardeşlermizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim en kısa sürede sıkıntılarınızı gidersin, feraha çıkarsın inşallah.

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim en kısa sürede sıkıntılarınızı gidersin, feraha çıkarsın, kazancınızı bol ve bereketli kılsın inşallah.

hakyolu007

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim en kısa sürede sıkıntılarınızı gidersin, feraha çıkarsın, kazancınızı bol ve bereketli kılsın inşallah.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM yardımcın olsun kardeşim.inşallah sıkıntılarınız bir an önce hafifler

supreme35

Kayıtlı Kullanıcı
Allah cümlemizin sıkıntılarını hayırlısıyla hafifletir inşallah Allah razı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt