Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dostumdun hani... (1 Kullanıcı)

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Aslında bu yazıyı okumamalıydım bir zamanlar dostum dediğim insan geldi aklıma evet dostumdu ama çıkarları için size tavsiyem insanın en iyi dostu annesidir başka hiç kimse değil yoksa sizde benim gibi bi gün hiç unmadığınız bir anda dostum dediğiniz kişi tarafından yaralanabilirsiniz...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

Dostluk Başkadır...!
:a15:
dostlukkw4.jpg

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam....

Aleyküm Selam....

Dostluk Başkadır...!
:a15:
dostlukkw4.jpg

Gördüğünüzde size Allahı hatırlatan, konuştuğunda bilginizi arttıran, ilmiylede size ahireti hatırlatan sizin için en hayırlı arkadaştır...

selametle kalın abicim.

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı
Yuce Rabbimiz,Bize kendisine yaklasmamizi vesile olacak dostlar nasip etsin.InsaALLAh.Bizi kotu yola dogru degistirecek degil...Nitekim zor bu devirde...Yuce Rabbimiz yar ve yardimcimiz olsun....AMINN..Sevgiler Elifcim...Yazilarin cok guzel:)

teşekkürler esra sultan,Rabbim razı olsun...
amin,Rabbim ona yakın olanlarla karşılaştırsın bizleri...
selametle:a26:
Rabbime emanetsiniz.:a27:

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı
Aslında bu yazıyı okumamalıydım bir zamanlar dostum dediğim insan geldi aklıma evet dostumdu ama çıkarları için size tavsiyem insanın en iyi dostu annesidir başka hiç kimse değil yoksa sizde benim gibi bi gün hiç unmadığınız bir anda dostum dediğiniz kişi tarafından yaralanabilirsiniz...

mesafeyi her daim korumalı,
Rabbim hayırlı dostlar çıkarsın karşımıza...
üzülmeyin kardeşim,kim bilir belki hatasının farkına varır birgün...

selametle kalın.

ahiret-yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
aslında bu yazıyı okumamalıydım bir zamanlar dostum dediğim insan geldi aklıma evet dostumdu ama çıkarları için size tavsiyem insanın en iyi dostu annesidir başka hiç kimse değil yoksa sizde benim gibi bi gün hiç unmadığınız bir anda dostum dediğiniz kişi tarafından yaralanabilirsiniz...

helal sana kardesim bende cok büyük bir darbe yedim dosttan senin en iyi dostun ailendir annen babandir selam ve dua ile allaha emanet ol eyy dost

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı
helal sana kardesim bende cok büyük bir darbe yedim dosttan senin en iyi dostun ailendir annen babandir selam ve dua ile allaha emanet ol eyy dost

anne baba dosttan öte herşeydir,hamd olsun müslüman bir anne babadan doğmuşuz sayın kardeşim...
rabbim gönül yaranızı iyileştirsin,selametle kalın

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt