Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

dua (1 Kullanıcı)

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm arkadaşlar...bir konuda sizden yardım talebinde bulunucam..hakkınızı helal edin..iş yerimde nasıl olduğunu anlayamadığım bir şekilde tahsilat makbuzum kayboldu.feci can sıkıcı bi süreçteyim..dualarınızı bekliyorum..bide bi eşya kaybolduğunda okunacak duayı bilen kardeşlerimden yardım talep ediyorum..vaktinizi çaldığım için özür dilerim tekrar hakkınızı helal edin..:A:A:A

gülşah_

Kayıtlı Kullanıcı
KAYIP BULMAK İÇİN OKUNACAK DUA

Hz. Ömer'in oğlu Abdullah şöyle buyurmuştur: Bir eşyasını kaybeden veya çaldıran kişi, iki rekât namaz kıldıktan sonra şöyle dua eder:

"Allâhümme rabbe'd-dâlleti ve hâdiye'd-dâlleti, rudde aleyye dâlletî bi kudretike ve sultânike. Fe in-nehâ min fadlike ve atâike."

ANLAMI: "Ey kaybolanların Rabbi ve kaybolanları ve yolunu kaybedenleri doğru yola kılavuzlayan Allah'ım! Kudretin ve saltanatın hakkı için kaybettiğim şeyi bana iade eyle. Çünkü bu senin fazl ve keremindendir."

A.S kardeşim.Tam emin olmamakla beraber araştırdım ve bu duayı buldum.İnş.kaybettiğin şeyi bulursun,sıkıntılarındada kurtulursun.Allah yardımcın olsun

ozlem_yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
A.selam Arkadaşim Bu Konu Hakkinda Dua Bilmiyorum Inşallah Diğer Arkadaşlar Yardimci Lurlar Ama Ben Inşallah Kaybettiğin Makbuzu En Kisa Sürede Bulursun...rabbim Yardimcin Olsun Inşallah..tahsilat Nüshalarinin Alt Nüshalarini Verdiğiniz Kişiden Faxlatsaniz Yada Fotokobisini Isteseniz Bu çare Olmazmi

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı
KAYIP BULMAK İÇİN OKUNACAK DUA

Hz. Ömer'in oğlu Abdullah şöyle buyurmuştur: Bir eşyasını kaybeden veya çaldıran kişi, iki rekât namaz kıldıktan sonra şöyle dua eder:

"Allâhümme rabbe'd-dâlleti ve hâdiye'd-dâlleti, rudde aleyye dâlletî bi kudretike ve sultânike. Fe in-nehâ min fadlike ve atâike."

ANLAMI: "Ey kaybolanların Rabbi ve kaybolanları ve yolunu kaybedenleri doğru yola kılavuzlayan Allah'ım! Kudretin ve saltanatın hakkı için kaybettiğim şeyi bana iade eyle. Çünkü bu senin fazl ve keremindendir."

A.S kardeşim.Tam emin olmamakla beraber araştırdım ve bu duayı buldum.İnş.kaybettiğin şeyi bulursun,sıkıntılarındada kurtulursun.Allah yardımcın olsun

Allah razı olsun ..saolasın..okucam inşaallah..saolasın tekrar..hakkkınızı helal edin..:A

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı
A.selam Arkadaşim Bu Konu Hakkinda Dua Bilmiyorum Inşallah Diğer Arkadaşlar Yardimci Lurlar Ama Ben Inşallah Kaybettiğin Makbuzu En Kisa Sürede Bulursun...rabbim Yardimcin Olsun Inşallah..tahsilat Nüshalarinin Alt Nüshalarini Verdiğiniz Kişiden Faxlatsaniz Yada Fotokobisini Isteseniz Bu çare Olmazmi

Allah razı olsun kardeşim saolasın..
yok koçan tümden yok...:Abikaç sayfası yazılıydı..ve üst nüshalarıda koparılmış olarak duruo..ama geri kalan koçan tümden yok..allah razı olsun saolasın..

ozlem_yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim Bulabildinmi Acaba Inşallah Sikintini En Kisa Sürede Rabbimin Yardimiyla Giderirsin..

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı
Buldum:)

Buldum:)

Kardeşim Bulabildinmi Acaba Inşallah Sikintini En Kisa Sürede Rabbimin Yardimiyla Giderirsin..

Allah razı olsun ...saolasınız....yaklaşık 15 dakika önce buldum..:Dbir haftadır yaşadığım sıkıntı stres nerdeyse yiyip bitirecekti beni..binlerce defa allah razı olsun saolun..gülşah kardeşim duan için ayrıyeten allah razı olsun okudum ..çok fazla geçmeden buldum..ne denirki siz benim için dua ettiniz ya mevlada bana şuanda mutluluğu yaşattıya binlerce defa mevlam razı olsun inşaallah..

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.

hoş geldiniz kayıp olan üyelerimiz bir bir ses veriyor buda güzel bir durum.olayın çözümlenmesine sevindim.

selam ve dua ile kalın selametle.

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam kardeşim.

hoş geldiniz kayıp olan üyelerimiz bir bir ses veriyor buda güzel bir durum.olayın çözümlenmesine sevindim.

selam ve dua ile kalın selametle.

Allah razı olsun kaan kardeşim..yoğun iş temposu bide araya kaybolan koçan girince stres tavan yapar oldu..saolun..allah razı olsun tekrar...

"Eğer dua için temiz bir nefesin yoksa temiz gönüllü dostlarından dua dile" der Mevlana Hazretler..saolun tekrar..:p

mellyque

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar ben de saatimi kaybettim. Benim için çok önemli bir saatti o. Gerek maneviyat gerek maddiyat olsun çok değerliydi. Parasını da düşünmüyorum o saat bana ablamın hediyesi. Benim için değerli olduğu kadar onun için de çok değerli. Benden önce bir süre o kullandı çünkü.
Bana verdiği eşyaları farkında olmadan kötü kullanıyorum. Bunu duyarsa bana kesin çok kızacaktır ve içinde de üzülecektir. Rabb'imden dilerim ki bulabilirim bir an önce saatimi. Siz temiz kalpli,düşünceli arkadaşlarımın da duasını rica ederim.
Çok teşekkür ederim...

elifözge

Kayıtlı Kullanıcı
ya ben cuzdanımı kaybettım bulamıyorum bu duayı okumadan once namaz kılmam sart mı ? cunku ben yurtdısındayım ... lutfen benım için dua edın <3

macey

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar merhaba...
ben de nette kayıp eşyayı bulma duası diye araştırma yaparken forumunuzla tanıştım ve hemen üye oldum..eşim bana evlendiğimizde çok pahalı bir güneş gözlüğü almıştı.yaklaşık 3 yıldır kullanıyordum.2 gün önce evime eşimin akrabaları geldi ilk ziyaretleriydi.ertesi gün de yine evime ilk kez bir komşum geldi..onun ertesi günü yani bugün dışarı çıkmak üzere gözlüğümü aradım ama bulamadım.evi didik didik ettim.kimsenin günahını almak istemiyorum ama durum da ortada...ki gözlüğümü genelde vestiyerde aynanın önüne bırakırdım ya da çekmecesine.ama yok yok yok...inanın malım çok kıymetli değildir ama moralim çok bozuldu.çok üzüldüm ben ya...gözlüğümü alanı ve nerede olduğunu öğrenebilmem için bir dua var mı?ve de ALLAH rızası için sizlerin de dua ve önerilerini bekliyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt