Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dizilerde Kullanılan ve Allah'a Hakaret Edildiği Tespit Edilen Bazı İsimler ( HAŞA!) (1 Kullanıcı)

ipek

Kayıtlı Kullanıcı
verdiğiniz bilgiler için Allah razı olsun hiç dikkat etmemiştim daha önce dizilerdeki isimlere
Allah'a emanet olun

orkide

Kayıtlı Kullanıcı
Söylediğin dizilerden sadece Avrupa yakasını izliyorum.Zaten Tv izlemem pek..

Ama gerçekten şaşırtıcı..Bu kadar da tesadüf olmaz dedirtecek cinsten..

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
BİLGİLENDİRDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ,ALLAH RAZI OLSUN...
BU TİP PROĞRAMLARI SEYRETMİYORUM AMA İZLEYEN KARDEŞLERİMİZ İÇİN FAYDALI OLMUŞTUR.SELAMETLE KALINIZ...

Allah sizlerden de razı olsun okuduğunuz için.
İnşallah faydalı olur. Ben de izlemiyorum hiç televizyon izlemem. Vaktim olursa şayet sırlar dünyası gibi filmlere bakarım.

İzleyen kardeşlerimizden rica ediyorum lütfen böyle safsata şeylere kanmayalım onların ve onlar gibilerin tuzağına düşmeyelim iki dakika güleceğiz diye bilmeden günaha girmeyelim. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Hayırlı günler.​

Yakup Yusuf

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm sevgili kardeşlerim. Zaten bu kanallarda yayınlanan dizilerin hepsi ahlak dışıdır. Afedersiniz, o onun karısıyla, kızıyla rezil bir yaşantıyı insanlara özendiriyorlar. Bu ahlaksız dizilerde ne yazıkki çokça seyrediliyor. Sizlere tavsiyem, ATV, Show, Kanal D, Star gibi kanalların dizilerini hiç seyretmeyin. Hepsi birbirinden beter. Bu aydınlatmanız içinde ayrıc size teşekkür ederim.

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Söylediğin dizilerden sadece Avrupa yakasını izliyorum.Zaten Tv izlemem pek..

Ama gerçekten şaşırtıcı..Bu kadar da tesadüf olmaz dedirtecek cinsten..

Selamun aleyküm kardeşim. Hakikaten öyle bunlar planlanmış şeyler. İnsanları güldürmeye çalışarak günaha sokuyorlar. Dinden soğutma çabası içerisindeler. Çocuklarımızda bunları yanlış algılıyor Allah'ın isimlerini .Allah(c.c.)'ın isimleri dünyadaki en güzel isimlerdir. Eğer o isimler kullanılacaksa ismin başına " abd " sözcüğü getirilmelidir. Örneğin ; abdülkerim, abdülaziz...
Kötü olan herşeyden Rabbime sığınırım.

Selametle kalın. Hayırlı günler olsun inşallah.​

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm sevgili kardeşlerim. Zaten bu kanallarda yayınlanan dizilerin hepsi ahlak dışıdır. Afedersiniz, o onun karısıyla, kızıyla rezil bir yaşantıyı insanlara özendiriyorlar. Bu ahlaksız dizilerde ne yazıkki çokça seyrediliyor. Sizlere tavsiyem, ATV, Show, Kanal D, Star gibi kanalların dizilerini hiç seyretmeyin. Hepsi birbirinden beter. Bu aydınlatmanız içinde ayrıc size teşekkür ederim.

Ve aleyküm selam saygıdeğer amcacığım. Benim söylemek istediğim başka bir konuya değindiniz Rabbim razı olsun. Ben izlemiyorum televizyon iyiki de izlemiyorum. Zaten televizyon varmış yokmuş önemli değil benim için. Ben vaktimi yararlı şeyler için harcamaya çalışıyorum. İnşallah öyle filmler hiç izlenmez bakalım o zaman ne yapacaklar o dizi yapımcıları v.s.
Selametle kalın değerli amcam.​

ervaaa

Kayıtlı Kullanıcı
cok faydali bilgiler uyariniz icin tsklr paylasim icin tsklr...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt