Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dualarinizda Olmak Istiyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2 Kullanıcı)

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
S.a

Bende Bu Forumda Derdimi Paylaşmiştim Ama Kimse Bir Allah Yardimcin Olsun Bile Demedi Sağolun Arkadaşlar

CANIM KARDEŞİM BİRİ BU FORUMA Bİ YORUM YAZMIŞ UZUNCA VE ÇOK ÜZÜCÜ BİR YORUM..... İNAN ONU OKUDUM ÇOK ÜZÜLDÜM VE SİNİRLENDİM SENİN YORUMUNU OKUMAMIŞIM O SİNİRDEN DOLAYI ..HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM....

SANA BİŞEY SÖYLÜYÜM SADECE İNSAN AŞIK OLDUĞUNDA BİR FANİYE...İNAN ÇOK YIPRANIYOR... AĞLAMAK ÜZÜLMEK NE FAYDA ..ZATEN O KİŞİDE SANA DEĞER VERİYORSA ZATEN ALLAH IN İZNİYLE KAVUŞURSUNUZ .... BABANA ÇOK ÜZÜLDÜM BABA GİBİ YAR OLURMU HİÇ ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN ..SAĞLIĞINA KAVUŞTURSUN MEVLAM ... BABALARIMIZI ANALARIMIZI MEVLAM BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN ...TEKRAR HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM ... KUSURUMA BAKMA ........ ALLAH A EMANET OL......

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Rica Ederim Güzel Kardeşim.ne Kusuru Olabilir Allah Sonumuzu Hayir Etsin Hayirlisi Neyse O Olsun Sağol Duana En Içten Dileklerimle Aminn Diyorum.sende Allaha Emanet Ol.hiç Bi Hakkim Geçmedi Geçtiyse De Sonuna Kadar Helaldir Kardeşim

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
Rica Ederim Güzel Kardeşim.ne Kusuru Olabilir Allah Sonumuzu Hayir Etsin Hayirlisi Neyse O Olsun Sağol Duana En Içten Dileklerimle Aminn Diyorum.sende Allaha Emanet Ol.hiç Bi Hakkim Geçmedi Geçtiyse De Sonuna Kadar Helaldir Kardeşim

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM AEO

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt