Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

domuz gribi!!! (1 Kullanıcı)

Gulsahh

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
1 Haz 2007
Mesajlar
564
Tepki puanı
0
Puanları
0
öncelikle bu yazdığım konu belki bazılarınıza komik yada saçma gelicek ama yine bu düşüncemi paylaşmak istedim.biliyorsunuzki dünya domuz gribi alarmında.evet oldukça tehlikeli bir salgıın hastalık.dikkatinizi çekerse bu domuz gribi bir anda tüm dünyaya yayıldı.tıpkı kene,kuş gribi vs. daha saymadıım yüzlerce salgın hastalıkta bunlara örnekk.fakat nedense bu vakalar ortaya çıkarçıkmaz aşısıı bulunuyor.bulansa amerika.(benim şahsi düşüncem) ve bu salgın hastalıklarının yayılmasını sağlayan ülkede amerika amaç insan sağlığı üzerinden ticari çıkar.birkere nasıl oluyorda daha yeni ortaya çıkan bir virüsün aşısı bulunuyor.bir aşının bulunması aylar yıllar alır.bunlar tamamen önceden planlanmış şeyler.bir hastalık üretiyolar insanlara bulaştıırarak kendi çıkarları için ülkelerini kalkındırıyorlar ve başarıııyorlarda. ALLAH bizi tüm müslümanları bunların şerrinde korusun...
 

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
9 Kas 2007
Mesajlar
2,050
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
38
Konum
TÜRKİYE'NİN UZAK DOĞUSUNDAN
düşüncelerinize kısmen katılıyorum.amerika olmasa da güçlü devlet diye adlandırdığımız devletlerden birisi bu tür virüsleri ürettiriyor diye düşünüyorum.
 

seda_seda_

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
29 Mar 2008
Mesajlar
305
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
36
düsüncelerinize katılıyorum kardesım allah tum müslamanların yar ve yardımcısı olsun
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt