Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dikkatli Izleyin!! Kendinizi Onlarin yerine Koyun (1 Kullanıcı)

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Dikkatli Izleyin!! Kendinizi Onlarin yerine Koyun

mustafa_46 yazdı:
filistinli çocuk mahvetti dualarımız onlar için olsun bu gece lütfen :(:(:( ayrıca emeğinize sağlık a.e.oAllahım bize öylesine merhamet et ki senden başka hiç bir varlığın merhametine ihtiyaç duymayalım

AMIN AMINNN... Insallah Mustafa Kardes,, sadece bu gece degil herzaman dualarimizda olsunlar unutmayalim insallah,,
a.e.o

cemile_drn

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm,dünya seyrediyor,biz seyrediyoruz.herkes normal yaşantısına devam ediyor.bütün markaların reklamları ballandıra ballandıra yapılıyor ve bu ürünler satışta birşey kaybetmiyor.bu ürünleri satmayan yerlerden alışveriş etmek istiyorum ve bulamıyorum.allah kardeşlerimizin yardımcısı olsun,lütfen bu ürünleri almayın.daha önce bilmiyordunuz ve alıyordunuz ama şimdi biliyorsunuz.paylaşımın için Allah razı olsun kardeşim.Allah seni ve cümlemizi hakiki iman erlerinden eylesin.Allah'a emanet ol.
bir dünya hayatı ki sonu cehennemdir rahatından ne çıkar,bir dünya hayatı ki sonu cennettir sıkıntısından ne çıkar.kafirler cenneti bu dünyada yaşasın yaşadıkları kadar,Allah ıslah eylesin onları,bizleri de şaşırtmasın.Rabbim kardeşlerimizi ebedi alemde saadete erdirsin.Amin.O'NUN rızasından büyük saadet de olmaz.

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı

cemile_drn yazdı:

selamün aleyküm,dünya seyrediyor,biz seyrediyoruz.herkes normal yaşantısına devam ediyor.bütün markaların reklamları ballandıra ballandıra yapılıyor ve bu ürünler satışta birşey kaybetmiyor.bu ürünleri satmayan yerlerden alışveriş etmek istiyorum ve bulamıyorum.allah kardeşlerimizin yardımcısı olsun,lütfen bu ürünleri almayın.daha önce bilmiyordunuz ve alıyordunuz ama şimdi biliyorsunuz.paylaşımın için Allah razı olsun kardeşim.Allah seni ve cümlemizi hakiki iman erlerinden eylesin.Allah'a emanet ol.
bir dünya hayatı ki sonu cehennemdir rahatından ne çıkar,bir dünya hayatı ki sonu cennettir sıkıntısından ne çıkar.kafirler cenneti bu dünyada yaşasın yaşadıkları kadar,Allah ıslah eylesin onları,bizleri de şaşırtmasın.Rabbim kardeşlerimizi ebedi alemde saadete erdirsin.Amin.O'NUN rızasından büyük saadet de olmaz.

Ve Aleyküm Selam...
Allah Razi OlsunB) Malesef öyle, nasil bir gamsizliktir anlamiyorum... Türkiye´ye ne oluyor, Müslüman bir ülke degilmiyiz!!! Bana dokunmayan yilan bin yasasin deyip kenara mi cekilecegiz... Onlarin yerinde bizde olabilirdik (ALLAH korusun) Bizede sira gelmeyecegi ne malum, Bunlarin derdi Müslümanlarla...!!! Nikko Kardesimizin dedigi gibi: "İslâmiyet elbet bütün dünyaya hâkim olacaktır. Bu, HZ. MUHAMMED MUSTAFA S.A.V. EFENDİMİZİN müjdesidir. İslâm, bütün güzelliğiyle, adaletiyle, doğruluğuyla,... herşeyiyle bütün dünyaya hakim olacaktır. Sen görmezsen, ben görmezsem, görecek bizim torunlarımız."
Elbet O gün Gelecek...
En azindan Bu Markalari kullanmayalim... Yine cikolata yiyin yine kahve icin degisik marka olsa zehirlenmezsiniz ya... cok mu zor!!! En azindan bunu yapalim, LÜTFEN, ALLAH RIZASI ICIN, DAHA DUYARLI OLALIM!!

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı

f_aqsa1m_84c148b.jpg

f_aqsa7m_238b391.jpg

12 yasindaki Filistinli Muhammet babasinin yaninda iste böyle katledilmisti...

Bir annenin agzindan oglunu kaybedisi...

Hayatimda öyle bir manzara görmedim. Neredeyse deliriyordum. 1986 yilinda baslayan Intifada zamaninda bile, böyle bir sey görmedim... Hem esimin, hem oglumun üzerine kursun yagirdilar. Önce oglumu ayagindan vurdular, bagirmaya basladi. Babasi ona "oglum dayan ben seni korurum" dedi. O da baba ben dayanirim diye bagiriyordu. Bu arada kocam kursun altinda etraftakilere yetisin yardim edin, çocugum ölüyor diye bagirdi. Ama Israil askerleri atese devam ettiler. Ilk kursun yavrumun ayagindan ikincisi ise karnindan girdi. Babasinin elinden hiç birsey gelmedi. Oglum oracikta öldü..."
"Muhammed, saglam karakterli bir çocuktu. Büyüyünce profesör olmak istiyordu. Ancak profesör olamadi 12 yasinda sehit oldu.

ZEHRA MELEK

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.canım kardeşim ne yapsak kendimizi onların yerine koyamıyoruz,koymuyoruz
koyabilseydik eğer hiç bi şey böyle olmazdı ve din kardeşlerimiz orada bu acları çekmezdi.
bir gün bunu tam anlamıyla yapabilirsek ve en içten bi şekilde dua edebilirsek onlar için
belki o gün bi çocuğun yüzü gülecek....:(:(:(

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

S.A VARYA ÖLDÜM BURDA.O ÇOCUK UTANIN UTANIN UTANIN DİYİNCE KENDİMİ ÇOK ÇOK KÖTÜ HİSSETTİM.DUALARIMIZ SİZİNLE MUAHMMED.RABBİM CENNETİN EN GÜZEL YERİNDE BULUŞTURSUN BABANLA SİZİ.:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı

ZEHRA MELEK yazdı:
s.a.canım kardeşim ne yapsak kendimizi onların yerine koyamıyoruz,koymuyoruz
koyabilseydik eğer hiç bi şey böyle olmazdı ve din kardeşlerimiz orada bu acları çekmezdi.
bir gün bunu tam anlamıyla yapabilirsek ve en içten bi şekilde dua edebilirsek onlar için
belki o gün bi çocuğun yüzü gülecek....:(:(:(

Ve Aleyküm Selam.......B)

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
S.A VARYA ÖLDÜM BURDA.O ÇOCUK UTANIN UTANIN UTANIN DİYİNCE KENDİMİ ÇOK ÇOK KÖTÜ HİSSETTİM.DUALARIMIZ SİZİNLE MUAHMMED.RABBİM CENNETİN EN GÜZEL YERİNDE BULUŞTURSUN BABANLA SİZİ.:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Ve Aleyküm Selam
AMINNN INSALLAH.....B)

meral cetin

Kayıtlı Kullanıcı

dua dua dua başka napabiliriz kiii rabbim bizlerede hidayet versinn:(:(:(:(

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK İNAN NE SÖYLEYECEĞİMİ BİLEMEDİM COK KIZDIM :mad::mad::mad::mad::mad::mad: ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı

meral cetin yazdı:
dua dua dua başka napabiliriz kiii rabbim bizlerede hidayet versinn:(:(:(:(

Dua Edelim Bolca fetih Suresini okuyalim, Bu Zulümden Kurtulmalari icin dua edelim,,
a.e.oB)

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı

CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK İNAN NE SÖYLEYECEĞİMİ BİLEMEDİM COK KIZDIM :mad::mad::mad::mad::mad::mad: ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)

Ve Aleyküm Selam Cevdet Abi

Haklisiniz......:(

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı

f_9tem01bm_5391107.jpg

yun_us25

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
cid-be16d7dad725ce0d.spaces.live.com

FİLİSTİNE MEKTUP....
[YOUTUBE]7z9hy_qSnq8[/YOUTUBE]

EMEĞİNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN ...

BİZİM BUNLARIN NERESINDE OLDUĞUMUZ TARTIŞILIR...SELAM VE DUA İLE..........

Kaan Erdem

Yönetici

:(:(:(:(

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı

yun_us25 yazdı:
FİLİSTİNE MEKTUP....
[flash=425:350] http://www.youtube.com/v/7z9hy_qSnq8 [/flash]

EMEĞİNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN ...

BİZİM BUNLARIN NERESINDE OLDUĞUMUZ TARTIŞILIR...SELAM VE DUA İLE..........

:(:(:(:( Yarisina kadar bakabildim:(... Rabbim Hepsinin Hesabini teker teker sorsun, Rabbim Bu Iskenceleri yapanlari Kahhar ismiyle KAHRETSIN! Bunlari yapanlar insan olamaz..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt