Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dişlerim Yeterince Beyaz Değil !!! (6 Kullanıcı)

sert

Kayıtlı Kullanıcı
Çoğu insan aynaya baktığında dişlerinin eskisi kadar beyaz olmadığını görür ve bundan dolayı üzülür.Sigara içenler,hergün bol bol çay ve kahve tüketenlerin dişlerinde zamanla sarı renkte bir tabaka oluşur.Üzülmeyin bundan böyle dişleriniz daha beyaz olacak tabii eğer aşağıdaki yöntemi uygularsanız.Bu uygulamayı diş doktorlarından öğrendim,tamamen zararsız ve yan etkisizdir.

Malzemenin hazırlanışı:
1 çay kaşığı cep sodası(içme sodası ya da sodyum bikarbonat olarak da geçer) ,üzerine 4-5 damla limon ve biraz da tuz.Bunların hepsi çay tabağı gibi küçük bir kabın içerisinde karıştırılır.

Yöntemin uygulanışı:
Hazırladığımız karışımı diş fırçasına alarak(diş fırçasını ıslatmadan) dişlerimizi bu malzeme bitinceye kadar en az 3 dakika boyunca dairesel hareketlerle fırçalıyoruz.Fırçalama sırasında karışımı yutmamaya dikkat edin,hem zararı dokunabilir hem de tadı pek hoş olmayabilir.Fırçalama bitince ağzımızı bol su ile çalkalıyoruz.

Not:Yöntem,haftada 3 defa uygulanacak.İlk haftanın sonundan itibaren dişlerinizin rengindeki değişikliği fark edeceksiniz.

Nikko

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Dişlerim Yeterince Beyaz Değil !!!

Kardeşim, Allah razı olsun, senden de hapimizden de.
Verdiğin bilgi için çok sağol, yanlış anlaşılmasın sigara vs. birşey kullanmıyorum.

sert

Kayıtlı Kullanıcı

Nikko yazdı:
Kardeşim, Allah razı olsun, senden de hapimizden de.
Verdiğin bilgi için çok sağol, yanlış anlaşılmasın sigara vs. birşey kullanmıyorum.

Allah(C.C.) sende de razı olsun.Yanlış anlaşılacak bir durum yok.Kullanıyor olabilirsin ancak kullanmıyor olmana sevindim ;)

sert

Kayıtlı Kullanıcı

Bizzat kendim de uyguluyorum çok yararlı oluyor.Tavsiye ederim ;)

gulen

Kayıtlı Kullanıcı

SAĞOL KARDEŞİM BENİM DİŞLERİMİN KENDİ RENGİ TAM BEYAZ DEĞİL KIRIK BEYAZ DİYELİM:p BU YÖNTEMİ DENEMEKTE FAYDA VAR HADİ BAKALIM ....:D

TEŞEKKÜR EDERİZ KARDEŞİM

sert

Kayıtlı Kullanıcı

Rica ederim.Paylaşılmayan ve kullanılmayan bilgi yalnızca hammallıktır.Benim için yararlı olan birşeyi kardeşlerim de bilsinler :)

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı

denemeli B)B)B)

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleykum
allah razı olsun sert kardesım,ne zmandır bundan yakınıyordum bu aralar fazlaca kahve tuketıyorum ve denemedıgım yontem ılac kalmadı.ıcme sodası dedıgınız maden suyu degıl mı? paylasımınız ıcın tesekkurler.bu kurude belırlı bır zmanda bırakıp tekrar tekraralamak gereklımı? karbonatı saf ıceren bakımlarda 15 gunde bır ara verdırıyorlar sızınkındede bu gecerlımı?
selam ve dua ıle...

sert

Kayıtlı Kullanıcı

efsude yazdı:
selamunaleykum
allah razı olsun sert kardesım,ne zmandır bundan yakınıyordum bu aralar fazlaca kahve tuketıyorum ve denemedıgım yontem ılac kalmadı.ıcme sodası dedıgınız maden suyu degıl mı? paylasımınız ıcın tesekkurler.bu kurude belırlı bır zmanda bırakıp tekrar tekraralamak gereklımı? karbonatı saf ıceren bakımlarda 15 gunde bır ara verdırıyorlar sızınkındede bu gecerlımı?
selam ve dua ıle...

İçme sodası diye paketin üzerinde yazıyor.Paketin içinde beyaz renkte toz halinde bir madde var.Karbonat diyecem ama yanlış bilgi vermekten çekiniyorum.Kibrit kutusundan biraz büyükçe bir pakette marketlerde satılıyor ve üzerinde de "cep sodası,içme sodası ya da sodyum bikarbonat" yazıyor.Bu yöntem aşırıya kaçmamak kaydıyle sürekli olarak tekrarlanabilir.Mesela 2 günde bir yapılabilir.

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN!
SELAM VE DUA ILE...

sert

Kayıtlı Kullanıcı

Hayırlı geceler herkese B) Müslüman ,temiz kişidir.Biz de temiz olmaya özen gösterelim ve ne dersiniz buna dişlerimizden başlayalım.Toplumda bembeyaz dişleriyle tebessüm ederek dolaşan insanların olması diğerlerine de örnek teşkil edecektir.

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. ALLAH RAZI OLSUN SERT KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK TAVSİYENİ DENİYCEM İNŞAALLAH.. TEMİZLİK İMANDANDIR ELİMİZDEN GELENİ YAPICAZ BU UĞURDA..
SELAM VE DUA İLE KAL KARDEŞİM..B)B)

mustafa_46

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun bende dişlere çok önem veririm temizlik imanda dır sağolun A.E.O

sert

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:
S.A. ALLAH RAZI OLSUN SERT KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK TAVSİYENİ DENİYCEM İNŞAALLAH.. TEMİZLİK İMANDANDIR ELİMİZDEN GELENİ YAPICAZ BU UĞURDA..
SELAM VE DUA İLE KAL KARDEŞİM..B)B)

Aleykümselam kardeşim.İnsanımız maalesef sağlığına pek önem vermiyor.Yatmadan önce üşeniyor dişlerini fırçalamıyor.Ondan sonra da sapsarı dişlerle ortalıkta dolaşıyor.Hele bu sararmış dişler bir bayana aitse çok kötü bir görüntü ortaya çıkıyor.

sert

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa_46 yazdı:
allah razı olsun bende dişlere çok önem veririm temizlik imanda dır sağolun A.E.O

Allah(C.C.) sizden de razı olsun abi.Doğru söylüyorsunuz temizlik müslümanlığın olmazsa olmaz şartlarındandır.Diş temizliğine önem vermeniz çok güzel .

ZEHRA MELEK

Kayıtlı Kullanıcı

DİŞLERİM SARI DEĞİL AMA DAHA BEYAZ OLUR MU Kİİİ...:D
SİGARA KULLANMIYORUM PEK ÇAY DA İÇMEM...:D

sert

Kayıtlı Kullanıcı

ZEHRA MELEK yazdı:
DİŞLERİM SARI DEĞİL AMA DAHA BEYAZ OLUR MU Kİİİ...:D
SİGARA KULLANMIYORUM PEK ÇAY DA İÇMEM...:D

Bedenimiz bize Allah'ın bir emaneti.Bizim de görevimiz emanete sahip çıkmak.Bu bilinçle düşündüğünde insan,vücudunun her bir uzvunu korumak ya da güzelleştirmek için özen göstermesi gerektiğini anlıyor.İnşaAllah kardeşim sen bu mantıkla hareket edersen Allah(C.C.) da sana karşılığını verecektir elbette.

yahamza

Kayıtlı Kullanıcı

okur okumaz kalkıp yaptım :) Allah razı olsun çok makbule geçti

Allah'a emanet olun

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm..saolasın ben sigarada kullanıyorum inş. iyi gelir!!!!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt