Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dualarınızı Bekliyorum Kardeşlerim:( (5 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Mübarek Ramazan Ayi ; size Vücudunuzun sihhat ve selameti olan “az yemege”…. Ruhunun sihhat ve selameti olan “günahsiz olmaya”….. dininin sihhat ve selameti olan “Peygamber Efendimizin güzel ahlakina sahip olmaya” vesile olsun inşallah.….

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Amiinnn Leyla ablam.. Rabbim kabul etsin inşaAllah tüm dualarımızı...

Sıkıntı insanlar için zor görünen bir kavram. Aslında bazen üstesinden gelemeyeceğimizi düşünür oluruz. Bir an boşluğa düşer gibi oluruz.Göremiyoruz bazen ardındakini yanılıyoruz. Sıkıntı insanın aşamayacağı kadar gelmez Mevladan. Bunu her zaman biliriz de neden düşeriz bu hallere. Sanırım güçlü değiliz. Peygamber Efendimiz s.a.v. yaşadığı zorluklarda ne güçlü durdu bizler duramıyoruz. Sağlam ayaklar üstünde basmıyoruz sanırım. Pekala ne yapmalı sanırım bunun da cevabı yok. Dua en büyük silahtır. Dua keskin kılıç misali en büyük silahımız. Mevlam yar ve yardımcınız olsun. Hasta olanlara şifa , dertli olanlara deva , borçlu olanlara da eda bahşetsin Mevlam. Allah c.c. yar ve yardımcınız olsun.

Amin
Allah razı olsun kardeşlerim Rabbim bu mübarek Ramazan ayı,tuttuğumuz oruçlar kıldığımız namazlar okuduğumuz Kur'anlar dular yüzü gözü hürmetine Alalh bizleri affedip elelrimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.
Allah içinde bulundğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizlikten kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Alalh hayırlı rızk iş kısmet kapıları açsın tez zamanda inşallah.Hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara eda dara sıkıntıda olan bütün kardeşlerimizinde içinde bulundkları sıkıntılardan kurtulup selamtlerine çıkmak inşirah nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı Ramazanlar...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Bismillahirrahmanirrahim,

1. Elemneşrahleke sadrek
2. Ve vedağna anke vizrek
3. Ellezi engada zahrek
4. Ve refağna leke zikrek
5. Feinne meal usri yüsra
6. Inne meal üsri yüsra
7. Feiza ferağte fensab
8. Ve ila rabbike ferğab

1.Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi?
2.Ve yükünü indirip-atmadık mı?
3.Ki o, senin belini bükmüştü;
4.Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?
5.Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.
6.Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.
7.Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
8.Ve yalnızca Rabbine rağbet et.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
— Ya Rabbi, sana ve Resulüne itaat etmemizi ve bildirdiklerinle amel etmemizi nasip eyle!

— Ya Rabbi, faydasız ilimden, makbul olmayan ibadetten ve kabul edilmeyen duadan, acizlikten, tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten ve her çeşit hastalıktan, gece ve gündüz gelecek kötülüklerden, sıkıntılardan kötü arkadaştan ve kötü komşudan sana sığınırım!

— Bildiğimiz-bilmediğimiz bütün iyilikleri ver, bildiğimiz-bilmediğimiz bütün kötülüklerden muhafaza et,her işimizin sonunu güzel eyle, dünya sıkıntılarından ve ahiret azabından bizi koru!

— Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle!

— İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle!

Sıhhat, afiyet ve güzel ahlâk ver!

Kaza ve kaderine rıza gösterenlerden eyle!

— Kulağıma, gözüme sıhhat ver!

Küfürden, fakirlik ve kabir azabından,
zulmetmekten ve zulme uğramaktan sana sığınırım.

— Kusurlarımızı ört, korkulardan emin kıl
ve borçlarımızı ödememizi nasip eyle!

— Ölünceye kadar ibadet etmemizi, ömrümüzün hayırlı amellerle sona ermesini nasıp et ve Cennetini ihsan eyle!

— Ya Rabbi, bize dünya ve ahirette güzellik ver
ve Cehennem azabından bizi koru!

Yâ Rabbî! Kıldığım namazı kabûl eyle! Âhir ve âkıbetimi hayr eyle. Son nefesimde Kelime-i tevhîd söylememi nasîb eyle. Ölmüşlerimi afv ve magfiret eyle. Allahümmagfir verham ente hayrürrâhimîn. Teveffenî müslimen ve elhıknî bissâlihîn. Allahümmagfir-lî ve li-vâlideyye ve lilmü’minîne vel mü’minât yevme yekûmül hisâb. Yâ Rabbî! Beni şeytân şerrinden ve düşman şerrinden ve nefs-i emmârem şerrinden muhâfaza eyle! Evimize iyilikler, helâl ve hayırlı rızklar ihsân eyle! Ehl-i islâma selâmet ihsân eyle! Kâfirlerle cihâd etmekte olan Müslümanlara imdâd-i ilâhiyyen ile imdâd eyle! Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül’afve fa’fü annî. Yâ Rabbî! Hastalarımıza şifâ, dertli olanlarımıza devâ ihsân eyle! Allâhümme innî es’elükessıhhate vel-âfiyete vel-emânete ve hüs-nelhulkı verrıdâe bilkaderi bi-rahmetike yâ erhamerrâhimîn. Bana, Anama, babama ve evlâdlarıma ve akrâba ve ahbâbıma ve bütün din kardeşlerime hayırlı ömürler ve hüsn-i hulk, akl-ı selîm ve sıhhat ve âfiyet, rüşdü hidâyet ve istikâmet ihsân eyle yâ Rabbî! Amin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
(Allahümme faricel hemmi.Kâşifel ğammi.Mücibe da'vetil muzdarrine.Rahmaned dünya vel âhirati ve rahimehümâ.Ente terhamüni ferhamnirahmeten tüğnini bihâ rahmeti men sivâke)

''Ey sıkıntıyı def eden,darda kalanların duâsını kabul eden, dünyanın ve ahiretin Rahman'ı ve Rahim'i ! Bana Sen merhamet et ki,Senden başkasının merhametine ihtiyaç bırakmasın.'' Amin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
YA KERİM(11.000)

Leyla................1.000

kalan:10.000

YASİN SURESİ(41 TANE)

leyla .....................5
Hayriye abla............7
merve.....................2
Su_Eda.................5
Mukaddes teyze......5
Seyren...................7
_ZÜMRA_...............1(okundu)
KaLBuN_KeSiR..........1(okundu)
Emine.....................3

kalan: 5

Allah kabul etsiN

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
“Hasbunallahu ve ni'mel vekil ni'mel Mevla ve ni'me'n nasîr”
“Allah Teala, bize yeter, O ne güzel vekildir. Ne güzel Mevla ve ne güzel yardımcıdır.”)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
"Allâhü, Allâhü Rabbî, lâ üşrikü bihî şey'en"

MANASI:
"Benim Rabbim, Allâh'dır. Allâh. O'na hiç bir şeyi ortak koşmam."
demektir.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Bismillahirrahmanirrahim

La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin

Manası:Senden başka mabudu bi hak,bir ilah yoktur.Her noksan vasıflarda münezzehsin.Berisin.Ben nefsime zulüm etmişlerdenim. (Enbiya suresi.ayet 87)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Yâ uddetî ınde şiddetî, ve yâ gavsî ınde kürbetî! Ührüsnî bi-aynikelletî lâ tenâmü vekfinî birüknike ellezî lâ yürâmü)

Anlamı : Güçlükte desteğim, sıkıntıda imdâdıma yetişen, her ân görüp gözeten Rabbim, beni muhafaza et, sonsuz kudretinle, bana yardım eyle! Amin

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Yâ uddetî ınde şiddetî, ve yâ gavsî ınde kürbetî! Ührüsnî bi-aynikelletî lâ tenâmü vekfinî birüknike ellezî lâ yürâmü)

Anlamı : Güçlükte desteğim, sıkıntıda imdâdıma yetişen, her ân görüp gözeten Rabbim, beni muhafaza et, sonsuz kudretinle, bana yardım eyle! Amin
Rabbım tez zamanda ümmeti Muhammedın (s.a.v)sıkıntılarını gıdersın...duana bınlerce kez amıın..

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Bismillahirrahmanirrahim

La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin

Manası:Senden başka mabudu bi hak,bir ilah yoktur.Her noksan vasıflarda münezzehsin.Berisin.Ben nefsime zulüm etmişlerdenim. (Enbiya suresi.ayet 87)

Rabbım tez zamanda ümmeti Muhammedın (s.a.v)sıkıntılarını gıdersın...duana bınlerce kez amıın..

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
YA KERİM(11.000)

YASİN SURESİ(41 TANE)

Su_Eda.................5
Mukaddes teyze......5

kalan: 5

Allah kabul etsiN

YA KERİM

Dayımın kızı...10.000
Ben..........17.500
Fazla fazla okumuşuz RABBİM kabul etsin inşallah.Haydi arkadaşlar.Kalan şu 5 Yasini Şerifimizide alalımda bitsin inşALLAH..

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Dayımın kızı...10.000
Ben..........17.500
Fazla fazla okumuşuz RABBİM kabul etsin inşallah.Haydi arkadaşlar.Kalan şu 5 Yasini Şerifimizide alalımda bitsin inşALLAH..

Selâmün Âleyküm

Beş Yâsin'i şerif okunmuştur .Bilgilerinize arz ederim.

Selâm ve selâmetle kalınız.Saygılarımla

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm

seyren rumuzlu muhterem kardeşimin dikkatine ,

onbeş tane daha okunmuş Yâsini şerifim var onlarıda duası yapılmak üzere sizin blgilerinize sunarım.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Dayımın kızı...10.000
Ben..........17.500

Selâmün Âleyküm

Beş Yâsin'i şerif okunmuştur .Bilgilerinize arz ederim.

Selâm ve selâmetle kalınız.Saygılarımla

Selamün aleyküm

seyren rumuzlu muhterem kardeşimin dikkatine ,

onbeş tane daha okunmuş Yâsini şerifim var onlarıda duası yapılmak üzere sizin blgilerinize sunarım.

Amin
Selam Aleyküm canım kardeşlerim Allah razı olsun sizlerden emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Öyle bir sıkıntının içine düştüm ki 5 aydır maalesef çıkamıyorum ve Allah rızası için yardım ettiğim kişiler nasıl bir insanlar anlamadım neye düştüm anlamadım ki ben birşey yapamıyorum çaresizim elim koılum bağlı ama yerlerin göklerin sahibi herşeyi bilen gören Rabbim'e bıraktım Allah'ın hazinesinde neler bulunur Yeter ki Ol desin Rabbim.
Allah içinde bulunduğum maddi manevi borç sıkıntıısından tez zamanda kurtulmak yaşamımıza b ir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim
Allah kimseye hainlik yapmak boğazından haram lokma geçmek yapılan iyilikleri suistimal etmek şeytana nefsine uydurmak nasip etmesin Rabbim.Nasıl kolaylıkla zor durumda olan kişilere maddi destek olduysam aynı şekilde geri bana ödemek nasip etsin Rabbim:(
Allah yanından yönünden kimseye muhtaç etmeden hayırlı bir sebep nasip etsin hayırlı rızk kapıları iş kapıları açmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.
Allah içinde bulunduğumuz maddi manevi sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah ödeme kolaylığı nasip etsin hayırlı rızk iş kapıları açmak nasip etsin Rabbim.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inş.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Allah şu anda bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan engellerden olumsuzluklardan bizleri kurtarıp tez zamanda selametimize çıkarmak nasip etsin yaşamımıza bir düzen yön versin. Hayatımızdaki engelleri olumsuzlukları olumluya çevirsin hayırlısıyla inş.
Allah hastalara şifa, dertilere deva , borçlulara eda, evsizlere ev, işsizlere iş, eşsizlere eş çocuksuzlara hayırlı çocuk, sevipte kavuşamayanlara hayırlısıyla kavuşmak önlerindeki engellerden olumsuzluklardan kurtulmak nasip etsin.
Evlenemeyen kızlara evlenemeyen erkeklere hayırlı gönüllerine evlilik nasip etsin engelleri olumsuzlukları ortadan kaldırıp hayırlı yuva hayırlı çocuklar nasip etsin Rabbim.
Allah hayatımızdaki çıkmazları çaresizlikleri olumsuzlukları hayırısızları olumsuz düşünceleri olumluya hayırlya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah görünür görünmez kazalardan belalardan, kötü art niyetli insanların şerlerinden kötülüklerinden, ani ölümlerden Rabbim bizleri koruyup gelmeden esirgesin inşallah hepimizi. Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin. Rabbim dünyada kur'an ahirette iman dünyada dünya ahirette ahiret muradımızı versin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
YA KERİM(11.000)

Leyla.........................1.000
Seyren Dayımın kızı...10.000
Seyren........................17.500

kalan:00

YASİN SURESİ(41 TANE)

Su_Eda.................5
Mukaddes teyze......5
nemire....................15

kalan: 00

Allah kabul etsiN

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
YA-MUİD (11.000)

Leyla.........................1.000

kalan : 10.000

VAKIA SURESİ(41 TANE)

kalan: 36

Allah kabul etsiN

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
"Elhamdülillahillezi afani mimme'btelake bihi ve faddaleni kesiren mimmen halaka tafdilen."(Seni mibtela kıldığı sıkıntıdan beni koruyan,iyilik ve afiyet ihsan eden,fazilet ve nimette beni çok kimselerden üstün kılan Allah'a hamd olsun.)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allahım!
Kuvvetsız ve caresız kaldıgımı
halk nazarında hor ve hakır(kücük) görüldügümü ancak sana sıkayet ederım!
Ey merhametlılerın en merhametlısı!
Herkesın kücük hor görüp de dalına bındıgı caresızlerın rabbı sensın!
Sen benı kötü huylu yüzsüz bır düsmanın elıne düsürmeyecek hatta benı
akrabaya bırakmayacak kadar merhametlısın!
Allahım! Senın gazabına ugramayayım da cektıklerım ne olursa olsun katlanırım! Fakat
senın bagıslama ve merhametın bana bunları göstermeyecek kadar genıstır!
Allahım! Senın
gazabına
ugramaktan ılahı
rızana uzak
kalmaktan sana
senın o karanlıkları
aydınlatan ılahı
nuruna sıgınırım!
Allahım! Sen
hosnut oluncaya
kadar affına
sıgınırım!