Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

DUALARINIZA DAHA ÇOK İHTİYACIM VAR:( (1 Kullanıcı)

sehadet27

Kayıtlı Kullanıcı
RE: DUALARINIZA DAHA ÇOK İHTİYACIM VAR:(

hatice_hd yazdı:
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM . UMURIM GÖNLÜNDEN GEÇEN HAKKINDA DA HAYIRLI OLANDIR VE UMARIM GÖNLÜNDEKİ İSTEĞİN BİR AN ÖNCE GERCEKLESİR .DUALARIMDASIN İNŞ. SELAMETLE...B)B)
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİMB)B)B)B)

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı

:(:( INAN KI KARDESIM SANKI KENDIME DUA EDER GIBI EDECEGIM...INSAALLAH HAYATIN ISTEDIGIN VE HAYIRLI BI DUZENE GIRER AMIN...:(:( RABBIM KIMSENN YUVASINI BOZMASIN

sehadet27

Kayıtlı Kullanıcı

gonulturker yazdı:
:(:( INAN KI KARDESIM SANKI KENDIME DUA EDER GIBI EDECEGIM...INSAALLAH HAYATIN ISTEDIGIN VE HAYIRLI BI DUZENE GIRER AMIN...:(:( RABBIM KIMSENN YUVASINI BOZMASIN

AMİN İNŞALLAH ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM RABBİM SİZİNDE DULARINIZI KABUL EYLESİNB)B)B)B)

neslihantuncel

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH YARDIMCN OLSUN İNŞALLAH.HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN.

drs

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. Kardeşim ,Allah senin ve oğlun için hangisi hayırlısı ise onu versin.Tabi ki dua edeceğiz."dualarınız olmasa ne işe yararsınız?" diyor Rabbimiz.Sonucuna da tevekkül etmek gerekir.Selametle...

drs

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. Kardeşim ,Allah senin ve oğlun için hangisi hayırlısı ise onu versin.Tabi ki dua edeceğiz."dualarınız olmasa ne işe yararsınız?" diyor Rabbimiz.Sonucuna da tevekkül etmek gerekir.Selametle..

sehadet27

Kayıtlı Kullanıcı

drs yazdı:
S.A. Kardeşim ,Allah senin ve oğlun için hangisi hayırlısı ise onu versin.Tabi ki dua edeceğiz."dualarınız olmasa ne işe yararsınız?" diyor Rabbimiz.Sonucuna da tevekkül etmek gerekir.Selametle..

ALLAH RAZI OLSUN B)B)B)B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. KARDEŞİM GERCEK İSMİNİZ ASLIMI BANAYAZARSAN SEVİNİRİM ARKADAŞLAR DUA EDECEK AMA ADINIZI SORUYOR ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

asliyener yazdı:
S.A KARDEŞLERİM ABİLERİM ABLALARIM GÜNLERDİR SİZLERDEN DUA YASİN TEFRİCİYE OKUMANIZI RİCA ETTİM BİR ABLAMIZIN TAVSİYESİ İLE TEKRAR KONUYU AÇTIM TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZDEN DUA İSTE İNŞALLAH İÇLERİNDE DUASI KABUL OLAN BİR TEK KARDEŞİMİZ BİLE VARSA SENİN DUA VE DİLEKLERİN KABUL OLUR İNŞALLAH DEDİ ALLAH RIZASI İÇİN ZAMANIM AZ KALDI SİZLERDE DUA EDİN BENİM İÇİN SİZLERDE ÖNÜNÜZE GELEN KARDEŞLERİMİZDEN DUA İSTEYİN BANA DUA ETSİNLER LÜTFEN CEVDET ABİMİZ DE İNŞALLAH KURAN KURSUNDAKİ KARDEŞLERİMİZDEN VE ÇEVRESİNDE DUA İSTERSE BENİM İÇİN MEMNUN OLURUM FERİT KARDEŞİM RESUL_ACER KARDEŞİM RAVZA_NUR YALAN YALAN KARDEŞİM SADECE EDA ADALETİMAHZA KARDEŞİM ALİYE_ALİYE KARDEŞİM VE ŞU AN ADLARINI YAZAMADIĞIM TÜM KARDEŞLERİM DUALARINIZA İHTİYACIM VAR
30 TEMMUZ SAAT:9:45 TE RANDEVUM VAR BU RANDEVUDAKİ CEVABA GÖRE HAYATIM DÜZENE GİRECEK EVİM YUVAM KURTULACAK ALLAH'IN İZNİYLE ÖNCE ALLAH'IN SONRA SİZLERİN DUALARI SAYESİNDE OĞLUM BABASINA KAVUŞACAK İNANIN OKADAR ÇOK DUA SURE OKUDUM Kİ SAYISINI BENDE UNUTTUM ÇÜNKÜ O GÜNKÜ GÖRÜŞME HAYATIMI DEĞİŞTİRECEK SİZLERDE DUALARINIZDA BENİ UNUTMAYIN ÇEVRENİZDEKİ TÜM KARDEŞLERİMİZDEN ABLALARIMIZDAN ABİLERİMİZDEN BENİM İÇİN DUA İSTEYİN ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN SİZLERİNDE TÜM DUALARINIZI KABUL BUYURSUN ALLAH HEPİNİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH
B)B)B)B)

A.S.KARDEŞİM.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.ÖZELLİKLE ŞU MÜBAREK GÜNDE AÇILAN ELLERİ GERİ ÇEVİRMESİN.NERDE SIKIŞAN BİR ÜMMET VARSA RABBİM YARDIMCISI OLSUN.A.E.O.

derya86

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUNALEYKUM ABLACIM İNŞALLAH ALLAH YARDIMICINIZ OLSUN VE TÜM HAYIRLI DİLEKLERİNİZİ AHİR ZAMAN PEYGAMBERİ, GÜLLERİN EFENDİSİ PEYGAMBERİMİZ MUHAMMED MUSTAFA (S.A.S) AŞKINA KABUL EYLESİN DUALARIMIZ SİZİNLE VE TÜM ZOR DURUMDA OLAN KARDEŞLERİMİZLE BERABER ALLAH KABUL EYLESİN İNŞALLAH

sehadet27

Kayıtlı Kullanıcı

CEVDET-71 yazdı:
S.A. KARDEŞİM GERCEK İSMİNİZ ASLIMI BANAYAZARSAN SEVİNİRİM ARKADAŞLAR DUA EDECEK AMA ADINIZI SORUYOR ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)

sevil ismim Allah sizlerden razı olsunB)B)B)B)

sehadet27

Kayıtlı Kullanıcı

amin amin amin ALLAH yar ve yardımcınız olsun kardeşlerim inşallah iyi haberleri sizlerle paylaşırım:)B)B)B)B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

asliyener yazdı:
CEVDET-71 yazdı:

sevil ismim Allah sizlerden razı olsunB)B)B)B)
S.A SEVİL KARDEŞİM ALAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ALAH İKİCİHANDADA YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN A.E.O.B)B)B)B)

seyasla

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAHIM
NE YARINA ÇIKACAĞIMA BİR ÜMİDİM NE DÜNYA GÜZELİ YAVRULARIMA HUZURLU MUTLU BİR ANNE OLMAYA GÜCÜM VAR . .RUHLARIMIZI ESİR ALAN SIKINTILAR ÖNÜMÜZÜ GÖRMEMİZİ ENGELLİYOR. BİRÇOK ÇIKIŞ KAPISI AÇILSIN İSTİYORUZ BİR TANESİ BİZİM OLSUN ALLAHIM

BİZLERE ÖNCE AİLE SAADETİ MUTLULUK NASİP EYLE ALLAHIM. ALLAHIM BUGÜN BANA DAHA ÇOK YARDIM ET DİYE BU MÜBAREK AY BAŞLANGICI KABUL EDİLEN GÜNDE ORUÇ TUTAYIM DEDİM. ORUÇLU OLMAKTAN MUTLU ÇOCUKLARIMI DÖVDÜĞÜM İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM. BU ORUÇ ARTIK NİYE KIYMETLİ OLSUN Kİ...
YA RABBİ BİR ANNE OLARAK EVLADLARIMI İLGİ VE SEVGİYE DOYURABİLMEMİ SEN MÜMKÜN EYLE ALLAHIM .

ALLAHIM BÜTÜN ANNELERE EVLATLARININ MUTLULUĞUNU NASİP ET. HAYATLARIMIZIN DÜZENE GİRMESİNİ NASİP EYLE.
ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİL....
BU OKUDUĞUM FATİHAYI HZ. MUHAMMEDE ONUN AL VE ASHABINA DEDEM E VE TÜM YURDUMUN ŞEHİTLERİNE EVLİYALARINA HEDİYE EDİYORUM KABUL ET ALLAHIM .BURADA DERTLİ OLAN DERTLERİNİ AÇAN İNSANLARA BİRDE BANA DERTLİ DERTLİ KURAN OKUYAN YAVRULARIN HAYIR DUALARINI NASİP EYLE YA ALLAH

sehadet27

Kayıtlı Kullanıcı

AMİN İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZİN DİLEK VE DUALARINI KABUL EYLER BU MÜBAREK GÜNLER YÜZÜ HÜRMETİNEB)B)B)B)

sehadet27

Kayıtlı Kullanıcı
RE:BANA DUA EDERMİSİNİZ LÜTFEN?:((

RE:BANA DUA EDERMİSİNİZ LÜTFEN?:((

:(B):(B):(B):(

sehadet27

Kayıtlı Kullanıcı
BANA DUA EDERMİSİNİZ LÜTFEN?:(

BANA DUA EDERMİSİNİZ LÜTFEN?:(

ZAMANIM AZALIYOR DUALARINIZA ÇOK İHTİYACIM VAR:(

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı