Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dualarınıza ihtiyacım var nolur hemde çok
(1 Kullanıcı)
selamün aleyküm arkadaşlar benim çok büyük bir sıkıntım var nolur benden dualarınızı esirgemeyin benim için çok önemli kazasız belasız atlatamazsam kardeşlerim sahipsiz kalacak allah hepinizden razı olsun
vealeyküm selam güzel kardeşim RABBİM tez zamanda ferahlık versin,sıkıntılarınız hafiflesin inşaALLAH RABBİM yar ve yardımcınız olsun güzel kardeşim,her zorluğun ardından bir kolaylık vardır selametle kardeşim...
aleykümselam güzel kardeşim Allah yardımcın olsun
sıkıntın her neyse inşaallah tez zamanda feraha çıkarsın...umarım kötü bir durum yoktur..
inşaallah tekrar aramızda göreceğiz sizi..iyi haberlerinizi bekleriz...
Peygamberimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) sıkıntı ve meşakkat olduğunda şu zikri yapardı:
"Halim, Kerim olan Allah'tan başka ilah yoktur. Ben azametli Arş'ın Rabbı olan Allah'ı tesbih(noksanlıklardan tenzih) ederim. Ben yedi göğü Rabbı ve güzel Arş'ın Rabbı olan Allah'ı tesbih ederim."
Selamün aleyküm kardeşim sıkıntın neyse ALLAHım tez vakitte gidersin inşallah ferahlık versin derdi veren Mevlam dermanıda mutlaka verir ALLAH yardımcın olsun amiiiin.
Allah hepinizden razı olsun ben bu siteyle tanışalı çok olmadı ama inanaın sanki çok uzun zamandır sizlerleymişim gibi hissediyorum içimdeki huzuru anlatamam allah hepimizin yardımcısı olsun amin