Nevin_1982
Kayıtlı Kullanıcı
sa. allah böyle sapkın düşünceli insanları ıslah eylesin.Kahhar sıfatıyla kahreylesin inş.aeolunuz..
selamün aleyküm....bunlar onlardan daha zalimdirler...zira kafirler kafirlikleri gereği..imana islama ve müslümanlara saldırır..ama bunlar sözde müslüman ama bunlarda aynı şekilde saldırıyor...bunların yaptığı daha zalimce...Çok üzülerek okudugum bu paylaşımı Rabbim ıslah etsin bunları böyle insanlar zalimlerin başıdır sadece müslüman ülkeleri bombalayan masumları öldürenler degildir zalimler işte buda başka zalimliktir vay onlara uyanların haline vay ki vay ...
aleyküm selam efendi kardeşim kaan..selamünaleyküm kıymetli kardeşim.
ALLAH cc islah eylesin.
selam ve dua ile kalın selametle inşaALLAH.
sabah kanal d de dobra dobra programında ilahiyatçı biri vardı "kuranda örtünmek yoktur omuzlarınızı örtün denilmiştir"dedi ve bayağı tepkili telefon geldi sonra ve tüylerim diken diken oldu sinirden... seda sayana gene ilahiyatçılar geldi başka kişi bu sefer seyircilerden biri ojeyle abdest olurmu dedi evet olur dedi ey güzel Raabim ne diyimmm bunlarda böyle yaparsaaaa ne diyim....![]()
dondum kaldım ya insan kuranı ağzına alırken böyle mi konuşuruz insan o okulu niye okumuş ki allah akıl fikir versin
amin.! ama ben daha ziyede "allah onları bertaraf etsin" diye dua ettim..Allah onları ve onlar gibi düşünenleri ıslah etsin diyorum .....selametle....
selamün aleyküm..biz müslümanlar da yazı ve söylemlerimizde "yaratmak" kelimesini kullanırsak iş çığrından çıkar...biraz daha dikkat..selametleنعىمة;631312' Alıntı:Allah belasını versin! Allah belasını versin! Allah belasını versin!
bide herzamanki taktikleri Atatürk ismi arkasına sığınmaktır, Avrupaya satılmış uşakların! asıl din istismarcıları bunlardır! bunların icraatleri sıfırdır! boş yerde sorun çıkarmak tek yapabilecekleri şeydir...bunlar olmazsa siyasetlerin koskoca bir sıfırdan ibaret olduğunu herkes görecektir, diye bu uydurmaları yapmak zorunda kalıyorlar...kirli salyalarını akıtıp duruyorlar!
Bu "fetva" karşılığında ABden kaç para aldığını sormak gerekirdi konferansta ve millete duyurmak : bakın bu adamcağız dinimiz hükümlerini şu kadar para miktarı karşılığında sattı "diye !
ve aleyküm selam..kardeşim..selamun aleyküm Rabbimiz ıslah eylesin inşaallah
ALLAHUEKBER BİLMİYORLAR RABBİM gerçekten bilmiyorlar mı yoksa biliyorlarda iman etmiyorlar mı..? bence biliyorlar...hemde senden benden çok iyi biliyorlar lakin hakta sebat çileli bir iştir..
Dua edelim bu zavallıya, dünya bilimi bugün Kuran-ı rehber edinmişken bu zavallı gerçeklerden ne kadar uzak.Peygamberimiz (SAV) taifte bu zavallılara dua ile cevap verdi bu, bizde öyle yapalım.ALLAH (c.c) ıslah etsin.Yüce rabbim "Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şahin Filiz" kardeşime inşallah hidayet versin.Hidayete erişmesse inşallah bildiği gibi yapsın.Çok üzüldüm sarfettiği sözlere hiç olmazsa Atatürkü karalamayın
Selam ve Dua...
Allah(cc) ıslah etsin.
Selam ve dua ile..
amin..kardeşim...allah akın fikir versin böylelerine rabbim sen verdiğin aklı alma yarabbi
sa. allah böyle sapkın düşünceli insanları ıslah eylesin.Kahhar sıfatıyla kahreylesin inş.aeolunuz..
selamun aleyküm mübarek kardeşim...allah bunlardan cümlemizi korusun...yorum yapamıycam.sen yorum yaparsam neler söyleyeceğimi tahmin etmişsindir.selametle...
selamun aleykum. içini boşalttığı "islami bilgi" aldığını zanneden bu "sözde hoca"ya ne denebilir ki...Allah islah etsin.
adam gibi insanları, hakiki manada ilimle meşgul, Allah'tan korkan insanları ekranlara çıkarmaktansa böylelerini çıkarmak birilerinin işine geliyor galiba??
teyakkuzda olun.Allah'a emanet olun.
نعىمة;631360' Alıntı:bu satılıkların amacını çok iyi bilmek gerekir ,bunlar ıslah oluncaya kadar kaç kişiyi yoldan çıkarırlar :
Rasulullah (SAV) Efendimiz bir başka Hadis-i Şerif’inde şöyle buyurdu;
“Ümmetim için en çok korktuğum, dili söz etmesini bilen ikiyüzlülerdir (…) Nefsimi kudret elinde tutan adına yemin ederim ki; başınıza yalancı emirler, facir vezirler, hain yardımcılar, zalim reisler, fasık hafızlar, cahil abidler gelmedikçe kıyamet kopmaz. Allah-u Teala onların üzerine çok zulmet gönderir. Burada anlatılanlar, Yahudiler gibi tehevvürle, acele ile sonunu düşünmeden zulme girerler. Bu halleri ile İslamiyeti parça parça kırparlar. Hatta, ‘Allah Allah’ diyen kalmaz.”
işte bunların elinde olsa "Allah Allah" diyen kalmayıncaya kadar kırpmaya devam edecekler ,ne de olsa aldıkları paraların hakkını vermek isterler!
tabi başta bunların bile ıslah olması için dua etmek lazım, ıslahları mümkünse hidayet bulsun ,ıslahları mümkün değilse kahrolsunlar!
ama herhalde Allah ümmeti Muhammedin imanını bunların şerrinden muhafaza eylesin.
bu konu hakkında ne düşünürsünüz.
selamün aleyküm
galiba benim ne düşündüğümü sormuşsunuz..
bu aşağılık adamlar'ın amacı şahsen ben bunların bi amacı olduğunu düşünmüyorum zira amaç hedef maksat zeka gerektiren işlerdir..bunlarda o zaka olsa islama dil uzatmazlar...bunlar soytarı gibi adamlar..kim alkışlarsa onun istediği gibi konuşlar..konuşmalarından maksatları sadece alkışlayanları razı etmektir...başka bi şey bilmezler...
efendimizin hadisi şerif'ine gelince; sadakte ya rasülalllah..anlaşılan kıyamet yakın..
ıslah olmaları tecrübe ile sabittir ki..çok zor..! efendimize karşı kılıçla mücadele eden bir çok düşmanına bile hidayet nasib oldu..lakin allah ve rasülüne yalan iftira ve asılsız sözlerle alay eden müşrik ediplere hidayet nasip olmadı...
ilginiz için teşekkür ederim...selametle kardeşim
Selamün Aleyküm
Yazık ya böyle insanlara sen o kadar oku et sonunda elinde koca bir sıfır al bazı insanlara fazla okumakta yaramıyor böyle sapıtıyorlar ne diyim Rabbim öldüğünde tahsilatını affetsin yazıkyaa
Selam ve dua ile
:evet
ve aleyküm selam..hanımefendi kardeşim.
evet yazık hallerine..okuduklarını ilimlerini birilerini razı etmek için kullanıyorlar.. yahudi ve hristiyan alimleri işte aynen böyle yapmıştı..
ve rabbimiz ayette "onlar dinlerini az bir meta karşılığında sattılar" diyor..bu da onlardan..
ne diyim Rabbim öldüğünde tahsilatını affetsin yazıkyaa
bu cümleniz üzerine size küçük bir hatırlatma nasihat edeyim..eğer kırar dökersem şimdiden hakkınızı helal edin..
böyle kimseler için "allahım hidayet nasib eyle" diye dua edilir.. bunların günahları küfr'i dir böyle günahlar affedilmez...
ve son olarak.."tahsilat" değil..."taksirat" denir...
kusura bakmayın ve sakın ukalalık olarak algılamayın.:evet
selamün aleyküm..
selamunaleykumbir ibarede..şöyle geçer..
et kokmasın diye tuzlanır...
peki ya tuz kokarsa ....!
işte durum bu..ümmetin bir nev'i tuzu olması gereken alimlerdir...lakin görülüyor ki tuz kokmuşşş..