Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

DİLEKÇENİ ALLAH'A SUN VE BEKLE (2 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
RE: DİLEKÇENİ ALLAH'A SUN VE BEKLE

yesil_03 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN HAFİZE ANNE. ÇOK GÜZELDİ ÇOK ETKİLENDİM.B)B)B)

Tirmizî’de şöyle bir hadis rivayet edilir:

«Sizden her biriniz bütün ihtiyaçlarını Allah’tan istesin. Hattâ pabucunun tasması

kopsa bile. Çünkü Allah tamirini müyesser kılmadı mı, onu tamir edemez» (Tirmizî,

:D

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

siyah_inci87 yazdı:
rabbim raz-i olur inşallah..emeğinize sağlık selametle....;););)

B)B)B)dua müminin silahıdırB)B)B)

amin cümlemizden inş B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

konak yazdı:
Hafize Annam Rabbim senden razı olsun. İnan o kadar içten ve o kadar samimi bir paylaşım ki insan kendini bir derya denizinde hissediyor. Rabbim her dileğinizi kabul buyursun bizlere de dualarınızda yer vermez misiniz?
Selam ve dua ile.

Konak yorumlarınız için rabbim sizdende razı olur inş dualar müşterek kul ellerini bir başkası için duaya açtığı zaman melekler Rabbim size iki katını versin dermiş birbirimize her zaman dua edelim dualarda buluşalım :D

goNuL_

Kayıtlı Kullanıcı

ablacım bu ne kadar güzel bir paylaşımdı okurken gözlerim doldu Allah razı olsun Ablacım bunu hiç unutmucam

ES selamun aleyküm ablacım sevgilerimle..

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

NE KADAR GÜZEL Bİ HİKAYE ELBET RABBİM DUALRIMIZI KABUL EDECEK BUNA YÜYEKTEN İNANİYORUM HERSEİN Bİ VAKTİ ZAMANI VAR ZAMANI GELİNCE DUALARIMIZ KABUL OLACAK İNŞ.ALLAH YARDIMA MUHTAÇ OLAN BÜTÜN İNSANLARIMIZA YARDIM ETSİN AMİN

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

goNuL_ yazdı:
ablacım bu ne kadar güzel bir paylaşımdı okurken gözlerim doldu Allah razı olsun Ablacım bunu hiç unutmucam

ES selamun aleyküm ablacım sevgilerimle..

VE Aleykümselam paylaşımınız için Allah razı olsun selam ve dua ile :D

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

handos yazdı:
NE KADAR GÜZEL Bİ HİKAYE ELBET RABBİM DUALRIMIZI KABUL EDECEK BUNA YÜYEKTEN İNANİYORUM HERSEİN Bİ VAKTİ ZAMANI VAR ZAMANI GELİNCE DUALARIMIZ KABUL OLACAK İNŞ.ALLAH YARDIMA MUHTAÇ OLAN BÜTÜN İNSANLARIMIZA YARDIM ETSİN AMİN

elbette her duanın bir kabul saati vardır rabbim denk getirir inş selamünaleyküm :D

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

selamün aleyküm hafize annem, maşallah çok güzel paylaşımlar sunuyorsunuz.tüm yazılarınızı beğenerek okuyorum.. Allah razı olsun emeğinize sağlık.. çok güzeldi.. Allah'a emanet olun.. selam ve dua ileB);)

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

selamuneleykum!
hafıze ablacıgımB)
hay allah yıne benı aglatacak bır hıkaye bulmussunuz:(:(
gunluk hayatımda bu kadar aglamıyorum sukurler olsun;)ama konu rabbımın hıkmetı ve kudretı olunca ne kadar acız oldugum aklıma gelıyor yaslar yanaklarımdan suzuluyor.
ellerınıze emegınıze saglık
selam ve dua ıle...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm hafize annem, maşallah çok güzel paylaşımlar sunuyorsunuz.tüm yazılarınızı beğenerek okuyorum.. Allah razı olsun emeğinize sağlık.. çok güzeldi.. Allah'a emanet olun.. selam ve dua ileB);)

Aleykümselam ALİYE araştırıyorsun yazıyorsun okunmayınca üzülüyorum illada oku diye üsteleyemezsin ama okuyum kendimize pay çıkartmamız gerekiyor okuduğunuz ve katıldığınız için Rabbim hepinizden razı olsun selam ve dua ile :D

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

efsude yazdı:
selamuneleykum!
hafıze ablacıgımB)
hay allah yıne benı aglatacak bır hıkaye bulmussunuz:(:(
gunluk hayatımda bu kadar aglamıyorum sukurler olsun;)ama konu rabbımın hıkmetı ve kudretı olunca ne kadar acız oldugum aklıma gelıyor yaslar yanaklarımdan suzuluyor.
ellerınıze emegınıze saglık
selam ve dua ıle...

ALEYKÜMSELAM EFSUDE rabbim dünya malı için ağlatmasın Allah için ağlayan göze cehennem ateşi yakmazmış biz nekadar aciz olduğumuzun farkına varıyoruz RABBİM HER DAİM İSMİNİ ANANLARDAN EYLESİN AMİN :(

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

haklısınız hafize annecim.sonuçta okuyunca zararlı çıkmaz kimse..ben okuyorum ya hafize anneciğim, tüm gönderdiklerini baştan sona okuyorum, çok beğeniyorum ve devamını da büyük bir merakla bekliyorum.. Rabbim bu coşkunuzu daim etsin inşallah.. Allah sizden razı olsun..Allah'a emanet olun. hayırlı günler:D:DB)

tugba_m

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun hafize anne,emeğinize sağlık.Ne güzel paylaşımlarda bulunuyorsunuz böyle.Çok duygulandım.Rabbim bizi O'nun yolundan ayırmasın inşallah.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
haklısınız hafize annecim.sonuçta okuyunca zararlı çıkmaz kimse..ben okuyorum ya hafize anneciğim, tüm gönderdiklerini baştan sona okuyorum, çok beğeniyorum ve devamını da büyük bir merakla bekliyorum.. Rabbim bu coşkunuzu daim etsin inşallah.. Allah sizden razı olsun..Allah'a emanet olun. hayırlı günler:D:DB)

Katılımlarınız için Rabbim sizlerden razı olsun sevgiler hayırlı akşamlar :D

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

tugba_m yazdı:
Allah razı olsun hafize anne,emeğinize sağlık.Ne güzel paylaşımlarda bulunuyorsunuz böyle.Çok duygulandım.Rabbim bizi O'nun yolundan ayırmasın inşallah.

amin inş karınca misali biz yolunda bulunalım dilekçemizi rabbimize sunalım ve bekleyelim hayırlı akşamlar :D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt