Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

DUA (2 Kullanıcı)

s_aytekin

Kayıtlı Kullanıcı
HAYIRLI GÜNLER ARKADAŞLAR

BEN BEBEK BEKLİYORUM,HENÜZ 3 AYLIK.
BU DÖNEMDE OKUYABİLECEĞİM, DUALAR VARMI. NE TAVSİYE EDERSİNİZ

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı
RE: DUA

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.ALLAH BAĞIŞLASIN RABBİM HAMİLELĞİNİ VE DOĞUMUNU KOLAY EYLESİN.ACİZHANE TAVSİYEM.ABDESTSİZ DURMA.
ÇOKCA KURAN-IKERİM OKU
ALLAHIM SULBÜMÜ HAYIRLI EYLE SANA KUL HABİBİNE ÜMMET EYLE DİYE ÇOKCA NAMAZLARINIZDA DUA EDEBİLİRSİNİZ
NAMAZLARINIZI HİÇ İHMAL ETMEYİN.
HURMA YEMEKDE ÇOK FAYDALI
AYRICA HAMİLEYKEN HATİM İNDİRİRSENİZ ÇOCUĞUNUZ ALİM OLUR KURANI ÇABUK ÖĞRENİR
BİRDE NAR VAR AMA.YAPABİLİRSENİZ.BÜTÜN BİR NARI HİÇ PARÇALAMADAN YANİ BIÇAKLA YAVAŞÇA SOYUP BİR TANESİNİ BİLE ZEDELEMEDEN.ABDEST ALIP KIBLEYE YÖNELİP HERBİR TANESİNİ İHLAS SURESİNİ OKUYARAK YERSENİZ BUDA ÇOCUĞUN ALİM OLMASINA VESİLEDİR DENİLİR İNŞ.(TAVSİYEM KÜÇÜK BİR NAR ALIN)
AYRİYETEN DOĞDUKTAN SONRA 37.GÜNÜNDE ALİ İMRAN SURESİ OKUNUR AĞZINA BURNUNA KULAKLARINA VE GÖBEK ÇUKURUNA ÜFLENİR ATEŞLİ HASTALIK GEÇİRMEZ BİİZNİLLAH.
TEKRARDAN GÖZÜNÜZ AYDIN.BİRDE HAMİLELİĞİ SÜRESİNCE GİZLENENYANİ HERKESE SÖYLENMEYEN ÇOCUKTA EDEPLİ OLUR ALLAHA EMANET OLUN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt