Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

dualarınıza ihtiyacım var nolur hemde çok (1 Kullanıcı)

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar şuan ne durumdayım bilemezsiniz size dualarınıza çok ihtiyacım var suçsuz yere hapse giricem ve kardeşlerim sahipsiz kalacak annemiz vefat etti babamızdan ayrı yaşıyoruz bide beni içeri alırlarsa napar onlar nolur benden dualarınızı esirgemeyinn allah hepinizden razı olsun

allah'ım neye ihtiyacım olduğunu en iyi sen bilirsin kendimi senin ellerine bırakıyorum

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykum selam kardeşim,
Allah yardımcın olsun.inş. tez vakitte selamete çıkarsın inş.Kardeşim konuyu dua köşeinde açsan daha iyi olmazmıydı.
Dua edeceğim inş.Özellikle istediğin dua varmı.Elimden gelen desteği veririm,tüm kardeşlerimizde verir Allahın izniyle
selam ve dua ile

mir_erhan

Moderator
selamün aleyküm kardeşim..biraz sabırla kendini Yaradanın ellerine bırak..
mübarek cumadır dua kapıları sonuna kadar açıktır bugün..
senin için çok çok dua edeceğiz...
inan çok üzüldüm kardeşim...

senin için 21 tane İnşirah süresi 21 tane Ayetel kürsi 21 ihlas okuyacağım...
birde yasin okuyacağım...
Allah kabul eder ve sana da en hayırlı ve kurtuluş kapısını sonuna kadar açar inşallah kardeşim...
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah...

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı
allah hepinizden razı olsun şuan kafam allak bullak ne dua edeceğimi neyi düşüneceğimi bilemiyorum üstüne bugün cenazemizde var kendimde değilim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt