Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dua Edebilirmisiniz? (1 Kullanıcı)

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH acil şifalar versin ALLAH evlatlarını bagışlasın .bende o kardeş için şifa dualarından okuyacagım.ALLAH kabul etsin.A.E.O.kaRdeşim.

SELAMUN ALEYKUM ABLACIM RABBİM RAZI OLSUN RABBİM DUALARIMIZI KABUL EYLESİN. ÇOK SAĞOLUN DUALARINIZ ÇOK MUTLU ETTİ BENİ. RABBİM TÜM HASTALARIMIZA ŞİFALAR NASİP EYLESİN. RABBİMEİZ EMANET OL ABLAM SELAM VE DUA İLE..

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
...........................

ebedi saadet

Kayıtlı Kullanıcı
Allah şifa versin.dert de derman da Aallahtandır.Allah dert ve hastalıklarını günahlerına kefaret yapsın inşallah.kaderi ilahi işte hiç kimse önüne gecemez ne yazılşmışsa yasayacagız.inşallah bu teyzemimzin kaderinde iyileşmekte yazılıdır.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
hayirli Akşamlar.duamizi Eksik Etmeyelim Lütfen...

meliha c.

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim..arada burayıda güclelleyelim.ben hastalar olunca çok üzlüyorum istiyorumki daha çok kişi görsün daha çok dua eden olsun...buraya yazmaları şart dğeil..forumu görüp bi ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN DEMELERİ BİLE YETER....RABBİME EMANET OLUN...DERYACIM SENİDE ÖZLEDİM İNŞALLAH İYSİNDİR...HAYIRLI GÜNLER

fatmana allah sizden razı olsun hepimizin derdine dualarla yetişiyorsunuz. rabbim sizinde sıkıntınızı gidersin sizde su sıralar hastaneye gidip geliyorsunuz rabbim tez zamanda sizede yardım etsin. bizi bu sıkıntılı anımızda yanlız bırakmıyorsunuz rabbimde sizin yanlız bırakmasın şafi adıyla tez zamanda sizde şifaya kavusun. allahıma emanet olun. rabbim yardımcınız olsun

meliha c.

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim allah yardımcınız olsun bu acıyı bende cok ii biiyorum. beni annemde suan makinalara baglı ama rabbim büyüktür inşallah rabbim bütün hastalarıma acil şifa versin. dualarımdan eksik etmeyecegim. hastamızın adını ve anne adını yazarsan daha ii olur. ne olur sizde annemi duanızdan eksik etmeyin. zeliha kızı meryemin sifasını ver diye dua edersen sevinirim .

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
fatmana allah sizden razı olsun hepimizin derdine dualarla yetişiyorsunuz. rabbim sizinde sıkıntınızı gidersin sizde su sıralar hastaneye gidip geliyorsunuz rabbim tez zamanda sizede yardım etsin. bizi bu sıkıntılı anımızda yanlız bırakmıyorsunuz rabbimde sizin yanlız bırakmasın şafi adıyla tez zamanda sizde şifaya kavusun. allahıma emanet olun. rabbim yardımcınız olsun

amin amin..bu dualara okadar çok ihtiyacım vardıki...bende ünv beri değişik rahtsızlıklardan dolayı hastenelrden çıkamadım..ialç içmekten bıktım artık..yeni bi ilaç daha verecek doktor diye korkuyorum...artık bünyem kaldırmıyor.....ben bu siteyi ameliyat olmuştum onun hemen sonrasında buldum..dua ederek rahatlıyordum...halende öyle.. biri forum açtımı onun duası bitsin diye gece gündüz okuyordum..çok teşkkür ederim dualarınız için...rabbim inaşşah tüm hastalara acil şiafalar versin..anneniz nasıl oldu....rabbime emanet olun..hayırlı akşaar

Çoban Uveys

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum Allah c.c. acil şifalar versin Şafi ismi ile başka istsdiğiniz bir dua varsa yapalım kardeşim a.e.olunuz hayırlı aksamlar

bagban

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim tüm hastalara şifa versin. Teyzemizi evlatlarına bağışlasın. Mevlam her şeye kadirdir... selametle....

meliha c.

Kayıtlı Kullanıcı

amin amin..bu dualara okadar çok ihtiyacım vardıki...bende ünv beri değişik rahtsızlıklardan dolayı hastenelrden çıkamadım..ialç içmekten bıktım artık..yeni bi ilaç daha verecek doktor diye korkuyorum...artık bünyem kaldırmıyor.....ben bu siteyi ameliyat olmuştum onun hemen sonrasında buldum..dua ederek rahatlıyordum...halende öyle.. biri forum açtımı onun duası bitsin diye gece gündüz okuyordum..çok teşkkür ederim dualarınız için...rabbim inaşşah tüm hastalara acil şiafalar versin..anneniz nasıl oldu....rabbime emanet olun..hayırlı akşaar

bizde sizlerin duası ile rahatlıyoruz. rabbime şükürler olsun ki müslüman olarak dünyaya gelmişiz. yoksa ne yapardık bilmiyorum. bu zamana kadar hep siz bizler için kosusturdunuz rabbim tabii bunu karşılıksız bırakmayacak ama ben diyorum ki sizin içinde bir dua başlayalım. buna bütün kardeşlerimde katılacagına emınım. siz iyi olmalısınız ki bu kadar sıkıntı içinde bulunan kardeşlerime destek vermelisiniz. rabbim sizden razı olsun peygamberimize komsu eylesin inşallah. hayırlı akşamlar

seda_seda_

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam canım kardesım rabbim ınsallah acil şifalar verır ALLAHa emanet olun gecmiş olsun

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
bizde sizlerin duası ile rahatlıyoruz. rabbime şükürler olsun ki müslüman olarak dünyaya gelmişiz. yoksa ne yapardık bilmiyorum. bu zamana kadar hep siz bizler için kosusturdunuz rabbim tabii bunu karşılıksız bırakmayacak ama ben diyorum ki sizin içinde bir dua başlayalım. buna bütün kardeşlerimde katılacagına emınım. siz iyi olmalısınız ki bu kadar sıkıntı içinde bulunan kardeşlerime destek vermelisiniz. rabbim sizden razı olsun peygamberimize komsu eylesin inşallah. hayırlı akşamlar

canım kardeşim çoğu kardeşim durumu biliyor.biçok kardeşimle nette görüşüyorum..ayrı bi forum açamayalım..çünkü benden daha acil durumda olanlar var..çok sağolun düşünceniz için...burda görüp dua eteseler bile yeter.....rabbiem emanet olun..hayırlıa akşamlar

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşim Allah tez zamanda tüm hastalara ve sizin hastanızada Rabbim hayırlı şifalar vesin hiç görmemişe döndersin inşallah.
Rabbim hiç kimseyi darda çaresiz sıkıntıda çıkmazda bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Alalh hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla.
Allah hepimizinn yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt