Ravzadakinurunkölesi
Kayıtlı Kullanıcı
Tamam hocam kırmıycam sizi kaynak vericem ama bu konular çok hassas ve çok ince namaz konusunda oruç konusunda hac konusunda kurban kesme konusunda hepsinin ayrı ayrı üstünde duran müellifler var sizin mızraklı yahu ömer nasuhi bilmen yada diğer islam ilmihallerinde konular ayrıntılı anlatılmaz, dinimizin ince ayrıntıları bu şekilde öğenilmez, tek 1 kitapla iki kitapla 10 kitapla bile tam sonuca ulaşamazsınız, sizin okudğunuz tüm kitaplar 5 vakit namaz üzerine tam doğru sonuçlar verir ama hayatımızda 5 vakit farz namazının haricindede namazlar vardır ve her namazın kendine has sünnetleri farzları vardır, islam ilmihalleri bu konularda sadece namazın adını nasıl kılındığını ve hangi vakitlerde kılınabildiğini yazar, daha fazla ayrıntı veren islam ilmihalleri şuan günümüze ulaşmamıştır, ulaşanda çok azdır, ben size şimdi sadece 1 kaynak veriyorum, kaynağın aslı tüm namazları ayrıntısı ile bulabileceğiniz namaz ilmihalidir, Halebi sagir bu kitabi bulup alıp okumanızı hatmenizi sizlere tavsiye ederim, Halebi Sağir ve tercemesi büyük Namaz ilmihali,
Hepinize teşekkürler, ama birdaha siz bulana kadar kaynak vermem sorularımda bilginiz olsun, şuan kaynak vermemde bazi hatir meseleleri var tevbe ya hak efendi
Hımm,ben Ramazan da Kocatepe de fuar açıldı alacaktım o kitabı ama param yetmedi alamadım...Biz sizin bilginizi değil kaynak vermemenizi eleştiryoruz yani ben eleştirodum...Şimdi tesekkürler,kaynağınız için temin edip bilgilenirim inşallah...