Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

DİRENİŞ,DİRİLİŞ VE ÜMMET (1 Kullanıcı)

istikbal

Kayıtlı Kullanıcı
Siz hayırlı bir ümmetsiziniz iyligi emreder kötülükten sakındırırsınız.(AYET)

Kardeşlerim ümmet kavramının üzerinde durmak istiyorum,zulmün haddi aştığı, zalimlerın isyanın zirvelerinde oldugu,kırmızı çizgi tanımadığı, bu dönemde Ümmet şuuru nedir?sorusunu soran, ümmetçe bir direnişin ümmetçe bir dirilişin günümüzde ihtiyacımız olan kudretin ümmet şuuruyla bilinçlenmekten gectiğini hepimiz farkına varmışızdır.

Cemaatler arasındaki ihtilaflı meseleleri bir kenara bırakıp yalnız Allah için sevmeyi onun için buğz etmeyi idrak ve şuurun içerisinde olmak anlaşılması güc bir sey olmayacaktır.

Kardeslerim; Ehli sünnet kardeslerim,Şia kardeslerim,selef kardeşlerim artık anlamamız gerekir ümmet olmanın şurunu, aramıza ayrılık tohumları düştü düşeli ne vatan kaldı ne toprak ne kudüs kaldı ne beytül haram. Zalimlerin kirli ellerini namsu ekber olan dinden, mazlum kimsesiz rabbim katından bir yardımcı gönder diye el açan mustazaflar için ALLAH hakkı icin ümmet şuurunun farkına varmamız gerekir.Buğz ediyorum ümmetin arasına ayrılık tohumları atanlara, lanet ediyorum kundakdaki bebeği bile katledenlere, şehevi duyguları yüzünden hakkı kabul etmeyenlere azabın şiddetlisi onlara olsun. İman nuruyla aydılanan kalblere sesleniyorum zulme dur diyecek Muhammed ümmeti nerede Filistin benim lüblan benim afganistan benim çeçenistan benim ırak benim iran benim kudüs benim beytul-haram benim diye sahiblenecek ümmet şuuru nerede

Gül bahcesinde güller açmayı bekliyor, ümmet gülleri, sevgiyle merhametle dolu mümin gönüllerde açan şuur gülleri. Sula ey kardesim! O gülleri, ogüller ki; büyüdükçe zulüm bitecek göğe yüseldikçe rahmet inecek
mümin odur ki kardeşine karşı merhametli küfre karşı şedidtir.

Bilinki ey zalimler açacak ümmet gülleri inecek, gökten rahmet inecek sorulacak bir bir hesabı Kerbelanın,Fellucenın,Kudüsün,Bosnanın Somalinin Keşmirin Doğuda ve batıda kuzeyde ve güneyde ister İslam olsun ister islam olmasın bütün mazlumların hesabı sorulacak.

Ey zalimlerin kralı avrupanın gücü ve onu yöneten Siyonistler ve onların yanında olan kuklalar bekleyin MUHHAMMET ümmetini

YAZAR-Ömer FATİH

istikbal

Kayıtlı Kullanıcı
S%C3%96Z.JPG

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt