Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dualarinizda Olmak Istiyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3 Kullanıcı)

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
Sikintiliyimmmm ... Içimde Kocaman Bir Huzursuzluk Var... Ne Olursunuz Dualarinizda Banada Yer Verin:a:a:a:a:a:a

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
Sikintiliyimmmm ... Içimde Kocaman Bir Huzursuzluk Var... Ne Olursunuz Dualarinizda Banada Yer Verin:a:a:a:a:a:a

SIKINTILIYIM ARKADAŞLAR AMA KONUMDAKİ YAZIYI DÜZELTEMİYORUM........İYİCE BUNALDIMMMMMMMMMM DÜZENLE BUTONUNU KALDIRMIŞLARMI BANA MI ÖYLE GELİYOR...

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Hayirdir Inşallah.rabbim Sikintinizi Tez Zamanda Geçirip Feraha çikarsin Sizi Ve Hepimizi.hz Yunusun Balik Karnindaki Okuduğu Duayi Okuyun Bol Bol Kardeşim.

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
Hayirdir Inşallah.rabbim Sikintinizi Tez Zamanda Geçirip Feraha çikarsin Sizi Ve Hepimizi.hz Yunusun Balik Karnindaki Okuduğu Duayi Okuyun Bol Bol Kardeşim.

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ... HANGİ DUADIR OKUMAM GEREKEN YAZARSANIZ SEVİNİRİM.....

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü minezzâlimîn

Senden başka ilah yoktur, sen yücesin, gerçekten ben zulmedenlerden oldum. (Enbiya Suresi, 87)

Allah ise Hz. Yunus''un samimi duasına karşılık onu mucizevi bir biçimde kurtarmıştır:

Bunun üzerine duasına icabet ettik ve onu üzüntüden kurtardık. İşte biz, iman edenleri böyle kurtarırız. (Enbiya Suresi, 88 )

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
Lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü minezzâlimîn

Senden başka ilah yoktur, sen yücesin, gerçekten ben zulmedenlerden oldum. (Enbiya Suresi, 87)

Allah ise Hz. Yunus''un samimi duasına karşılık onu mucizevi bir biçimde kurtarmıştır:

Bunun üzerine duasına icabet ettik ve onu üzüntüden kurtardık. İşte biz, iman edenleri böyle kurtarırız. (Enbiya Suresi, 88 )

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM RABBİM RAZI OLSUN ... ALLAHIM BÜTÜN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİ SIKINTIDAN KURTARSI NFERAHLIK NASİP ETSİN İNŞALLAH...

aymine

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Hayirli Akşamlar Konuşcak Bi Dostta Ihtiyacim Var

aymine

Kayıtlı Kullanıcı
Daha Nereye Yazcami Bilmiyorumki Burdanmi Konuşcaz

aymine

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun Ben Nereye Yazcami Bilmiyorumki:a

aymine

Kayıtlı Kullanıcı
Aysem Kardeşim Bu üst Kismami Yaziyorum

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun Ben Nereye Yazcami Bilmiyorumki:a

CANIM SEN ŞUAN YAZDIĞIN BÖLÜME YAZABİLİRSİN .... AMA YENİ BİR KONU AÇIP BİZLERLE PAYLAŞMAK İSTERSEN FORUM ANA SAYFASINDA YAZACAĞIN KONUYA UYGUN BÖLÜMÜ SEÇ... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı, DİNİ SOHBET, VS.. SONRA SOL ÜST KÖŞEDE KONU AÇ BÖLÜMÜ VAR ORAYI TIKLA KONUNU YAZ VE GÖNDER

aymine

Kayıtlı Kullanıcı
Aysem Kardeşim Bu Alt Kismami Yazcam Sadece

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
Aysem Kardeşim Bu üst Kismami Yaziyorum

KARDEŞİM YORUMLARIN ALTINDAKİ YORUM YAZMA YERİNE YAZABİLİRSİN .. YADA YORUMLARIN EN ALTINDA CEVAPLA DİYE BİR BUTON VAR ONA TIKLAYIP ORDAN YAZABİLİRSİN ... AMA HERHANGİ BİRİNİN YORUMUNDAN ALINTI YAPACAKSAN ... ALINTI YAPACAĞIN KİŞİNİN YORUMUNDAN SAĞ ALTTAKİ ALINTI KISMINI TIKLAMAN YETERLİ YAZACAĞIN BÖLÜM AÇILIR ZATEN

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
:))) aymine güldürdün beni ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN YAZIVER BURAYA İŞTE ŞU AN YAZDIĞIM YERE RABBİM SIKINTILARIMIZI GEÇİRSİN

aymine

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Karedeşim Gül Gülen Yüzün Hiç Solmasin Allah Hep Güldürsün Inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt