Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkür ederim afferinide aldım inşallah kazanırım heyecan hiç yapmıyorum arabaya ilk bindiğim gün bile 40 senelik sürücü gibi davranınca herkes biliyor sandı oysa ilk defa binmiştim:a16: inşallah sınav diye heyecan yapmam duaların için sagol kardeşim yüreğine saglık rabbim razı olsun B)
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
selamun aleykum kardeşlerim son sınavım kaldı direksiyon sınavım inşallah geçebilirim tek korkum heyecan yapmam inşallah rabbim yardım eder yapabilirim dualarınızın için rabbim razı olsun yüreklerinize saglık
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>