Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

doç.dr. sapıttı..zaten sapıktı... (1 Kullanıcı)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
sa. allah böyle sapkın düşünceli insanları ıslah eylesin.Kahhar sıfatıyla kahreylesin inş.aeolunuz..

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
Çok üzülerek okudugum bu paylaşımı Rabbim ıslah etsin bunları böyle insanlar zalimlerin başıdır sadece müslüman ülkeleri bombalayan masumları öldürenler degildir zalimler işte buda başka zalimliktir vay onlara uyanların haline vay ki vay ...
selamün aleyküm....bunlar onlardan daha zalimdirler...zira kafirler kafirlikleri gereği..imana islama ve müslümanlara saldırır..ama bunlar sözde müslüman ama bunlarda aynı şekilde saldırıyor...bunların yaptığı daha zalimce...

selamünaleyküm kıymetli kardeşim.

ALLAH cc islah eylesin.

selam ve dua ile kalın selametle inşaALLAH.
aleyküm selam efendi kardeşim kaan..

sabah kanal d de dobra dobra programında ilahiyatçı biri vardı "kuranda örtünmek yoktur omuzlarınızı örtün denilmiştir"dedi ve bayağı tepkili telefon geldi sonra ve tüylerim diken diken oldu sinirden... seda sayana gene ilahiyatçılar geldi başka kişi bu sefer seyircilerden biri ojeyle abdest olurmu dedi evet olur dedi ey güzel Raabim ne diyimmm bunlarda böyle yaparsaaaa ne diyim....:(:(

selamün aleyküm..benim imam hatipli bacım...bu fakire kızma ama..senin kanal D.deki..bilmem ne programını izlemekten daha hayırlı işlerin olmalı..ne diye izlersin ki onların pisliğini..ayrıca seda sayan'ın programına katılan ilahiyatçı'dan ne olur..her tarafı ilahiyat olsa ne yazar...sakın bana kırılma ...benim ki sadece bir tenbih...

dondum kaldım ya insan kuranı ağzına alırken böyle mi konuşuruz insan o okulu niye okumuş ki allah akıl fikir versin

selamün aleyküm...hanımefendi kardeşim..bu bir insanın kur'andan ne anladığına göre değişir...

Allah onları ve onlar gibi düşünenleri ıslah etsin diyorum .....selametle....​
amin.! ama ben daha ziyede "allah onları bertaraf etsin" diye dua ettim..

نعىمة;631312' Alıntı:
Allah belasını versin! Allah belasını versin! Allah belasını versin!
bide herzamanki taktikleri Atatürk ismi arkasına sığınmaktır, Avrupaya satılmış uşakların! asıl din istismarcıları bunlardır! bunların icraatleri sıfırdır! boş yerde sorun çıkarmak tek yapabilecekleri şeydir...bunlar olmazsa siyasetlerin koskoca bir sıfırdan ibaret olduğunu herkes görecektir, diye bu uydurmaları yapmak zorunda kalıyorlar...kirli salyalarını akıtıp duruyorlar!
Bu "fetva" karşılığında ABden kaç para aldığını sormak gerekirdi konferansta ve millete duyurmak : bakın bu adamcağız dinimiz hükümlerini şu kadar para miktarı karşılığında sattı "diye !
selamün aleyküm..biz müslümanlar da yazı ve söylemlerimizde "yaratmak" kelimesini kullanırsak iş çığrından çıkar...biraz daha dikkat..selametle

selamun aleyküm Rabbimiz ıslah eylesin inşaallah
ve aleyküm selam..kardeşim..

ALLAHUEKBER BİLMİYORLAR RABBİM gerçekten bilmiyorlar mı yoksa biliyorlarda iman etmiyorlar mı..? bence biliyorlar...hemde senden benden çok iyi biliyorlar lakin hakta sebat çileli bir iştir..
Dua edelim bu zavallıya, dünya bilimi bugün Kuran-ı rehber edinmişken bu zavallı gerçeklerden ne kadar uzak.Peygamberimiz (SAV) taifte bu zavallılara dua ile cevap verdi bu, bizde öyle yapalım.ALLAH (c.c) ıslah etsin.Yüce rabbim "Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şahin Filiz" kardeşime inşallah hidayet versin.Hidayete erişmesse inşallah bildiği gibi yapsın.Çok üzüldüm sarfettiği sözlere hiç olmazsa Atatürkü karalamayın
Selam ve Dua...

hanımefendi..efendimiz taifte taşlayanlar gerçekten bilmiyorlardı...oysa bunlar biliyorlar...bunların taif halkı ile alakası yok. bunlar onlardan daha zalimm..

Allah(cc) ıslah etsin.

Selam ve dua ile..

selamün aleyküm..duala müşterek..

allah akın fikir versin böylelerine rabbim sen verdiğin aklı alma yarabbi
amin..kardeşim...

selamün aleyküm..kıymetli kardeşlerim okuduğunuz için mevla sizlerden razı olsun...ve mevla teala cümlemizin şuur ve ferasetini, amel ve ihlasını artırsın amin...

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum. içini boşalttığı "islami bilgi" aldığını zanneden bu "sözde hoca"ya ne denebilir ki...Allah islah etsin.
adam gibi insanları, hakiki manada ilimle meşgul, Allah'tan korkan insanları ekranlara çıkarmaktansa böylelerini çıkarmak birilerinin işine geliyor galiba??
teyakkuzda olun.Allah'a emanet olun.

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
sa. allah böyle sapkın düşünceli insanları ıslah eylesin.Kahhar sıfatıyla kahreylesin inş.aeolunuz..

ve aleyküm selam...hanımefendi kardeşim..amin..inşaallah..

selamun aleyküm mübarek kardeşim...allah bunlardan cümlemizi korusun...yorum yapamıycam.sen yorum yaparsam neler söyleyeceğimi tahmin etmişsindir.selametle...

ve aleyküm selam...mücahidim..ben seni bilirim..ne diyeceğinide bilirim..allah razı olsun

selamun aleykum. içini boşalttığı "islami bilgi" aldığını zanneden bu "sözde hoca"ya ne denebilir ki...Allah islah etsin.
adam gibi insanları, hakiki manada ilimle meşgul, Allah'tan korkan insanları ekranlara çıkarmaktansa böylelerini çıkarmak birilerinin işine geliyor galiba??
teyakkuzda olun.Allah'a emanet olun.

ve aleyküm selam...evet aynen dediğiniz gibi böyle aşağılık adamların ağzında sadece adı kaldı islamın..gerisini yedi bitirdiler...

allah'a hamd olsun ki..halen daha din-i mübin islamın aslını anlatmaya ömürlerini feda etmiş alimlerimiz var...eğer onlar olmasaydı, bizim gibi zavallılar bu serserinin sapıklığını nasıl anlardık..hoca doğru söylüyor sanıp peşine giderdik...allah bizlere rahmet ediyorda hakiki alimleri imdadımıza gönderiyor...

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
bu satılıkların amacını çok iyi bilmek gerekir ,bunlar ıslah oluncaya kadar kaç kişiyi yoldan çıkarırlar :

Rasulullah (SAV) Efendimiz bir başka Hadis-i Şerif’inde şöyle buyurdu;
“Ümmetim için en çok korktuğum, dili söz etmesini bilen ikiyüzlülerdir (…) Nefsimi kudret elinde tutan adına yemin ederim ki; başınıza yalancı emirler, facir vezirler, hain yardımcılar, zalim reisler, fasık hafızlar, cahil abidler gelmedikçe kıyamet kopmaz. Allah-u Teala onların üzerine çok zulmet gönderir. Burada anlatılanlar, Yahudiler gibi tehevvürle, acele ile sonunu düşünmeden zulme girerler. Bu halleri ile İslamiyeti parça parça kırparlar. Hatta, ‘Allah Allah’ diyen kalmaz.”

işte bunların elinde olsa "Allah Allah" diyen kalmayıncaya kadar kırpmaya devam edecekler ,ne de olsa aldıkları paraların hakkını vermek isterler!

aleyküm selam

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
نعىمة;631360' Alıntı:
bu satılıkların amacını çok iyi bilmek gerekir ,bunlar ıslah oluncaya kadar kaç kişiyi yoldan çıkarırlar :

Rasulullah (SAV) Efendimiz bir başka Hadis-i Şerif’inde şöyle buyurdu;
“Ümmetim için en çok korktuğum, dili söz etmesini bilen ikiyüzlülerdir (…) Nefsimi kudret elinde tutan adına yemin ederim ki; başınıza yalancı emirler, facir vezirler, hain yardımcılar, zalim reisler, fasık hafızlar, cahil abidler gelmedikçe kıyamet kopmaz. Allah-u Teala onların üzerine çok zulmet gönderir. Burada anlatılanlar, Yahudiler gibi tehevvürle, acele ile sonunu düşünmeden zulme girerler. Bu halleri ile İslamiyeti parça parça kırparlar. Hatta, ‘Allah Allah’ diyen kalmaz.”

işte bunların elinde olsa "Allah Allah" diyen kalmayıncaya kadar kırpmaya devam edecekler ,ne de olsa aldıkları paraların hakkını vermek isterler!

tabi başta bunların bile ıslah olması için dua etmek lazım, ıslahları mümkünse hidayet bulsun ,ıslahları mümkün değilse kahrolsunlar!

ama herhalde Allah ümmeti Muhammedin imanını bunların şerrinden muhafaza eylesin.

bu konu hakkında ne düşünürsünüz.

selamün aleyküm

galiba benim ne düşündüğümü sormuşsunuz..

bu aşağılık adamlar'ın amacı şahsen ben bunların bi amacı olduğunu düşünmüyorum zira amaç hedef maksat zeka gerektiren işlerdir..bunlarda o zaka olsa islama dil uzatmazlar...bunlar soytarı gibi adamlar..kim alkışlarsa onun istediği gibi konuşlar..konuşmalarından maksatları sadece alkışlayanları razı etmektir...başka bi şey bilmezler...

efendimizin hadisi şerif'ine gelince; sadakte ya rasülalllah..anlaşılan kıyamet yakın..

ıslah olmaları tecrübe ile sabittir ki..çok zor..! efendimize karşı kılıçla mücadele eden bir çok düşmanına bile hidayet nasib oldu..lakin allah ve rasülüne yalan iftira ve asılsız sözlerle alay eden müşrik ediplere hidayet nasip olmadı...

ilginiz için teşekkür ederim...selametle kardeşim

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
selamün aleyküm

galiba benim ne düşündüğümü sormuşsunuz..

bu aşağılık adamlar'ın amacı şahsen ben bunların bi amacı olduğunu düşünmüyorum zira amaç hedef maksat zeka gerektiren işlerdir..bunlarda o zaka olsa islama dil uzatmazlar...bunlar soytarı gibi adamlar..kim alkışlarsa onun istediği gibi konuşlar..konuşmalarından maksatları sadece alkışlayanları razı etmektir...başka bi şey bilmezler...

efendimizin hadisi şerif'ine gelince; sadakte ya rasülalllah..anlaşılan kıyamet yakın..

ıslah olmaları tecrübe ile sabittir ki..çok zor..! efendimize karşı kılıçla mücadele eden bir çok düşmanına bile hidayet nasib oldu..lakin allah ve rasülüne yalan iftira ve asılsız sözlerle alay eden müşrik ediplere hidayet nasip olmadı...

ilginiz için teşekkür ederim...selametle kardeşim

haklısınız ,Allah zalimleri doğru yola iletmez...bunlar ıslah olana kadar niceleri imandan eder !
ama bu satılıkların "fetvalarına" taleb olduğuna göre birilerin çıkarları vardır....
"savaşla yenemedik...Kuranı elinden almalıyız ki iç dünyalarını işgal etmiş, onları içten kazanmış, arkadan vurmuş oluruz" bu bir inglizin sözleridir...çanakkaleden böyle sonuç çıkamışlar ve bu yüzden her vesileyle İslamdan koparmaya çalışıyorlar..din ruhun gıdasıdır, insanın direnme gücüdür...bunu yok etmeye çalışıyorlar..sonra kimin dost kimin düşman olduğunu anlayamamaları için..
bugün öyleler var ki dini duyguları istismar ediyor
bazıları ise milli duyguları istismar ediyor
bu iki grubun amacları bir olup ,milleti bölüp karşı karşıya getirip ,birbirlerini yemelerini sağlamaktır..millet kavgalarla meşgülken, topakları, kurumları satmaktır...ama ilk önce bunlar kendi namuslarını satmışlardı..namussuz şerefsiz oldukları için de her kötülüğü yapmaktan geri durmazlar, bunlar için kutsal bir şey yoktur..bunar maddeye ,paraya iyice tapmışlardır..

Resulullah (sav) bunları haber verdi. Allah ümmeti Muhammediyi bunların şerrinden muhafaza eylesin, imanlarımızı korusun! gafil olanlara ayıkmalarını, kasden zarar verenlere de hidayetleri mümkünse hidayet, değilse kahretsin!

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Yazık ya böyle insanlara sen o kadar oku et sonunda elinde koca bir sıfır al bazı insanlara fazla okumakta yaramıyor böyle sapıtıyorlar ne diyim Rabbim öldüğünde tahsilatını affetsin yazıkyaa

Selam ve dua ile

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
YARADAN o aciz zavallı insana hidayet nasip etsin....boş boş konuşuyo ya. Ya sabı ya sabır ya sabır....SELAM VE DUA İLE..

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
:evet
Selamün Aleyküm

Yazık ya böyle insanlara sen o kadar oku et sonunda elinde koca bir sıfır al bazı insanlara fazla okumakta yaramıyor böyle sapıtıyorlar ne diyim Rabbim öldüğünde tahsilatını affetsin yazıkyaa

Selam ve dua ile

ve aleyküm selam..hanımefendi kardeşim.

evet yazık hallerine..okuduklarını ilimlerini birilerini razı etmek için kullanıyorlar.. yahudi ve hristiyan alimleri işte aynen böyle yapmıştı..

ve rabbimiz ayette "onlar dinlerini az bir meta karşılığında sattılar" diyor..bu da onlardan..

ne diyim Rabbim öldüğünde tahsilatını affetsin yazıkyaa

bu cümleniz üzerine size küçük bir hatırlatma nasihat edeyim..eğer kırar dökersem şimdiden hakkınızı helal edin..

böyle kimseler için "allahım hidayet nasib eyle" diye dua edilir.. bunların günahları küfr'i dir böyle günahlar affedilmez...

ve son olarak.."tahsilat" değil..."taksirat" denir...
kusura bakmayın ve sakın ukalalık olarak algılamayın.:evet

selamün aleyküm..

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
:evet

ve aleyküm selam..hanımefendi kardeşim.

evet yazık hallerine..okuduklarını ilimlerini birilerini razı etmek için kullanıyorlar.. yahudi ve hristiyan alimleri işte aynen böyle yapmıştı..

ve rabbimiz ayette "onlar dinlerini az bir meta karşılığında sattılar" diyor..bu da onlardan..

ne diyim Rabbim öldüğünde tahsilatını affetsin yazıkyaa

bu cümleniz üzerine size küçük bir hatırlatma nasihat edeyim..eğer kırar dökersem şimdiden hakkınızı helal edin..

böyle kimseler için "allahım hidayet nasib eyle" diye dua edilir.. bunların günahları küfr'i dir böyle günahlar affedilmez...

ve son olarak.."tahsilat" değil..."taksirat" denir...
kusura bakmayın ve sakın ukalalık olarak algılamayın.:evet

selamün aleyküm..

Selamün Aleyküm

Sizin gibi değerli bir kardeşime asla kızmam ve darılmam yanlışlarım olursa sizde bizzat düzeltirseniz bu beni sevindirir ben hep "tahsilat" derdim sayenizde doğrusunu öğrenmiş oldum sağolun Allah c.c. razı olsun "Allahım hidayet nasip eyle" yerinde bir laf söze gerek yok ben sizi az çok biliyorum gönlünüz rahat olsun değerli bilgi ve tavsiyeleriniz içinde Allah c.c. razı olsun
Hayırlı Günler

Selamün Aleyküm Allah'a Ismarladık :H

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
bir ibarede..şöyle geçer..

et kokmasın diye tuzlanır...
peki ya tuz kokarsa ....!

işte durum bu..ümmetin bir nev'i tuzu olması gereken alimlerdir...lakin görülüyor ki tuz kokmuşşş..
selamunaleykum
gerçekten de içler acısı.
Rabbim hidayete erdirsin inşALLAH
SAĞOLUN

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
"cahilde günah kötüdür, ama alimde daha da kötüdür"
Rabbim doğru ilimle amel etmeyi nasip etsin inşallah..

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
Tesettür farzdır kuranda geçer!!!!!!!
Nihat hatip oğlu da söylemişti bunu

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt