Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

dualarınızı bekliyorum (1 Kullanıcı)

nesrin_77

Kayıtlı Kullanıcı
Selam aleyküm.
Çok geçmiş olsun Allah ( cc ) yar ve yardımcınız olsun.
Dualarımızdasınız inşallah. Cenabı hak bir daha yaşatmasın size ve kimseye.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.kardeşim.çok geçmiş olsun.rabbim yar ve yardımcınız olsun.A.E.O.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
ben bugün oraya dogru gittim ama pek bir şey duymadım.sanayinin hangi tarafındaki dükkanlara girmişler.oradaki bekçiler uyumuşlarmıki hiç ses duymamışlar.

abi sanayi caminin karşısındaki sokakta..egzozcuay girmişler bize girmişler...polsi yetersizmiş fethiyede sen bu bahaneye inandınmı...resmen uyorlar..biz bazen gezmeden döenrken uğruyoruz gece 12,de 1 de sen kimsin nesi,n diyen yok.....nesrin ve sena kardeşlerim çok sağolun..allah razı olsun...

Yeni

Kayıtlı Kullanıcı
Alah yrdcınız olsun..!

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
abi sanayi caminin karşısındaki sokakta..egzozcuay girmişler bize girmişler...polsi yetersizmiş fethiyede sen bu bahaneye inandınmı...resmen uyorlar..biz bazen gezmeden döenrken uğruyoruz gece 12,de 1 de sen kimsin nesi,n diyen yok.....nesrin ve sena kardeşlerim çok sağolun..allah razı olsun...

oda birşeymi.
benim eve hırsız girdiginde jandarma geldi ve bana evine neden sahip çıkmıyorsun diye kızdı.!!!!!!!
sanki hırsızı ben davet etmişimde :K:K:K

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum kardeşim Allah yardımcımız olsun biz nereye gidiyoruz ben anlamadım Allah sabır versin A.E.OL Hayırlı akşamlar.

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum ve Rahmetullahu ve Berakatuhu Kardesim Allah (c.c.) Yardimciniz olsun,InsaAllah. o hirsizlari da Allah'a havale ediyorum.InsaAllah annenize ve babaniza Dua edicem.Allah (c.c.) ye emanetsiniz.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum ve Rahmetullahu ve Berakatuhu Kardesim Allah (c.c.) Yardimciniz olsun,InsaAllah. o hirsizlari da Allah'a havale ediyorum.InsaAllah annenize ve babaniza Dua edicem.Allah (c.c.) ye emanetsiniz.

ve aleyküm selam.çok sağol kardeşim..allah hepinizden razı olsun...burayı okuyunca biraz rahatlıyorum...iyi ki bu sitedeyim....allaha emanet olun..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt