Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

DUALARINIZA DAHA ÇOK İHTİYACIM VAR:( (2 Kullanıcı)

sehadet27

Kayıtlı Kullanıcı
S.A KARDEŞLERİM ABİLERİM ABLALARIM GÜNLERDİR SİZLERDEN DUA YASİN TEFRİCİYE OKUMANIZI RİCA ETTİM BİR ABLAMIZIN TAVSİYESİ İLE TEKRAR KONUYU AÇTIM TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZDEN DUA İSTE İNŞALLAH İÇLERİNDE DUASI KABUL OLAN BİR TEK KARDEŞİMİZ BİLE VARSA SENİN DUA VE DİLEKLERİN KABUL OLUR İNŞALLAH DEDİ ALLAH RIZASI İÇİN ZAMANIM AZ KALDI SİZLERDE DUA EDİN BENİM İÇİN SİZLERDE ÖNÜNÜZE GELEN KARDEŞLERİMİZDEN DUA İSTEYİN BANA DUA ETSİNLER LÜTFEN CEVDET ABİMİZ DE İNŞALLAH KURAN KURSUNDAKİ KARDEŞLERİMİZDEN VE ÇEVRESİNDE DUA İSTERSE BENİM İÇİN MEMNUN OLURUM FERİT KARDEŞİM RESUL_ACER KARDEŞİM RAVZA_NUR YALAN YALAN KARDEŞİM SADECE EDA ADALETİMAHZA KARDEŞİM ALİYE_ALİYE KARDEŞİM VE ŞU AN ADLARINI YAZAMADIĞIM TÜM KARDEŞLERİM DUALARINIZA İHTİYACIM VAR
30 TEMMUZ SAAT:9:45 TE RANDEVUM VAR BU RANDEVUDAKİ CEVABA GÖRE HAYATIM DÜZENE GİRECEK EVİM YUVAM KURTULACAK ALLAH'IN İZNİYLE ÖNCE ALLAH'IN SONRA SİZLERİN DUALARI SAYESİNDE OĞLUM BABASINA KAVUŞACAK İNANIN OKADAR ÇOK DUA SURE OKUDUM Kİ SAYISINI BENDE UNUTTUM ÇÜNKÜ O GÜNKÜ GÖRÜŞME HAYATIMI DEĞİŞTİRECEK SİZLERDE DUALARINIZDA BENİ UNUTMAYIN ÇEVRENİZDEKİ TÜM KARDEŞLERİMİZDEN ABLALARIMIZDAN ABİLERİMİZDEN BENİM İÇİN DUA İSTEYİN ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN SİZLERİNDE TÜM DUALARINIZI KABUL BUYURSUN ALLAH HEPİNİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH
B)B)B)B)

kursun kalem

Kayıtlı Kullanıcı
RE: DUALARINIZA DAHA ÇOK İHTİYACIM VAR:(

Yüce Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu versin.
B)B)B)

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. KARDEŞİM DUALARIMIZDAN İNŞALLAH AMA EMİN OL VE KALBİNİ FERAH TUT YÜCE RABBİM HAKKINDA NE HAYIRLI İSE ONU GÖSTERİR SANA.SONUÇ NE OLURSA OLSUN SENİN İÇİN HAYIRLI OLAN ODUR MUTLAKA.SAKİN VE SABIRLI OL.NE ŞEKİLDE OLURSA OLSUN SONUÇ RABBİM CAN SAĞLIĞI VERSİN ELBET BUGÜNLERDE UNUTULUR.RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN,SELAMETLE
A.E.O.
HERŞEY OLACAĞINA VARIR...SABIRLI OLB)

sehadet27

Kayıtlı Kullanıcı

AFRA_NUR yazdı:
S.A. KARDEŞİM DUALARIMIZDAN İNŞALLAH AMA EMİN OL VE KALBİNİ FERAH TUT YÜCE RABBİM HAKKINDA NE HAYIRLI İSE ONU GÖSTERİR SANA.SONUÇ NE OLURSA OLSUN SENİN İÇİN HAYIRLI OLAN ODUR MUTLAKA.SAKİN VE SABIRLI OL.NE ŞEKİLDE OLURSA OLSUN SONUÇ RABBİM CAN SAĞLIĞI VERSİN ELBET BUGÜNLERDE UNUTULUR.RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN,SELAMETLE
A.E.O.

Allah razı olsun kardeşim evet hayırlıysa olsun hayırsızsa birşey bahane olsun olmasın diyorum Allahtan gelen herşey başüstüne sonucu ne olursa olsun O herşeyi gören bilendir.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

asliyener yazdı:
AFRA_NUR yazdı:
A.E.O.

Allah razı olsun kardeşim evet hayırlıysa olsun hayırsızsa birşey bahane olsun olmasın diyorum Allahtan gelen herşey başüstüne sonucu ne olursa olsun O herşeyi gören bilendir.
amenna kardeşim
a.e.o.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

S.A KARDEŞİM NASILSIN İYİMİSİN KARDEŞİM DUA YA İHTİYACIN OLDUĞUNU YENİ GÖRDÜM ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH GÜNÜNDE BİTİRİRSİN KARDEŞİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN A.E.O. B)B)B)B)

sehadet27

Kayıtlı Kullanıcı

CEVDET-71 yazdı:
S.A KARDEŞİM NASILSIN İYİMİSİN KARDEŞİM DUA YA İHTİYACIN OLDUĞUNU YENİ GÖRDÜM ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH GÜNÜNDE BİTİRİRSİN KARDEŞİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN A.E.O. B)B)B)B)
ALLAH SİZDENDE RAZI OLSUN DULARINIZDA BENİ UNUTMAYIN ABİCİM:(

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleykum..
Konu tam olarak nedir bilmiyorum ama Allah c.c. yardımcın olsun abla.. Rabbim çocuğunu babasız bırakmasın..
İnşaAllah hayırlısıyla herşey yoluna girer..
Selam ve dua ile kal inşaAllahB)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

Es Selamü Aleyküm

Allah azze ve celle yar ve yardımcınız olsun...Hakkınız da hayırlısını versin ablam...Dualar müşterektir...

Selam ve dua ile kalın...Yâr'a emanet olun...

sehadet27

Kayıtlı Kullanıcı

AMİN ECMAİN KARDEŞLERİM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN SİZLERDE BENİM DUALARIMDASINIZB)B)B)B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

S.A KARDEŞİM İNŞALLAH ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ SEN RAHAT OL KENDİNİDE FAZLA ÜZME SEN BİZEDE LAZIMSIN ALLAHA EMANET OL ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN B)B)B)B)

tevbekar

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim hakkınızda herdaim herşeyin hayırlısını nasip eylesin, gönlünüze göre versin inşallah... Rabbim yar ve yardımcınız olsun...

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)

derens

Kayıtlı Kullanıcı

Allah yardımcınız olsun kardeşim.İnşallah her şeyarzu ettiğiniz yönde ve sizler için hayırlı biçimde gelişir.AMİN

7362

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kardeşim allah hakkınızda hayırlısını versin.elimden geldiği kadar okuyacağım inş.
allaha emanet olun

sehadet27

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH SİZLERDEN BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN RABBİM SİZLERİ DARDA ZORDA BIRAKMASIN HIZIR ALEYHİSELAM HER ZAMAN SİZLERİN YANINDA OLSUNB)B)B)

hatice_hd

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM . UMURIM GÖNLÜNDEN GEÇEN HAKKINDA DA HAYIRLI OLANDIR VE UMARIM GÖNLÜNDEKİ İSTEĞİN BİR AN ÖNCE GERCEKLESİR .DUALARIMDASIN İNŞ. SELAMETLE...B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt