Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Diş Gıcırdatma (bruxizm) (4 Kullanıcı)

ELİZAN

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
subat.blogcu.com
iyi akşamlar yanlız olmadığımı anladım bir teselli işte rabbim hepimize şifa versin en çok eşim rahatsız oluyor bundan çocuklar bile duyuyorlarmış hiç bilmiyorum nasıl yapıyorum bazen son anında uyanıyorum canım yanıyor inanın ama adını falan bilmiyorum durun iyice ezberleyimde söylerim diş gıcırtattma diyeceğime
benimki aileden geliyor amcalarım babannem gıcırdatırdı
rabbim şifa versin

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
dişlik kullanmanın bir sakıncası yok zaten ağız ölçüsü alımıp yapılıyor tabii ne kadar rahat uyunur bilemem,ben bunu doktoruma dediğimde bana siz bu durumda rahat uyuduğunuzu mu sanıyorsunuz demişti :9.ama diş gıcırdatmanın sakıncaları var.sürekliliği ve şiddeti halinde diş kaybına neden oluyormuş :a33:
bende söylenen ve benim farkettiğim kadarıyla,stresli olduğum zamanlarda oluyor.
İNŞAALLAH geçer hocam.

İnşaAllah Hocam
hımmmmm
hani belki dişlik kullanmak iyi olurdu diye aklımdan geçirmiştim
RABBİM size ve bu rahatsızlığı olanlara El-Şafi ismi hürmetine şifa eylesin inşaALLAH...

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
İnşaAllah Hocam
hani belki dişlik kullanmak iyi olurdu diye aklımdan

geçirmiştim

RABBİM size ve bu rahatsızlığı olanlara El-Şafi ismi hürmetine şifa eylesin inşaALLAH...

öğretmenler hep haklı olur zaten,haklısınız hocam :)
İNŞAALLAH geçer,hayırlı geceler.

Sebahat.28

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm
Bilgilendirmen icin tesekkür ederim. Allah razi olsun. Benim de böyle sorunlarim var. Daha cok gicirdatma degil de dislerimi birbirine sertce bastirdim. Genellikle tansiyonum yükselince bilinc disi yapardim. Tansiyonum da genelde geceleri yükselirdi. Bir de bu sene bir kaza gecirdim agrili dönemlerimde cok yapmisimdir. Simdi kafadislerim hep kirildi, dolgulari düstü, yanaklarimi isiriyorum. Soguga sicaga hassas oldu. Üstelik kafa bölümünde bircok yerlerde agri da yapiyor. Simdi daha bilincli giderim dis doktoruna. Sagol.

Selametle

:T

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm
Bilgilendirmen icin tesekkür ederim. Allah razi olsun. Benim de böyle sorunlarim var. Daha cok gicirdatma degil de dislerimi birbirine sertce bastirdim. Genellikle tansiyonum yükselince bilinc disi yapardim. Tansiyonum da genelde geceleri yükselirdi. Bir de bu sene bir kaza gecirdim agrili dönemlerimde cok yapmisimdir. Simdi kafadislerim hep kirildi, dolgulari düstü, yanaklarimi isiriyorum. Soguga sicaga hassas oldu. Üstelik kafa bölümünde bircok yerlerde agri da yapiyor. Simdi daha bilincli giderim dis doktoruna. Sagol.

Selametle

:T

Allah(c.c) cümlemizden razı olsun...Sizin durumunuz daha zor kardeşim, üzüldüm açıkcası.Rabbim şifa versin size inşAllah..

Aynı zamanda bu sıkıntıya sahip olan kardeşlerimize dua eden tüm arkadaşlarımada hem kendi adıma hemde aynı problemden muzdarip arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum..

Cümleten selamet ve hayırlarla kalın..

_BEGÜM_

Kayıtlı Kullanıcı
Evdekiler söylemeden önce haberim yoktu böyle bir durumum olduğundan..
nerdeyse dişlerin kırılacak diyolar..
bazen rüyamda dişlerimin kırıldığını falan görüyorum..herhalde bundan dolayı.

varmı aramızda aynı problemden muzdarip?

ben varım kardeş.evdekiler bana da diyodu diş gıcırdatma sesin öbür odaya kadar geliyo diye.neyse şimdi biraz düzelmiş ama canım sıkıldı.öndeki iki dişin köşeli olan yerleri aşınmış gibi:A:(

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
ben varım kardeş.evdekiler bana da diyodu diş gıcırdatma sesin öbür odaya kadar geliyo diye.neyse şimdi biraz düzelmiş ama canım sıkıldı.öndeki iki dişin köşeli olan yerleri aşınmış gibi:A:(

üzülme kardeşim yaw geçer inşaAllah.:)
ben duymadığım için takmıyorum açıkcası ama dişte problemlere sebep olması kötü...
Rabbim şifa versin rahatsızlığı olan tüm kardeşlerimize.
Allah a emanet olun.

_BEGÜM_

Kayıtlı Kullanıcı
üzülme kardeşim yaw geçer inşaAllah.:)
ben duymadığım için takmıyorum açıkcası ama dişte problemlere sebep olması kötü...
Rabbim şifa versin rahatsızlığı olan tüm kardeşlerimize.
Allah a emanet olun.

teşekkür ederim:)cümlemize şifa versin Allah:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt