olmazmısın aysel kardeşim.bak benim için nasıl çabalıyorsun yardımcı olmaya çalışıyorsun
ne mutlu bana.
çevremde derken yakınımda olan sürekli bana yardımcı olacak bana güç verecek.çünkü ben açığım.ben 28 yaşındayım evli ve bir oğlum var.6 yaşında.çevrem de süslü püslü biri gibi görülüyorum.ama içimdeki fırtınayı bi görseler.bana biraz cesaret lazım canım.açıkken birden kapanmak için cesaret.o yüzden yanımda bi dostum olsa bana yardımcı ve bana gelen tepkilere azmetmem için yani.
aysel kardeşim sen çok iyisin.rabbim gönlünün muradını hayırlısı ile versin .amin
Rabbim Çocuğunuzu Size Bağışlasın. Rabbim Sizin Gönlünüze Göre En Güzelini Versin. Sizleri Hiç Darda ve Sıkıntıda Koymasın. Allah Evinize En-Nur İsmiyle Aydınlık Versin. Huzur ve Mutluluğu Evinizden Eksik Etmesin. Bela Ve Müsibetlerden Sizleri Korusun. Fitneden Fesattan ve Şeytanlardan Sizleri Korusun. Kendi Kapısından Hariç Kul Kapılarına Muhtaç Etmesin. O Ki Görünen Görünmeyen Herşeyi Hakkıyla Bilendir. Rahmandır Rahimdir. Sizleri Esirgesin ve Bağışlasın. Rabbim Yar ve Yardımcınız Olsun Selametle Kalın Hayırlı Günler.
.................