Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dua Edebilirmisiniz? (1 Kullanıcı)

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşlerim. Sizlerden Bir Ricam Olacak. Beraber çaliştiğim Ablamin Teyzesi çok Ağir Hasta. Yaklaşik Bir Haftadir Yoğun Bakimda. Doktorlar çok ümitli Konuşmamişlar Ama Rabbimizden ümit Kesilmez. Dualarla Hayata Dönmüş Nice Insanlar Var. Nebiye Ablanin şu An Bilinci Kapali. Ama Kalbi Atiyor. Lütfen Kardeşlerim Dua Edin. Rabbim Din Kardeşlerinin Birbirleri Için Ettikleri Dualari Kabul Eder Inşallah. Nebiye Ablanin Iki çocuğu Için Lütfen Dualarinizda Onada Yer Verin. şimdiden Rabbim Razi Olsun Hepinizden..

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM CANIM..RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH....BENDE ELİMDEN GELDİĞİ KADAR DUA OKURUM ONUN İÇİN....RABBİME EMANET OL CANIM..HAYIRLI GÜNLER..

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM CANIM..RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH....BENDE ELİMDEN GELDİĞİ KADAR DUA OKURUM ONUN İÇİN....RABBİME EMANET OL CANIM..HAYIRLI GÜNLER..

ALEYKUM SELAM CANIM ABLAM RABBİM RAZI OLSUN SENDEN. YALNIZ BIRAKMAYACAĞINI BİLİYORDUM ZATEN. SENDE RABBİMİZE EMANET OL GÜZEL ABLACIM..

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
..................................

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
ettım kardeş kabul buyursun mevlam.

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşlerim. Sizlerden Bir Ricam Olacak. Beraber çaliştiğim Ablamin Teyzesi çok Ağir Hasta. Yaklaşik Bir Haftadir Yoğun Bakimda. Doktorlar çok ümitli Konuşmamişlar Ama Rabbimizden ümit Kesilmez. Dualarla Hayata Dönmüş Nice Insanlar Var. Nebiye Ablanin şu An Bilinci Kapali. Ama Kalbi Atiyor. Lütfen Kardeşlerim Dua Edin. Rabbim Din Kardeşlerinin Birbirleri Için Ettikleri Dualari Kabul Eder Inşallah. Nebiye Ablanin Iki çocuğu Için Lütfen Dualarinizda Onada Yer Verin. şimdiden Rabbim Razi Olsun Hepinizden..

Aleyküm selam kardeşim.
Allah c.c Nebiye teyzemize Şafi adının hürmetine tez zamanda şifa versin inşallah.Rabbim Evlatlarına bağışlasın teyzemizi :(:(
Allah'a emanet olun kardeşim.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Rabbim Nebile teyzeyi çocuklarına bağışlasın, acil şifalar versin İnşaAllah sağlığına kavuşur "iyi oldu" haberlerini de bizimle paylaşırsın Rabbim yar ve yardımcınız olsun Allah c.c. emanet olun

Selam ve dua ile...

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim..arada burayıda güclelleyelim.ben hastalar olunca çok üzlüyorum istiyorumki daha çok kişi görsün daha çok dua eden olsun...buraya yazmaları şart dğeil..forumu görüp bi ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN DEMELERİ BİLE YETER....RABBİME EMANET OLUN...DERYACIM SENİDE ÖZLEDİM İNŞALLAH İYSİNDİR...HAYIRLI GÜNLER

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleyküm Canim Kardeşim
Rabbimiz şafi Adinin Hürmetine şifalar Ihsan Eylesin Hakkinda Hayirlisini Nasip Eylesin Yakinlarina Dayanma Gücü Versin Inşaallah
Selametle Rabbimize Emnaet Ol

KURTULUS

Kayıtlı Kullanıcı
allah(c.c.) sevenlerine bağışlar inşallah
dualarımız onunla allahımızın izni ile
allah şifalar verir inşallah

nevin2007

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH acil şifalar versin ALLAH evlatlarını bagışlasın .bende o kardeş için şifa dualarından okuyacagım.ALLAH kabul etsin.A.E.O.kaRdeşim.

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam kardeşim.
Allah c.c Nebiye teyzemize Şafi adının hürmetine tez zamanda şifa versin inşallah.Rabbim Evlatlarına bağışlasın teyzemizi :(:(
Allah'a emanet olun kardeşim.

SELAMUN ALEYKUM ABLACIM RABBİM RAZI OLSUN. İNŞALLAH RABBİM ŞAFİ İSMİ HÜRMETİNE SİFASINI VERECEK. ÇOK SAĞOLUN RABBİMZE EMANET OL ABLACIM..

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Rabbim Nebile teyzeyi çocuklarına bağışlasın, acil şifalar versin İnşaAllah sağlığına kavuşur "iyi oldu" haberlerini de bizimle paylaşırsın Rabbim yar ve yardımcınız olsun Allah c.c. emanet olun

Selam ve dua ile...

SELAMAUN ALEYKUM HÜLYA ABLA RABBİM RAZI OLSUN. İNŞALLAH İYİLEŞİRDE BENDE SİZLERELE BU GÜZEL HABERİ PAYLAŞIRIM. RABBİMİZE EMANET OL ABLAM SELAM VE DUA İLE..

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim..arada burayıda güclelleyelim.ben hastalar olunca çok üzlüyorum istiyorumki daha çok kişi görsün daha çok dua eden olsun...buraya yazmaları şart dğeil..forumu görüp bi ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN DEMELERİ BİLE YETER....RABBİME EMANET OLUN...DERYACIM SENİDE ÖZLEDİM İNŞALLAH İYSİNDİR...HAYIRLI GÜNLER

SELAMUN ALEYKUM CANIM ABLAM RABBİM SENDEN RAZI OLSUN GÖNLÜ GÜZEL ABLAM. İNŞALLAH TÜM HASTALARIMIZA RABBİM ACİL ŞLİFALAR NASİP ETSİN. BENDE SENİ ÖZLEDİM İŞ YOĞUNLUĞUNDAN GİREMİYOR NETE. İNŞALLAH SENDE İYİSİNDİR GÜZEL ABLAM RABBİME EMANET OL SELAM VE DUA İLE. HAYIRLI GÜNLER.

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleyküm Canim Kardeşim
Rabbimiz şafi Adinin Hürmetine şifalar Ihsan Eylesin Hakkinda Hayirlisini Nasip Eylesin Yakinlarina Dayanma Gücü Versin Inşaallah
Selametle Rabbimize Emnaet Ol

ALEYKUM SELAM CANIM KARDEŞİM. RABBİM RAZI OLSUN. AMİN BİNLERCE KEZ . DUALARINIZ GERÇEKTEN GÜÇ VERİYOR CANIM KARDEŞİM. RABBİMİZE EMANET OL KARDEŞİM..

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
allah(c.c.) sevenlerine bağışlar inşallah
dualarımız onunla allahımızın izni ile
allah şifalar verir inşallah

SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM. RABBİM RAZI OLSUN. AMİN DUALARINIZA BİNLERCE KEZ. RABBİMDEN HAYIRLISINI DİLİYORUZ TÜM HASTALARIMIZ İÇİN. RABBİMİZ EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE..

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Kardeşim Allah(c.c.) Acil Şifalar versin .. Rabbim Sevdiklerine Evlatlarına Bağışlasın ... İnşallah..

Selam ve dua ile ...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt