Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Domuz gribi aşisi gerçeği (1 Kullanıcı)

_AYDIN_

Kayıtlı Kullanıcı

> DOMUZ GRİBİ AŞISI GERÇEĞİ
>
> Şimdiye kadar üç firma üretim yapmış:
> GlaxoSmithKilne firmasının Pandemrix, adlı aşısı.
> Baxter International’ ın H1N1aşısı.
> Her ikisininde henüz lisansı yok. Avrupa ilaçlar kuruluşu tarafından onaylanmamış.
> Novartis tarafından üretilen Influenza A (H1N1) 2009 Monovalent .
> Amerikan’nın bazı eyaletlerinde zorunlu aşılamaya karşı tepkiler artıyor. Aşılardan ölümler meydana gelmekte. İngiltere ülkesinde kesinlikle böyle bir uygulama yapmayacağını söylüyor. Diğer ülkelerdede durum farklı değil.
> Bu aşılar yapıldıgı takdirde:
> -Guillain-Barre sendromu
> -Vaskülit
> -Felç
> -Anafilaktik şok
> -ve ölüme neden olabileceği duyuruluyor.
>
> Ayrıca Novartis firmasının geliştirdiği ilacın yan etkilerini Novartisin kendi laboratuvar sonuç
> larından okuyabilirsiniz.
>
> ŞİMDİ OLAYI İSTERSENİZ TÜRKÇE KONUŞALIM
>
> 1-DOMUZ GRİBİ AŞISINDA DOMUZ KANI VAR..
> 2-BU AŞININ İÇİNDE KISIRLIK YARATAN YAN ETKİ VAR.
> 3-BU AŞININ İÇİNDE İNSANIN GENETİK YAPISINI BOZAN MADDELER VAR.
> 4-BU AŞININ İÇİNDE DÜNYADA BİR NUMARALI KANSOROJEN MADDE ÖZELLİĞİ TAŞIYAN FORMALDEHİT BULUNUYOR.YANİ AMERİKA YASAKLI OLAN AVRUPADA YASAKLI OLAN BİR MADDE..(AMERİKADA BU AŞIYI VURULAN VATANDAŞ DEVLETE DAVA AÇMIŞ)
>
> ŞİMDİ İŞİN SOSYOLOJİK BOYUTU
>
> 1-ALMANYADA HÜKÜMET YETKİLİLERİ BÜROKRASİ KESİMİ CİVASIZ AŞIYI KULLANIRKEN, HALKA CİVALI AŞI KULLANACAKLAR BU HABER ALMANYADA DUYULUNCA HALK AYAKLANDI- ÜLKEMİZE GELEN İLK PARTİ AŞI (500 000 AŞI) CİVALI HABERİNİZ VARMI.
>
> 2-KUŞ GRİBİ HASTALIĞININ İLACI OLAN TAMİFULU İLACININ FİRMA SAHİBİ Donald Rumsfeld (amerikanın 3. etkili adamı) idi VE 2 MİLYAR DOLAR KAZANDI. ŞİMDİ BU HASTALIĞIN İLACI OLAN FİRMALARIN HEPSİNİN YAHUDİ FİRMASI OLDUĞUNU BİLİYORMUSUNUZ..
>
>
> 3-TÜRKİYE DE CİDDİ OLMAMASINA RAĞMEN SÖZDE BİR KAÇ İLDE ESKİLERİN AJAN LAWRENCE LERİ GİBİ ÜLKEMİZE SOKULAN SÖZDE SANAL HASTALIK İLE HALKI KANDIRAN BU ÜLKE YÖNETİCİLERİ, HABERLERDE YAPILAN DOMUZ GRİBİ HABERLERİ İLE HALKI PSİKOLOJİK OLARAK BASKI ALTINA ALIP KENDİLERİNCE ALINACAK 43 MİLYON AŞININYANİ 1 MİLYAR DOLARLIK AŞININ BAHANESİNİ OLUŞTURDUKLARINI BİLİYORMUSUNUZ.
>
> 4-HİÇBİR ÜLKEDE, HATTA ÖLÜMLERİN YAŞANDIĞI ÜLKELERDE BİLE ÜLKE HALİNDE BU KADAR AŞI TALEBİ OLMAZKEN NEDEN TÜRKİYE KOBAY ÜLKE OLARAK DENENİYOR..
>
> Domuz gribi aşısını ilk kullanacak olan ülke türkiye yani kobay
>
> 5-DOMUZ GRİBİ HASTALIĞININ KENDİ KENDİNE OLUŞABİLECEK BİR EVRESİ OLMAYAN HASTALIK OLDUĞUNU BİLİYORMUSUNUZ. YANİ ÖZEL LABARATUARDA ÖZEL HAZIRLANMASI GEREKEN BİR HASTALIK OLDUĞUNU BİLİYORMUSUNUZ.
> “75
> yaşındaki virüs uzmanı Adrian Gibbs, `Yaptığım incelemede bu virüsün
> bir laboratuardan çıkmış olma olasılığını çok yüksek olarak buldum`
> dedi”
> &nbs
> p;
> ŞİMDİ ASIL DÜŞÜNÜLMESİ GEREKEN ŞEY
>
> 1-İSRAİLİN TEVRATTA ARMEGEDDON SAVAŞI YAPACAK VE SADECE 144.000 KİŞİ KALACAK DİYOR. BU SAVAŞ İLLA SİLAHLA OLACAK BİR SAVAŞ OLMADIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE. BU BU SALGIN HASTALIKLARIN HEPSİ LABARATUAR DA HAZIRLANAN HASTALIK OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE VE İLAÇ FİRMALARININ HEPSİNİN YAHUDİ KURULUŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE, SİZCE SONUÇ NE ÇIKIYOR...
>
> 2-HACCA GİDECEKLERE BU AŞI VURULACAK MIŞ... ŞİMDİ HACI ADAYLARINA DİYANETE SORUYORUZ. HARAMLA TEDAVİ OLUNMAZ HADİSİ ŞERİFİ VARKEN, VE DOMUZ GRİBİ AŞISININ İÇİNDE DOMUZ KANI VARKEN, BU AŞIYI ALAN HACI ADAYLARININ HACCININ KABULÜNÜ VE SAĞLIĞINI NASIL HİÇE ATILABİLİR.
>
>
>
>
> BU ARAŞTIRMA YAZISINI MUTLAKA OKUYUN...
> Yakın bir zamana kadar, DNA, içine girilmez bir alandı. Ama bugün çok net biliyoruz ki, genetik sarmallar rahat açılabiliyor ve istenildiği gibi kromozom dizilişine eklemeler, çıkarmalar yapılabiliyor
>
> Genetik yapısıyla oynan
> mış gıdalar, doğrudan genetik yapıyla ilintilenen aşılar, tıpkı bilgisayarımıza şu veya bu şekilde giren virüs programları gibi, kendini sistemle entegre eden programlarla pekala insan genini değiştirebiliyor, yapısını bozabiliyor ve hatta yavaş yavaş ölümüne yol açabiliyor
>
> Dolayısıyla, bugün pratikte yapılmasa da, kanatlı atların, insan formunda hayvanların, domuzlaştırılmış varlıkların, yarı maymun yarı insan yaratıkların ortaya çıkması an meselesidir Çünkü bunun mümkün olabileceği artık biliniyor. Yapılmıyorsa sebebi; İsrail’deki din adamlarının gücü, Hıristiyan ruhanilerinin ahlaki istinat duvarlarıdır
>
> Yakında, insan beden malzemelerinin üretildiği laboratuarlardan söz edilirse şaşmayın. Bunların dini ve hukuki boyutları yıllardır tartışılıyor. Hızla o yöne doğru gidiyoruz Bunun için şeytan da elinden gelini yapıyor. Dünyadaki sürgün hayatı bir an önce bitsin diye, saklı ve gizli telkinlerle insanlığı yıkıma sürüklüyor. Siyasi tabirle ins
> anları kışkırtarak, “tanrıyı kıyamete zorluyor”
>
> İşte domuzlaştırma operasyonu da bu çalışmalardaki son merhaledir Bu kadar açıklamanın hülasasına gelince
> Biliyorsunuz son olarak Domuz Gribi diye bir hastalık gündemde. Ve tabii aşısı da Dünyada haysiyet sahibi bilim adamlarından aşıya ciddi tepkiler var. ‘Bu aşı, bir hastalığı yok etmek için üretilmedi, aksine insanlığa yeni bir hastalık taşımak için üretildi.’ diyorlar.
>
> Hayır, sizi temin ederim bu aşı sadece hastalık getirmiyor, transgenetik ‘terminatör genler’ de içeriyor. İnsan tabiatını yavaş yavaş meshedecek ve onu başka bir varlığa dönüştürecek genler
> Beni şaşırtan ve kahreden ise, Türkiye’nin, Sağlık bakanımızın eliyle bu belaya sürüklenmesidir. Bu belayı insanlığın başına biz sarmışız gibi, aşı uygulamasında pilot bölge yapıldık. Efendim bilmem kaç milyon insan risk altındaymış da aşı yapılmazsa bilmem kaç bin insan ölecekmiş de İnsaf be, insaf. Allahtan korkun. Bu işlere
> hangi mantık ve vicdan ile bakıyorsunuz?
>
> Yani bakanın dürüstlüğüne inanmasam diyeceğim ki, birilerinin zenginleştirilmesi için Türk milleti kobay yapılıyor İktidarın en başarılı bakanı olduğuna inandığım Recep Akdağ nasıl bu yalana inandırıldı anlayamıyorum. Pekala harhangi bir grip gibi savuşturulacak bir hastalığı bu kadar büyük bir panikle lanse etmesi hakikaten akıllarda soru yaratıyor
>
> Bu nasıl bir panik böyle? Yoksa birileri bu ülkeye girip virüsü serpti de bizim haberimiz mi yok.
>
> Ben açık söylüyorum, bu kadar açık ikaz ve uyarılara rağmen aşı dayatılacak olursa bu millete ihanet edilmiş olur! Florası, genetiği temiz, hala insan varlıkların yaşadığı Anadolu’ya işgalden beter bir darbe indirir. Düşünün bu toprakları, tohumları, damızlıkları. Tahıl öldü, çeltik öldü, meyve öldü hayvan öldü. Arı öldü bal öldü. Karpuz öldü kavun öldü buğday öldü
>
> Bir zamanlar da nüfus planlaması adı altında bu milleti kısırlaştıracak aşı
> lar yaptılar. Ve bugün biliyoruz ki, Türkiye’de kısırlık son on yılda yüzde 27 oranında artmış durumda...
>
> Ben bu konuda yazacak belki de son insanım. Lütfen hamiyet sahipleri ortaya çıksınlar ve şu meseleyi millete izah etsinler. Özellikle aşılarla, genlerin nasıl tahrip edilebileceği konusunda insanları aydınlatsınlar. Çoğu Siyonist baronlara ait olan ilaç fabrikalarını zengin edeceğiz diye, milletin kanıyla geniyle oynatmayalım!
> .
> SEN - SEVDİKLERİN - ÜLKEN - İNSANLIK YOK EDİLİYOR UYANIN ARTIK.. BU İSRAİLİN EN BÜYÜK HEDEFİ..BOZULMUŞ TEVRATTA ÖLE YAZIYOR ÇÜNKÜ...
>
> BU ADAMLARIN İNANCI, BU DA İSRAİLİN EN BÜYÜK İMANI,UYANIN ARTIK..
>

İLK VAHİY

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tevbequran.com
Allah razı olsun kardeşim bilgilendirdiğin için.Aşıya güvenmiyorduk ama bu kadar tehlkeli boyutunu bilmiyorduk.Çocuklarıma yaptırmadım.Biz de olmadık.Allah yardımcımız olsun ne diyelim hacılara zoraki yapıyorlar.Sağlık çalışanlarına mecburi herhalde aşı yanılmıyorsam.Çevremde hemen hemen herkes bu virüsü taşıyor ve tedavi oluyorlar.Allah sonumuzu hayır getirsin.

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
zaten yaptırmıcaktık bunu duyunca kararımızın nekadar doğru olduğunu bir kez daha anladık Allah cc razı olsun...!

duygu42

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. bende aşı vurdurmayı düşünmüyorum çünkü yan etkilerinin olabileceğini düşünüyorum.Fakat yazınızda yazdıgınız şeylerin çogunun dogruluguna inanmıyorum.bu yazının hangi kaynaktan alındıgını belirtirmisiniz lütfen ?
Özelliklede domuz kanıyla yapıldıgı kısmı bana çok garip geldi.

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. bende aşı vurdurmayı düşünmüyorum çünkü yan etkilerinin olabileceğini düşünüyorum.Fakat yazınızda yazdıgınız şeylerin çogunun dogruluguna inanmıyorum.bu yazının hangi kaynaktan alındıgını belirtirmisiniz lütfen ?

nize okulda kağıt dağıttılar aşı vurulacak ve vurulmayacak olanlara bu bilgilerin çoğu yazıyodu ve altın kabul ediyorum yada etmiyorum yazıyodu bizden hiç kimse aşı olmayı kabul etmedi yani milli eğitim bakanından geliyo heralde bizim okula kağıtlar bu bilgilerin çoğu kağıtta vardı inansanız iyi olur

gullere-vurgun

Kayıtlı Kullanıcı
ben bu aşının da bu gribinden hakikaten bir oyunla ortaya çıktığına inanmak istiyorum ve bu yazıyı okumadan da böyle düşünüyodum...çünkü bu grip sadece şiddetli bi şekilde türkiyeye yayılmaya ve türkiyenin aşı olmasını istemeye yönelik bi çalışma gibime geliyodu...türk evlatlarının sonunu zaten yıllar öncesinden getirmeye başladılar...osmanlının çocuklarıyız diyoruz ama ne yazıkki artık günümüzde onların çocuklarıymışız gibi bi davranışlarda bulunan kimse yok...önceden bütün kadınlarımız peçeliydi şimdi hepsi açıldı başını örten bi kadına gidip sarılasımız geliyo neden?çünkü ona şükür etmeye başladık ya daha kötüsü gelirse başımıza dedik...alın işte soyumuzu kesmeye çalışıyolar...soyumuz kesilince onların önüne çıkan kimse olmayacak çünkü...sonumuzu Allahın bize yasak kıldığı pis bir hayvanın pis bir hastalığıyla getirmeye çalışıyolar...neden çünkü Allah o hayvandan bizi korudu ve o hayvanı bize yasakladı...inanın müslüman olmayan,Allah'a inanmayan insanlar Kur'an-ı Kerim hakkında daha fazla şeyler biliyolar...ve ben aklımıza mantığımıza ne yatıyosa onu yapalım derim...ama dediğim gibi,ve paylaşılan yazıdada okuduğum gibi Efendimizin soyundan gelen osmanlı evlatlarını hep kıskandılar... yeterince kendilerine benzettiler ve şimdide insanların hayatlarını hiçe sayarak yok etmeye çalışıyolar!!!!Müslüman akıllı olmalıdır...önce aklımız başımızda olsun ondan sonra da Allah'ın yardımına sığınalım,O'na tevekkül edelim....

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
ben bu aşının da bu gribinden hakikaten bir oyunla ortaya çıktığına inanmak istiyorum ve bu yazıyı okumadan da böyle düşünüyodum...çünkü bu grip sadece şiddetli bi şekilde türkiyeye yayılmaya ve türkiyenin aşı olmasını istemeye yönelik bi çalışma gibime geliyodu...türk evlatlarının sonunu zaten yıllar öncesinden getirmeye başladılar...osmanlının çocuklarıyız diyoruz ama ne yazıkki artık günümüzde onların çocuklarıymışız gibi bi davranışlarda bulunan kimse yok...önceden bütün kadınlarımız peçeliydi şimdi hepsi açıldı başını örten bi kadına gidip sarılasımız geliyo neden?çünkü ona şükür etmeye başladık ya daha kötüsü gelirse başımıza dedik...alın işte soyumuzu kesmeye çalışıyolar...soyumuz kesilince onların önüne çıkan kimse olmayacak çünkü...sonumuzu Allahın bize yasak kıldığı pis bir hayvanın pis bir hastalığıyla getirmeye çalışıyolar...neden çünkü Allah o hayvandan bizi korudu ve o hayvanı bize yasakladı...inanın müslüman olmayan,Allah'a inanmayan insanlar Kur'an-ı Kerim hakkında daha fazla şeyler biliyolar...ve ben aklımıza mantığımıza ne yatıyosa onu yapalım derim...ama dediğim gibi,ve paylaşılan yazıdada okuduğum gibi Efendimizin soyundan gelen osmanlı evlatlarını hep kıskandılar... yeterince kendilerine benzettiler ve şimdide insanların hayatlarını hiçe sayarak yok etmeye çalışıyolar!!!!Müslüman akıllı olmalıdır...önce aklımız başımızda olsun ondan sonra da Allah'ın yardımına sığınalım,O'na tevekkül edelim....

MaaşALLAH :)....

_AYDIN_

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim bilgilendirdiğin için.Aşıya güvenmiyorduk ama bu kadar tehlkeli boyutunu bilmiyorduk.Çocuklarıma yaptırmadım.Biz de olmadık.Allah yardımcımız olsun ne diyelim hacılara zoraki yapıyorlar.Sağlık çalışanlarına mecburi herhalde aşı yanılmıyorsam.Çevremde hemen hemen herkes bu virüsü taşıyor ve tedavi oluyorlar.Allah sonumuzu hayır getirsin.

zaten yaptırmıcaktık bunu duyunca kararımızın nekadar doğru olduğunu bir kez daha anladık Allah cc razı olsun...!

selamun aleyküm kardeşlerim...ALLAH c.c sizlerden razı olsun...
biz müslümanları şavaşla,yaptıları eylemlerle yıkamadılar yıpratamadılar,artık bu yollara böyle insanlık dışı yöntemlar bularak bizleri helak etmeye çalışıyolar...
ALLAH c.c ilahi kudretini üzerimizdeneksik etmesin inşaALLAH...
RABBİM yardımcımız olsun...
selam ve dua ile,RABBİME emanet olun...

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun bilgilendirdiğiniz için...

_AYDIN_

Kayıtlı Kullanıcı

aleyküm selam...
duygu42 karedeşim bu yazıyı bana değerli bi arkadaşım mail olarak gönderdi,bu yazı bütün sanal ortamda var bende siz değerli kardeşlerimle paylaşmak istedim.
rabbim yar ve yardımcımız olsun. garip gelen konuları bakın araştırın nette bilgiler var buna dair...
selametle kalın...

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun Aydın kardeş.
Ya inanın içim sızlıyarak okudum bu yazıyı,Rabbım korktuklarımıza uğratmasın bizleri inşaallah.

_AYDIN_

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun bilgilendirdiğiniz için...
RABBİ
M sizlerden razı olsun kardelerim...
ALLAH c.c tüm müslümanları korusun böyle hastalıklardan inşaALLAH...
selametle kalın...

sonayg

Kayıtlı Kullanıcı
........................

duygu42

Kayıtlı Kullanıcı
küçük-kul;1205578]nize okulda kağıt dağıttılar aşı vurulacak ve vurulmayacak olanlara bu bilgilerin çoğu yazıyodu ve altın kabul ediyorum yada etmiyorum yazıyodu bizden hiç kimse aşı olmayı kabul etmedi yani milli eğitim bakanından geliyo heralde bizim okula kağıtlar bu bilgilerin çoğu kağıtta vardı inansanız iyi olur

ben zaten yan etkileri olacagını düşündüğümü söylemiştim.o kağıtlarda aşının domuz kanından yapıldığı yazıyormuydu?

ayrıca bu hastalıgı bilerek ortaya çıkarıldığı doğru olabilir ama sadece türkleri yok etmek için çıkarıldığını düşünmüyorum öyle olsa ilk önce meksikada değil türkiyede çıkardı.bunlar benim kendi düşüncelerim ama sizinkilerede saygı duyuyorum.

_AYDIN_

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
diğer karma aşılar gibi velinin haberi olmadan zorunlu aşı yapılabilirmiş ,salgın yaygınlaşırsa ,böyle bir duyum aldım. inşallah yanlış bir duyumdur.
hadi yapıldı diyelim bu aşı Allah korusun,sürekli mutasyona uğrayan dahada güçlenen salgına ne faydası olcak.

ve aleyküm selam...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt