Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dilimize kuvvet (1 Kullanıcı)

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Euzubillahimineşeydanırracimbismillahirrahmanirrahim.Elhamdulillahirabbilalemin.Allahummesallialaseyidenamuhammedvealialaseyidenamuhammed.AMİN. Esselamunaleykum kardeşlerim Allahın izni ile dilimize kuvvet diyerek zikir zincirleri başlatalım,hepimizin katılımıyla cok güzel olacak diye düşünüyorum.
Kardeşlerim ilk olarak ben bugün İnşallahuteala yatsı namazına mütakip 100 ''vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym''diyerek başlatıyorum.Sizlerinde mesela,Sübahanallah,Allahuekber,Lailahaillallah,elhamdulillah veya başka biz zikirle devam ettirmenizi diliyorum.ALLAHIN RAHMETİ ÜZERİMİZE OLSUN.AMİN.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum Allah rızası için bu zincire halka olmak isteyen yokmu_?

gizemmsevgi

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm kardeşimbende bu aksam yatsı namazında yuz defa okurum ALLAHUEKBER diye okurum dilimize kuvvet.. selametle..

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Koca sitede 1 kişiden talep geldi ilginç yaaa ben halkaya 100 salavatla güç katıyorum.Allah kabul etsin.Artırmak dileğiyle.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Allah rızası için katılan yokmu???

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Zikir..

Zikir..

VeAleynaAleykümSelam AHMED Yeğenim..

Allah(CC) rızası için..500 Adet.."SÜBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ"
zikriyle katılmak istedim..

Amin inşaAllah..Allah(CC) razı olsun..

Selam ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
(Sayfa sizin nasıl olsa..ama Uveys adına devralırsanız oradan da devam ederiz..siz nasıl uygun görürseniz Yeğenim..)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt