Nur_u Secde
Kayıtlı Kullanıcı
bir konu araştırıyorumda.bu sitede konu başlığını nasıl nereye yazsam da bulurum acaba.tabii ebru kardeşim,
İNŞAALLAH yardımcı olabilirim.
bir konu araştırıyorumda.bu sitede konu başlığını nasıl nereye yazsam da bulurum acaba.tabii ebru kardeşim,
İNŞAALLAH yardımcı olabilirim.
bir konu araştırıyorumda.bu sitede konu başlığını nasıl nereye yazsam da bulurum acaba.
hııı onu denedim ama yok bulamadım sibelim.uykum kaçtı valla.kusura bakma formunu meşkul ettim canım .hakkını helal et.arama yazan yerden veya sorularla islamiyetten olabilir.
hııı onu denedim ama yok bulamadım sibelim.uykum kaçtı valla.kusura bakma formunu meşkul ettim canım .hakkını helal et.
helal olsun kardeşim :a12:ii bak senin de kaçmış.olur mu ne demek yardımcı olamadım.zaten benim aradığım karışık bir konu.ben aslında bir süre siteye girmesem yararıma olucak.beynim allak bullak oldu valla.yok estğ.
iyi ki kaçmış beim de kaçtı
hakkım yok güzel kardeşim,asıl sen helal et yardımcı olamadım:a11:
helal olsun kardeşim :a12:ii bak senin de kaçmış.olur mu ne demek yardımcı olamadım.zaten benim aradığım karışık bir konu.ben aslında bir süre siteye girmesem yararıma olucak.beynim allak bullak oldu valla.