Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

dualarınızı bekliyorum (2 Kullanıcı)

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
s.a arkadaşlar şuanda sinirlerim altüst oldu....bizim işyerine hırsız girmiş...cana bişey olmasın deniyor ama insan psikolojisini alt üst eden bişey....daha öncede 2 defa yaşadığımız için annemin sabah ezanında her çalan telde yada gece 11 den sonra herçala telde eyvah yine dükkana bişey oldumu diye koşmas onun bu olaylardan nekadar etkilendiğini gösteriyor.....insanlar insanlıktan çıkmış artık.bazı kişiler emek harcamadan zengin olacaklarını düşünüyorlar....daha önce bizimmarkete giren hısızlarla yüzleşmeye gittiğinde babam adamın birinin 33.defa hırsızlık yaptığını görünce dayanananmış adama bağırmış çağırmış.adamın çaldığı birtane kot pantolonmuş....düşünün insanlar ne hale gelmişler bi pantolon için rezil olmaya dğermi..çoğunda bu bi hastalık olmuş.:(lütfen annemin babamın az etkilenmesi için banada dua edermisniz...allah kimseye göstermesin....

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
s.a arkadaşlar şuanda sinirlerim altüst oldu....bizim işyerine hırsız girmiş...cana bişey olmasın deniyor ama insan psikolojisini alt üst eden bişey....daha öncede 2 defa yaşadığımız için annemin sabah ezanında her çalan telde yada gece 11 den sonra herçala telde eyvah yine dükkana bişey oldumu diye koşmas onun bu olaylardan nekadar etkilendiğini gösteriyor.....insanlar insanlıktan çıkmış artık.bazı kişiler emek harcamadan zengin olacaklarını düşünüyorlar....daha önce bizimmarkete giren hısızlarla yüzleşmeye gittiğinde babam adamın birinin 33.defa hırsızlık yaptığını görünce dayanananmış adama bağırmış çağırmış.adamın çaldığı birtane kot pantolonmuş....düşünün insanlar ne hale gelmişler bi pantolon için rezil olmaya dğermi..çoğunda bu bi hastalık olmuş.:(lütfen annemin babamın az etkilenmesi için banada dua edermisniz...allah kimseye göstermesin....
allaha emanet olun.

hilal_nur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim bende işe yeni geldim siteyi açıp haberini okuyunca inan çok üzüldüm.çoğu kimsede ALLAH korkusu kalmamış,RABBİM böyle insanlardan hepimizi korusun sizi anne babanızı RABBİM selamete ulaştırsın,daha büyük kötülüklerden korusun.A.E.O

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm fatmacım.çok geçmiş olsun.rabbim şaşırtmasın.doğru yoldan ayırmasın.hiç korkmazlar artık kul hakkından.çok geçmiş olsun güzel kardeşim.rabbime emanet ol.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
s.a .hilal nur ve mahsun kul sağolun allah razı olsun...elbet bulunuyorlar bi yere kaçamıyorlar ama knun yetersiz malesef 50 gün yatıp çıkıyorlar...

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm fatmana kardeşim.yasini şerif çok tşk ederim Allah razı olsun.Çok geçmiş olsun inşallah çok zarar yoktur.Malesef kardeşim bazen böyle şeyler geliyo başımıza benim psikolojim altüst olmuştu .Evin koridorunda dolaşamıyodum bakınıyodum etrafımda biri varmı diye okadar korkmuşumki eser kaldı şimdi kapı gıcırtısına uyanıyorum yüreğim ağzıma geliyo adeta insanların canını yakmakla kalıyolar ve eminimki aldıkları eşyalar onlara bi fayda getirmiyodur birde farkında olsalar keşke.Allah ıslah etsin bu hırsızları çok sinirlerim bozuluyo.
selametle kardeşim

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm fatmana kardeşim.yasini şerif çok tşk ederim Allah razı olsun.Çok geçmiş olsun inşallah çok zarar yoktur.Malesef kardeşim bazen böyle şeyler geliyo başımıza benim psikolojim altüst olmuştu .Evin koridorunda dolaşamıyodum bakınıyodum etrafımda biri varmı diye okadar korkmuşumki eser kaldı şimdi kapı gıcırtısına uyanıyorum yüreğim ağzıma geliyo adeta insanların canını yakmakla kalıyolar ve eminimki aldıkları eşyalar onlara bi fayda getirmiyodur birde farkında olsalar keşke.Allah ıslah etsin bu hırsızları çok sinirlerim bozuluyo.
selametle kardeşim

aleyküm selam..rica ederim o gün hemen okudum...tam bilgi alamıyorum şuanda telleri meşgul etmemk için fazla arayamıyorum onlardan haber bekliyorum ama zarar çokmuş..onlar nezamana kadar böyle hayatlarını sürdürecekler..biz allaha şükür bir ay boşuna çalıştık derzi zarrımızı kapatırız..annembabam iiçin üzülüyorum bu 3.ve nöbetçi polisler ne yapıyorlar anlamıyorum....adam duvarı kırarken hiçmi haberleri olmuyor..daha önceki olayda çok polsi sürgün yemişti şimdide öyle olur emini....allaha emanet ol

laves

Kayıtlı Kullanıcı
ah ablacım cok gecmıs olsun bu ınsanlarda ne ar kalmıs ne allah korkusu Allah hepsını ıslah etsın Rabbıme emant ol ablam dularım hep sızınle zaten soylememe gerek varmı bılmıyorum optum annecıgının o guzel ellerınden A.e.o

ozlemkoca

Kayıtlı Kullanıcı
s.a

s.a

allah yar ve yardımcınız olsun..

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. Kardesim Cok Gecmiş Olsun Allah C.c. Tekrarindan Korusun.tabiki Dua Ederiz Ne Demek.tüm Ailece 'allaha Emanet Olun

eyüp1

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim Allah herkesi bişeylerle imtihan eder buda bir imtihandır lütfen sabırlı olun Allah'a hakkıyla yönelin namazı dosdoğru kılın zekatı verin şüphesizki Allah herşeyi hakkıyla bilendir. Sabırlı olun devamlı şükredin
Allaha emanet olun selametle

Âl-i İmrân(*) Sûresinin 186 . Ayetinde
Andolsun, mallarınız ve canlarınız konusunda imtihana çekileceksiniz. Sizden önce kendilerine kitap verilenlerden ve Allah’a ortak koşanlardan üzücü birçok söz işiteceksiniz. Eğer sabreder ve Allah’a karşı gelmekten sakınırsanız bilin ki, bunlar (yapmaya değer) azmi gerektiren işlerdendir.

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleyküm ablacım çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm Allah böyle insanlarada hidayet versin ne diyim Rabbim sizinde yar ve yardımcınız olsun güzel ablam her zaman duamdasın ablam seni çok sevıyorum Rabbime emanet olun inşaALLAH Rabbim bir daha yaşatmasın selam ve dua ile hayırlı günler...

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
hepinizden allah razı olsun...siz leri okuyunca biraz olsun rahatlıyorum ..allaha emanet olun

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ablam
çok üzüldüm ablacım.gecen sene ve ondan önceki sene, 2 sene üstüste hemde ramazan ayında bizim iş yerimizede girmişlerdi. Bende hala o korkuyu atlatamadım.Rabbim bunlara hidayet versin.Hiç kul hakkını düşünmüyorlar. Allah yardımcınız olsun ablacım.A.e.o

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm abla geçmiş olsun Kimsede Allah korkusu kalmamış Kısa yoldan haram para yemeye bakıyolar Allah yardımcımız olsun dualarımdasın ablam Allaha emanet ol Selametle kalın :)

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
çok sağolun arkadaşlar..bana moral verdiniz allah razı olsun...

sude-naz

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim.Okuyunca çok üzüldüm. Allah doğru yoldan ayırmasın.Çok geçmiş olsun.Dualarım seninle allaha emanet ol.:gulegule

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.

BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN.

2 sene öncede benim evime girdiler. inan 1 ay etkisinden kurtulamadık.seni çok iyi anlıyorum.fethiye hırsızların mekanı oldu.ALLAH onları ıslah eylesin.Bizlerede sabır ve selamet versin. ALLAHA emanet olun.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam ...sudenaz ,kasım abi çok teşekkürler.sağolun..abi sorma bizim iş yeri sanayide kaç tane dükkana girmişler aynı günde....nöbetçi görevliler hakkında suç duyurusunda bulundu babam..çekiyolr garajın ordaki lokantalara arabaları güya nöbet tutuyorlar...allah korkusu kalmamış insanlarda...allaha emanet olun..

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam ...sudenaz ,kasım abi çok teşekkürler.sağolun..abi sorma bizim iş yeri sanayide kaç tane dükkana girmişler aynı günde....nöbetçi görevliler hakkında suç duyurusunda bulundu babam..çekiyolr garajın ordaki lokantalara arabaları güya nöbet tutuyorlar...allah korkusu kalmamış insanlarda...allaha emanet olun..

ben bugün oraya dogru gittim ama pek bir şey duymadım.sanayinin hangi tarafındaki dükkanlara girmişler.oradaki bekçiler uyumuşlarmıki hiç ses duymamışlar.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt