Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dualarımda yardımcı olurmusunuz. (3 Kullanıcı)

cennetnur

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli kardeşlerim.benimde bir evimin olmasını istiyorum.evime başlamışken kardeşler arasında sorun çıktı.inşatımız durdu.ne olur dualarınızı esirgemeyin.evimin inşatı devam etsin..rabbim bana en kısa zamanda ev nasip etsin.allah sizlerden razı olsun.

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli kardeşlerim.benimde bir evimin olmasını istiyorum.evime başlamışken kardeşler arasında sorun çıktı.inşatımız durdu.ne olur dualarınızı esirgemeyin.evimin inşatı devam etsin..rabbim bana en kısa zamanda ev nasip etsin.allah sizlerden razı olsun.
Vardır bunda'da bir hayır üzülmeyin. Rabbim size tez zamanda en güzelinden bir ev nasip etsin inşallah.

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Vardır bunda'da bir hayır üzülmeyin. Rabbim size tez zamanda en güzelinden bir ev nasip etsin inşallah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah yar ve yardımcınız olsun allah içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hakkınızda ne hayırlı ise ne hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.
allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt