salavatqetir
Kayıtlı Kullanıcı
Allahım! Ümmet-i Muhammedin hepsine, merhametinle muamele eyle.
Güzel dua arkadaşlarım
Allah rızası icin
benim evladıma da dua edermisniz.
ünv 2. senedir uzuyor
bu sene hayırlısyla diplamasını almasını allahım
bana göstersin inşallah
Hayırlısyla bir işe girmesini .onunda hayata tutunmasını
allahtan niyaz ediyorum
Bana da bir dua allah rızası icin
Amiin kardeşim, inşaAllah..Allahım! Ümmet-i Muhammedin hepsine, merhametinle muamele eyle.
rabbim tüm sıkıntılarınıza gidersin inşallah tez zamanda feraha kavuşursunuz.sıkıntılarım var bataklıklardayım bana da dua eder misiniz
sıkıntılarım var bataklıklardayım bana da dua eder misiniz
Selamun Aleykum Kalbun Kesir Kardeşim
Nasılsın,problemler çözüldümü seni merak ediyorum.
Selam ve Dua ile
Allah'ım tüm hasta kardeşlerime şifalarını nasip eyle.. Hasta yakını olan kardeşlerimin yakınlarına da şifalarını nasip eyle.. Tüm müslüman kardeşlerime yardım eyle.. Dua bekleyen kardeşlerime, bu dünyada zorluklarla test ettiğin biz kullarına rahmetini nasip eyle.. Amin..
değerli din kardeşlerim Sizlerden sıkıntı içinde olduğum için değil aldığım borçları ödeye bilmek dünyadan sonsuzsuza göç ederken borçsuz kul hakkı kalmadan göç etmek için dua istiyorum ve Hakkın Rahmetine kavuşan Annem ve daha 3 aylıkken vefaat eden yiğenim içinde dua ederseniz Allah c.c razı olsun eden ve etmeyendende
bismillahirrahmanirrahim elhamdülillahi rabbil alemin vessalatü vessalümü ala rasulina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.
yarabbi üstteki kardeşimize ve bütün ehli islamı ismi azamının hörmetine kalplerindeki hayırlı niyetleri karşılarına çıkar. ahirette huzuruna vardığımızda mahcup duruma düşürme kardeşimizin ahirete uğurladıklarının ve bizlerin geçmişlerinin de kabirlerini kuranın nuruyla nurlandır kabir azapları varsa gider günahları varsa affet şüphesiz sen herşeye kadirsin
Arkadaşımın hayırlı bir kısmetle evlenmesi. Mutlu huzurlu sağlıklı hayırlı bir yuvasının olması. Çocuklarının olup sağlıklı huzurlu inançlı olmaları için. Allah razı olsun.