Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

dua edermisiniz? (1 Kullanıcı)

VuSLaT_üL ŞéHaDéT

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşlerim şuan bi haber aldım bi yakın arkadaşımın yeğeni olmuş fakat bebek çok hasta ve şuan hastanede tedavi qörüyor...ALLAH rızası için dua edermisiniz? bide almak isteyen kardeşlerimiz varsa YASİN alabi,lirlermi???​

leyla-1

Altın Üye
Aleyküm Selam kardeşim Allah minik bebeğimizin yar ve yardımcısı olsun Allah Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.1 Yasin alıyorum kardeşim Allah kabul etsin selam ve dua ile Alalh'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

VuSLaT_üL ŞéHaDéT

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim alalh minik bebeğimizin yar ve yardımcısı olsun allah ya şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin rabbim.1 yasin alıyorum kardeşim allah kabul etsin selam ve dua ile alalh'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
allah razı olsun bacım...

leyla-1

Altın Üye
“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Yasin-i Şerifi elimdekiler bitsin alırım inşallah.5000 ya ŞAFİ aldım bacım.Allah şifasını versin.Rabbim anasına babasına bağışlasın inşallah.

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim hayırlı şifalar versin Kardeşim
Bende 1 tane Yasin alıyorum inşAllah

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
çok geçmiş olsun kardeşim.bende 1 tane yasin okurum meleğimiz için .ALLAHA emanet olasınız

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt