doğum gününüz kutlu olsun Hafize annemiz..Allah cc daha nice sağlıklı hayırlı seneler nasip etsin..:a12:
hoş kalın
Teşekkürler ediyorum daha nice senelere hep beraber inşallah :a35:
doğum gününüz kutlu olsun Hafize annemiz..Allah cc daha nice sağlıklı hayırlı seneler nasip etsin..:a12:
hoş kalın
Yeni yaşınıza girerken Rabbim size; geçen senelerinizin hesabını yapabilmenizi, bu gün ve sonraki günler ömrünüzü Allah Celle Celalühu rızası doğrultusunda yaşamanızı nasip etsin inşAllah,
Selam ve dua ile, Allah'a Celle Celalühu emanet olun, hayırlı akşamlar
inşallah ablacım e yaş kaç şimdi bayanlara sorulmaz derler ama :a04:Amin Sılacım hep beraber inşallah :a35:
inşallah ablacım e yaş kaç şimdi bayanlara sorulmaz derler ama :a04:
yenı yasınız hayırlı olsun.hersey gonlunuzce olsun ablam...
ıyıkı dogmussunz
daha bırlıkte nice senelere inşallah...
Allahcc, hayırlı,uğurlu ve bereketli eylesin gönüldaşımız...
Rabbimiz yar ve yardımcın olsun inşaALLAH...
Allahcce emanetsin...
O EN GÜZEL VEKİLDİR...
Besmele...Selam...Dua...
iyiki doğmuşum iyiki Rabbim sizleri karşıma çıkarmış daha nice senelere hep beraber hepinizi abartısız çok seviyorum :a35: bu günde asker oğlumun doğum günü akşam telefonda konuştuk o beni kutladı ben onu içim biraz buruk o kadar :a33:
Ayşecim pasta ararkenmi gördün ah keşke yakın olsak da yapsam afiyetle yesen :a35:
Selamünaleyküm Hafize Hanımefendiciğim...
Doğum Gününüz Kutlu Olsun...
Biz hatırlayamadık , ama sizin hatırlatmanızda güzel olmuş...
ALLAHım En güzel günleri sizler için saklasın, En güzel Anınızıda O'na Kavuşacağınız An kılsın inşaAllah...
Hanımefendiciğim sizi tanımaktan öylesine mutluyum ki...
Tekrar Doğum Gününüz Kutlu Olsun...
ALLAHa emanet olunuz...
Çiçeklerimi kabul buyurun...
Doğum günüm kutlu olsun
AAA Ayşecim sahi sen bursalıydın demi inanki beklerim buyur gel tanışmaktanda zevk duyarım gelmek istediğin zaman bana haber ver bekliyorum en kısa zamanda lütfen :a15:olsun hafize anacım düşünmen yeter
ama yine de yook ille yapcam diosan sen yapcak ol valla ben nerde olsan gelirim pastanı yemeye :a12:
TEBRİKLER Hafize Annemiz...:a15:
RAbbim daha nice yıllar sağlık, huzur ve mutluluk versin inşallah...:a12:
RABBİM tez zamanda kavuştursun İNŞALLAH Hafize Annemiz.
Selamun aleyküm hafize annemiz..
Rabbim sağlıklı, sıhhatli, bereketli, hayırlarla dolu, sevdiklerinizle birlikte daha nice seneler nasip etsin inşaallah.. Rabbim gönlünüze göre en hayırlısını versin..
rabbim yeni yaşınızda size mutluluklar ve sağlık nasip etsin....
Tabi hayırlı uzun ömür versin ki sizi ailenizin sevdiklerinizin ve bizim başımızdan ayırmasın inşallah