Eftalyasun
Kayıtlı Kullanıcı
S.A. herkese.
Dua köşesi bölümüne yazdıklarımı buraya da yazma ihtiyacı hissettim.
Site yöneticisine belki buradan daha kolay ulaşabilirim diye.
Oraya yazdıklarımı aşağıya kopyladım. İnşallah bu düşüncelerimi dikkate alır kardeşlerimize dualarının okunması için yardımcı olursunuz.
"Aslında dua köşesinin yeni baştan düzenlenmesi gerekiyor bence.
Açılan konular o kadar fazlaki takip etmekte çok zorlanıyoruz. Keşke biraz düzenlenebilse bu bölüm.
Aslında belli başlıklar altında toparlanabilir diye düşünüyorum.
Ölmüşlerimiz için dua köşesi , Sağlık ve şifa arayanlar için dua köşesi , Evlilik ve gönül muradları için dua köşesi , Çocuğu olmayanlar için dua köşesi , Haceti olanlar için dua köşesi, İşe girmek isteyenler için dua köşesi vs. vs. gibi yapılabilir diye düşünüyorum."
Dua köşesi bölümüne yazdıklarımı buraya da yazma ihtiyacı hissettim.
Site yöneticisine belki buradan daha kolay ulaşabilirim diye.
Oraya yazdıklarımı aşağıya kopyladım. İnşallah bu düşüncelerimi dikkate alır kardeşlerimize dualarının okunması için yardımcı olursunuz.
"Aslında dua köşesinin yeni baştan düzenlenmesi gerekiyor bence.
Açılan konular o kadar fazlaki takip etmekte çok zorlanıyoruz. Keşke biraz düzenlenebilse bu bölüm.
Aslında belli başlıklar altında toparlanabilir diye düşünüyorum.
Ölmüşlerimiz için dua köşesi , Sağlık ve şifa arayanlar için dua köşesi , Evlilik ve gönül muradları için dua köşesi , Çocuğu olmayanlar için dua köşesi , Haceti olanlar için dua köşesi, İşe girmek isteyenler için dua köşesi vs. vs. gibi yapılabilir diye düşünüyorum."