Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Diyet yemekleri!! (5 Kullanıcı)

Bilnur

Kayıtlı Kullanıcı
selamaleyküm arkadaşlar
sizlerden yardım istiyorum?
bildiğiniz,pratik diyet yemekleriniz, varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam canım benim için hangi yemeği yaparsan yap az yağlı yapınca diyet yemeği olur. :) sebze haşlayabilirsin kabak patlıcan vs. bir tatlı kaşığı yağla sonra limon sıkıp içersin çorba gibi.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Metabolizma hızlandırıcı 1. formül
İçindeki Malzemeler

1 adet limon
1 kuru dal tarçin
1 tatli kaşığı tane karabiber
1 tatli kaşığı karanfil
2 veya 3 litre su
Yapılışı: Elme ve limonlar 4 eşit parçaya kabuk ve çekirdekleri ile bir kaba konulur. İçine karabiber, tarçin, karanfil eklenir. 2 veya 3 litre suda kaynatılır. Sonra karışım iyice süzülür ve bir kaba konur.

Kullanılışı: Günde 3 defa öğün sonrasinda sicak olarak içilmesi tavsiye edilir.

Toksin atıcı 2. Formül
İçindeki Malzemeler

1/2 demet saplari ile maydanoz
1/2 demet taze nane
1 adet limon
Az miktarda dal veya taze Ihlamur
Bol su
Yapılışı: Maydanoz, taze nane, limon ve ıhlamur bol su ile iyice kaynatılır. Süzülür ve suyu bir kaba boşaltılır.

Kullanımı: Sabah aç karnına 1 kahve fincanı içilir

Metabolizma hızlandırıcı Çorba
Malzemeler:

2 orta boy kabak
2 orta boy domates
1 orta boy kuru soğan
1 yemek kaşığı sıvı yağ
Yarım demet sapları ile taze maydanoz
Yarım demet taze nane
Yapılışı: Domates, kuru soğan, kabak, maydanoz sıvı yağla birlikte alabildiğinde suda pişirilir. Sıcak karışım yarım demet taze nane ile blender yada rondodan geçirilir.

Kilo durduğu zaman 1 yada 2 gün öğle ve akşam öğünlerinde yoğurtla birlikte tüketilmesi uygundur.

Bilnur

Kayıtlı Kullanıcı
Metabolizma hızlandırıcı 1. formül
İçindeki Malzemeler

1 adet limon
1 kuru dal tarçin
1 tatli kaşığı tane karabiber
1 tatli kaşığı karanfil
2 veya 3 litre su
Yapılışı: Elme ve limonlar 4 eşit parçaya kabuk ve çekirdekleri ile bir kaba konulur. İçine karabiber, tarçin, karanfil eklenir. 2 veya 3 litre suda kaynatılır. Sonra karışım iyice süzülür ve bir kaba konur.

Kullanılışı: Günde 3 defa öğün sonrasinda sicak olarak içilmesi tavsiye edilir.

Toksin atıcı 2. Formül
İçindeki Malzemeler

1/2 demet saplari ile maydanoz
1/2 demet taze nane
1 adet limon
Az miktarda dal veya taze Ihlamur
Bol su
Yapılışı: Maydanoz, taze nane, limon ve ıhlamur bol su ile iyice kaynatılır. Süzülür ve suyu bir kaba boşaltılır.

Kullanımı: Sabah aç karnına 1 kahve fincanı içilir

Metabolizma hızlandırıcı Çorba
Malzemeler:

2 orta boy kabak
2 orta boy domates
1 orta boy kuru soğan
1 yemek kaşığı sıvı yağ
Yarım demet sapları ile taze maydanoz
Yarım demet taze nane
Yapılışı: Domates, kuru soğan, kabak, maydanoz sıvı yağla birlikte alabildiğinde suda pişirilir. Sıcak karışım yarım demet taze nane ile blender yada rondodan geçirilir.

Kilo durduğu zaman 1 yada 2 gün öğle ve akşam öğünlerinde yoğurtla birlikte tüketilmesi uygundur.

sILA metebolizma hızlandırcıyı
arkadaşımda söylemişti..denicem bunu çok iyi oldu paylaştığın için teşekkürler allah razı olsunn..
yaa o haşlamayı biliyorum tek zaten:)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
amin canım inşallah. sendezayıfla diye bir site var ordaki yarışlara katılabilirsin. bikaç kişi ordayız. :)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
:a01: bilnurcum gir bak görürsün çok güzel spor yarışları diyet yarışları :a12: bize de burcu tavsiye etti sağolsun.

Bilnur

Kayıtlı Kullanıcı
:a01: bilnurcum gir bak görürsün çok güzel spor yarışları diyet yarışları :a12: bize de burcu tavsiye etti sağolsun.

girdim baktım.çok güzel bilgiler var..iyiki danışmışım sizlere çok teşekkür ederim..artık bende yarıştayım:):a15:

NDYZLF

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm arkadaşlar,

Herbil şifalı bitkiler diye Hilal tv'de bir program var tavsiye ederim arkadaşlar,
Salı günü canlı, çarşamba akşamları tekrarı veriliyor,
Benim tavsiyem bol bol sebze ve meyve yemek çünkü hiç bir katkı maddesi yok, hem cilde de çok faydalı, Yalnız sebze ve meyveyi mevsiminde yemek gerekli..hormonlu olabiliyor buna da dikkat etmek gerekli.
Sağlıklı günler dileğiyle...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt