Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

doganın guzellıklerı!!! (3 Kullanıcı)

TUGBA_SU

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaslar badem yagını kaslara ve kprıklere kullanınız guclendırır ve cogaltır. ayrıca yılan yagı ve badem yagı sac dokullmenız varsa azaltmya ve saclarınızın gur olmasına yardım edr. kaysı yagı da yuzunuzdekı sıvılcelerı ve sıyah noktaları cıkarır.pamuga dokup yuzunuzu silmenız yeter ama bunu yapmadan once yuzunuzu gul suyula sılın gul suyu yuzu en iyi temızlıyen ve rahatlık hıssı verendır.daha sonra kaysı yagını degenıyın cok fazlada kullanmayız.

kasirga5274

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaslar badem yagını kaslara ve kprıklere kullanınız guclendırır ve cogaltır. ayrıca yılan yagı ve badem yagı sac dokullmenız varsa azaltmya ve saclarınızın gur olmasına yardım edr. kaysı yagı da yuzunuzdekı sıvılcelerı ve sıyah noktaları cıkarır.pamuga dokup yuzunuzu silmenız yeter ama bunu yapmadan once yuzunuzu gul suyula sılın gul suyu yuzu en iyi temızlıyen ve rahatlık hıssı verendır.daha sonra kaysı yagını degenıyın cok fazlada kullanmayız.

Selamın Aleyküm.Yazdıklarınıza katılıyorum kayısı yağını duymamıştım fakat kayısı yerken cildimize sürelim,tek sürmeyle bile farkediyor:a21:cillt geriliyor ve siyah noktalar gidiyor.Selametle:H

TUGBA_SU

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın Aleyküm.Yazdıklarınıza katılıyorum kayısı yağını duymamıştım fakat kayısı yerken cildimize sürelim,tek sürmeyle bile farkediyor:a21:cillt geriliyor ve siyah noktalar gidiyor.Selametle:H

ve aleykum selam haklısın arkadasım sade kaysıda yarayıslı....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt