Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

DİKKAT ARKADAŞLAR NEDEN FORUM AÇIYORUZ.... (1 Kullanıcı)

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net
S.A. ARKDAŞLAR,
ÖNCELİKLE HEPİNİZİN CUMASI MÜBAREK OLSUN. İNŞALLAH EN KÖTÜ CUMAMIZ BUGÜNKÜ GİBİ OLUR.

ŞİMDİ ESAS KONUMUZA GELELİM,
ARKADAŞLAR FORUM AÇARKEN MAALESEF DİKKATSİZ DAVRANIYORUZ. BAZEN ÖYLE FORUMLAR AÇILIYOR Kİ, İNANIN BEN ŞAŞIRIYORUM BURASI İSLAMİYET.GEN.TR ADRESİ DEĞİLMİYDİ, ACABA YANLIŞ BİR SİTEYEMİ GİRDİM DİYORUM.
ARKADAŞLAR SİTEMİZ İSLAMİ BİR SİTE, BURADA ESAS MAKSADIMIZ DİNİMİZLE İLGİLİ BİLMEDİKLERİMİZİ ÖĞRENME, BİLDİKLERİMİZİ ÖĞRETME OLMALIDIR. EN AZINDAN BEN ÖYLE ALGILIYORUM.
AMA SAKIN BUNU EĞLENCEYE KARŞI OLDUĞUM OLARAK ALGILANMASIN, TABİ HELAL DAİRESİNDE EĞLENMEK HEPİMİZİN HAKKIDIR, VE BU TÜR FORUMLARDADA FAYDA VARDIR. BUNU DERS ARASINDA VERİLEN TENEFÜS OLARAK ALGILAYABİLİRİZ.
AMA ARKADAŞLAR BİZ İŞİ O HALE GETİRDİK Kİ TENEFFÜS 45 DAKİKA, DERS 5 DAKİKAYA DÜŞTÜ.
SİTENİN İLK SAYFASI HER ZAMAN ÖN PLANDA OLAN SAYFAMIZDIR. SİTEYE YENİ GİREN BİRİSİ İLK İZLENİMİNİ ORADAN ALIYOR VE SİTEMİZLE İLGİLİ HÜKMÜNÜ ORADA VERİYOR.
HATTA BEN SİTEMİZE SON ZAMANLARDA ÜYE OLAN VE SİTEMİZİN PRENSİPLERİNE AYKIRI HAREKET ETTİKLERİ İÇİN İHRAÇ EDİLEN İNSANLARINDA SİTEMİZİ YANLIŞ TANIDIKLARI İÇİN ÜYE OLUP BU HATALARI YAPTIKLARI KANAATİNDEYİM.
BİR SÜRÜ EMEK VERİLEREK HAZIRLANAN VE GERÇEKTEN TEK MAKSADI SİTEDEKİ KARDEŞLERİNE FAYDALI OLMAK OLAN FORUMLARIMIZ GAZETE İLANI V.S. İLE MÜŞTERİ BEKLERKEN BU TÜR FORUMLARIN KAPISI DOLUP TAŞIYOR. BUDA BİZİM DAVAYA NE KADAR SAHİP ÇIKTIĞIMIZI VE BELKİ AĞIR OLACDAK AMA NE KADAR MÜSLÜMAN OLDUĞUMUZU ORTAYA KOYMAKTADIR.

ARKADAŞLAR SÖZLERİM BELKİ BAZI KARDEŞLERİMİZ TARAFINDAN YANLIŞ BULUNABİLİR, AMA BEN SİZLERDEN BU SÖZLERİMİ YABANA ATMADAN DİKKATLİCE OKUYUP, DEĞERLENDİRMENİZİ TALEP EDİYORUM. SİTEMİZİN YAŞ İTİBARI İLE EN BÜYÜKLERİNDEN BİRİSİ OLDUĞUMA GÖRE BUNADA HAKKIM VAR DİYORUM.

HADİ BAKALIM KALIN SAĞLICAKLA,

K.S.E.O.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net
RE: DİKKAT ARKADAŞLAR NEDEN FORUM AÇIYORUZ....

ALLAH RAZI OLSUN BEN KENDİ NEFSİME BU UYARIYI ALDIM KABUL ETTİM,ELİMDEN GELDİĞİNCE UYMAYA ÇALIŞACAĞIM.DERSLER 45 DAKİKA TENEFFÜSLER 5 DAKİKA ARKADAŞLAR.

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

ABİM TAMAM HAKLISIN ALLAH RAZI OLSUN UYARIN İÇİN.BENDE SÖZ VERİYORUM DİKKAT EDECEM.ALLAHA EMANET OL.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

s.a
ALLAH RAZI OLSUN.GERÇEKTEN ARADIĞIMIZ KONUYU BULMAKTA ZORLANMAYA BAŞLADIK.BİRDE AYNI KONUNUN HATTA AYNI ŞİİRİN YENİ YENİ SAYFALARDA AÇILMASI SİTEYİ HANTALLAŞTIRIYOR.DAHA ÖNCEDEN OLDUĞU BİLİNEN FORUMLAR TEKRAR AÇILMASIN MÜMKÜNSE.
SELAM VE MUHABBETLE

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm abicim,

biz hep bu konuda eleştiri yapıyorduk kendi aramızda ama siz bu mübarek günde bunu kaleme aldınız Rabbimiz sizden razı olur inşaALLAH.Bizler sokaktadaki insanlardan yada her hangi bir sitedeki insanlardan farklı olmamız gerekiyor bunu daima zikrediyorum ve bu şekilde bireysel olarak davranıyorum.Bizler burda çok şükür kocaman bir aile olduk ALLAH-Ü TEALA (C.C) ağzımızın tadını daim eder inşaALLAH.

selamünaleyküm

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
S.A. ARKDAŞLAR,
ÖNCELİKLE HEPİNİZİN CUMASI MÜBAREK OLSUN. İNŞALLAH EN KÖTÜ CUMAMIZ BUGÜNKÜ GİBİ OLUR.

ŞİMDİ ESAS KONUMUZA GELELİM,
ARKADAŞLAR FORUM AÇARKEN MAALESEF DİKKATSİZ DAVRANIYORUZ. BAZEN ÖYLE FORUMLAR AÇILIYOR Kİ, İNANIN BEN ŞAŞIRIYORUM BURASI İSLAMİYET.GEN.TR ADRESİ DEĞİLMİYDİ, ACABA YANLIŞ BİR SİTEYEMİ GİRDİM DİYORUM.
ARKADAŞLAR SİTEMİZ İSLAMİ BİR SİTE, BURADA ESAS MAKSADIMIZ DİNİMİZLE İLGİLİ BİLMEDİKLERİMİZİ ÖĞRENME, BİLDİKLERİMİZİ ÖĞRETME OLMALIDIR. EN AZINDAN BEN ÖYLE ALGILIYORUM.
AMA SAKIN BUNU EĞLENCEYE KARŞI OLDUĞUM OLARAK ALGILANMASIN, TABİ HELAL DAİRESİNDE EĞLENMEK HEPİMİZİN HAKKIDIR, VE BU TÜR FORUMLARDADA FAYDA VARDIR. BUNU DERS ARASINDA VERİLEN TENEFÜS OLARAK ALGILAYABİLİRİZ.
AMA ARKADAŞLAR BİZ İŞİ O HALE GETİRDİK Kİ TENEFFÜS 45 DAKİKA, DERS 5 DAKİKAYA DÜŞTÜ.
SİTENİN İLK SAYFASI HER ZAMAN ÖN PLANDA OLAN SAYFAMIZDIR. SİTEYE YENİ GİREN BİRİSİ İLK İZLENİMİNİ ORADAN ALIYOR VE SİTEMİZLE İLGİLİ HÜKMÜNÜ ORADA VERİYOR.
HATTA BEN SİTEMİZE SON ZAMANLARDA ÜYE OLAN VE SİTEMİZİN PRENSİPLERİNE AYKIRI HAREKET ETTİKLERİ İÇİN İHRAÇ EDİLEN İNSANLARINDA SİTEMİZİ YANLIŞ TANIDIKLARI İÇİN ÜYE OLUP BU HATALARI YAPTIKLARI KANAATİNDEYİM.
BİR SÜRÜ EMEK VERİLEREK HAZIRLANAN VE GERÇEKTEN TEK MAKSADI SİTEDEKİ KARDEŞLERİNE FAYDALI OLMAK OLAN FORUMLARIMIZ GAZETE İLANI V.S. İLE MÜŞTERİ BEKLERKEN BU TÜR FORUMLARIN KAPISI DOLUP TAŞIYOR. BUDA BİZİM DAVAYA NE KADAR SAHİP ÇIKTIĞIMIZI VE BELKİ AĞIR OLACDAK AMA NE KADAR MÜSLÜMAN OLDUĞUMUZU ORTAYA KOYMAKTADIR.

ARKADAŞLAR SÖZLERİM BELKİ BAZI KARDEŞLERİMİZ TARAFINDAN YANLIŞ BULUNABİLİR, AMA BEN SİZLERDEN BU SÖZLERİMİ YABANA ATMADAN DİKKATLİCE OKUYUP, DEĞERLENDİRMENİZİ TALEP EDİYORUM. SİTEMİZİN YAŞ İTİBARI İLE EN BÜYÜKLERİNDEN BİRİSİ OLDUĞUMA GÖRE BUNADA HAKKIM VAR DİYORUM.

HADİ BAKALIM KALIN SAĞLICAKLA,

K.S.E.O.

selamünaleyküm abi diycek pek bişey kalmamış o kadar güzel anlatmışsınki ağzına emeğine sağlık sana katılıyorum abi özelliklede bacılarımın girilen diyolaklarda ve form içi konuşmalarda daha özenli olmalarını rica ediyorum yazılarımız insanlara bişeyler verebilmeli.

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

ABİ ALLAH RAZI OLSUN...COK GÜZEL BİR KONUYA DEĞİNMİŞSİN..EVET NE YAPTIGIMIZI NE İÇİN UGRASTIGIMIZI BİLMEMİZ LAZIM..SİTENIN AMACINA UYGUN OLMASI LAZIM..DIŞINA CIKMAMAK LAZIM...SELAMETLE KALIN İNŞ..S.A.

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

aleykümselam abim.. hayırlı cumalar..
evet çok haklısınız.. dikkat etmemiz lazım..

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.

MADEM MTETİK KARDEŞ BÖYLE DÜŞÜNÜYORSUN SİTE YÖNETİMİNDEN RİCA EDELİM UYARI ALANLAR LİSTESİNİ BİR KEREYE MAHSUS KALDIRSINLAR,ZATEN TEŞHİR GİBİ OLUYOR MADEM YANLIŞ ANLAMIŞLAR SİTEMİZİ.NE DERSİNİZ?

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

Avukat yazdı:
S.A.

MADEM MTETİK KARDEŞ BÖYLE DÜŞÜNÜYORSUN SİTE YÖNETİMİNDEN RİCA EDELİM UYARI ALANLAR LİSTESİNİ BİR KEREYE MAHSUS KALDIRSINLAR,ZATEN TEŞHİR GİBİ OLUYOR MADEM YANLIŞ ANLAMIŞLAR SİTEMİZİ.NE DERSİNİZ?

sonuçta siteye girerken üye kuralları okunuyo ve kabul edip giriliyo.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

sevvalmina yazdı:
Avukat yazdı:
S.A.

HAKLISIN KARDEŞİM AMA MTETİK KARDEŞ İN TESPİTİ GİBİ BAZI FORUMLAR YÜZÜNDEN YANLIŞ ANLAYIP BÖYLE DAVRANDILARSA VE BİNDE BİR BİLE DOĞRULUK PAYI VARSA,BİR KEREYE MAHSUS OLUR MU DEDİM,YOKSA BEN DE KURALLARI OKUDUM ARTI BİR SÜRE BİRŞEY YAZMADAN TAKİP ETTİM.AMA MTETİK KARDEŞ BİR TESPİT YAPMIŞ BEN DE BELKİ HAKKIM YOK YA DA HİÇ ÖYLE BİR İMAJ ÇİZMEDİM,(HOŞGÖRÜ AÇISINDAN YANİ) AMA EĞER KASITLI YAPMAMIŞLARSA,BİR KERELİK SİTE YÖNETİMİ SİLER Mİ DEDİM.ANCAK SANA DA HAK VERİYORUM FİKRİNE SAYGIM SONSUZ.ALLAHA EMANET OLUN.

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

Avukat yazdı:
sevvalmina yazdı:
Avukat yazdı:
S.A.

HAKLISIN KARDEŞİM AMA MTETİK KARDEŞ İN TESPİTİ GİBİ BAZI FORUMLAR YÜZÜNDEN YANLIŞ ANLAYIP BÖYLE DAVRANDILARSA VE BİNDE BİR BİLE DOĞRULUK PAYI VARSA,BİR KEREYE MAHSUS OLUR MU DEDİM,YOKSA BEN DE KURALLARI OKUDUM ARTI BİR SÜRE BİRŞEY YAZMADAN TAKİP ETTİM.AMA MTETİK KARDEŞ BİR TESPİT YAPMIŞ BEN DE BELKİ HAKKIM YOK YA DA HİÇ ÖYLE BİR İMAJ ÇİZMEDİM,(HOŞGÖRÜ AÇISINDAN YANİ) AMA EĞER KASITLI YAPMAMIŞLARSA,BİR KERELİK SİTE YÖNETİMİ SİLER Mİ DEDİM.ANCAK SANA DA HAK VERİYORUM FİKRİNE SAYGIM SONSUZ.ALLAHA EMANET OLUN.

kusuruma bakmayın abla eğerki tepkim sert ve kırıcı olduysa ama şu sıralar formlar hiç hoşuma gitmiyo tekrar kusurabakmayın.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

AŞKOLSUN YA,SEN DE BENİM GİBİ GERİLMİŞSİN.BİRŞEY DEMEDİNKİ,ÇOK HAKLISIN BEN DE İLK OKUYUNCA ÖYLE DÜŞÜNDÜM.HAKLI OLMAK AYRI BİR ŞEY GALİBA.BENİM DE HİÇ HOŞUMA GİTMEYEN ŞEYLER OLDU AMA SAKİNLEDİM ARTIK.YÜZÜME SÖVSELER TEPKİM YOK ARTIK.DİNİME HAKARETİ DE RABBİME HAVALE ETTİM.ONDAN GÜZEL VEKİL Mİ VAR?BENİM GİBİ BİR GÜNAHKAR MI SAVUNACAK DEDİM SONRADAN.ALLAHA EMANET OL.KENDİNİ GERME.SEN ÇOK DEĞERLİSİN.

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

Avukat yazdı:
AŞKOLSUN YA,SEN DE BENİM GİBİ GERİLMİŞSİN.BİRŞEY DEMEDİNKİ,ÇOK HAKLISIN BEN DE İLK OKUYUNCA ÖYLE DÜŞÜNDÜM.HAKLI OLMAK AYRI BİR ŞEY GALİBA.BENİM DE HİÇ HOŞUMA GİTMEYEN ŞEYLER OLDU AMA SAKİNLEDİM ARTIK.YÜZÜME SÖVSELER TEPKİM YOK ARTIK.DİNİME HAKARETİ DE RABBİME HAVALE ETTİM.ONDAN GÜZEL VEKİL Mİ VAR?BENİM GİBİ BİR GÜNAHKAR MI SAVUNACAK DEDİM SONRADAN.ALLAHA EMANET OL.KENDİNİ GERME.SEN ÇOK DEĞERLİSİN.

sizde abla :)B)B)B)B)B)B)

Tugbis

Kayıtlı Kullanıcı

Hayirli cumalar. Haklisiniz dikkat edecegiz. Dualarda bulusmak üZERE.

anamaya

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN ABİCİM ÖZELLİKLE SON ZAMANLARDA KURAN I KERİMİ NE KADAR TANIYORUZ İLE SORULARLA DİNİMİZİ ÖĞRENELİM KONULARINA İLGİ VE ALAKA AZALDI BU BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYO EN FAZLA BİLGİYİ VE EKSİĞİMİZİ BU FORUMLARDA TAMAMLIYORDUK ARKADAŞLARDAN RİCAM BU FORUMLARA OLAN KATILIMLARIMIZI ARTTIRALIM.

A.E.O

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
ablalarım abilerim yorumlarınızı okudum evet çok yerinde bir tespit mtekik abiden allah razı olsun.Eğer bu site örnek alınacak bir site ise ders çıkarılacak bir yerse herkes üzerine düşeni yapacak.sitemize sahip çıkalım her zaman dediğim gibi biz bir aileyiz bu uyarılar zorumuza gitmesin aile içinde düzenlemeler olmalı ve uygulamaya konulmalı tabi aile fertlerincede uygulanmalı.aeo;)

Zinnire

Kayıtlı Kullanıcı

Mtekik kardesim yazinizi okudum, kendime lazimi cikarisi da yaptim,calisirim teneffusde 5 dakkadan fazla olmayayim,zaten derste ne yazikki haftada 5 kere vede tum gun degil bir kac saat oluyorum fakat tenefusdende hemen derse donmegi beceriyorum..uyariniz icin tesekkurler,her kes insallah daha dikkatli olur. selametle...

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

anamaya yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN ABİCİM ÖZELLİKLE SON ZAMANLARDA KURAN I KERİMİ NE KADAR TANIYORUZ İLE SORULARLA DİNİMİZİ ÖĞRENELİM KONULARINA İLGİ VE ALAKA AZALDI BU BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYO EN FAZLA BİLGİYİ VE EKSİĞİMİZİ BU FORUMLARDA TAMAMLIYORDUK ARKADAŞLARDAN RİCAM BU FORUMLARA OLAN KATILIMLARIMIZI ARTTIRALIM.

A.E.O

s.a. kardeşim,
Konuya gösterdiğiniz hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Diğer forumlarımıza birde xtar kardeşin açtığı sahaba hayatı isimli forumumuz yine soru cevap şeklinde devam etmektedir. inşallah faydalı olur diye umuyoruz.
k.s.e.o

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

tsunami yazdı:
s.a
ablalarım abilerim yorumlarınızı okudum evet çok yerinde bir tespit mtekik abiden allah razı olsun.Eğer bu site örnek alınacak bir site ise ders çıkarılacak bir yerse herkes üzerine düşeni yapacak.sitemize sahip çıkalım her zaman dediğim gibi biz bir aileyiz bu uyarılar zorumuza gitmesin aile içinde düzenlemeler olmalı ve uygulamaya konulmalı tabi aile fertlerincede uygulanmalı.aeo;)

A.S. ABLAM,
KARDEŞİM İNŞALLAH BİZLER BU SİTEYE BİŞEYLER ÖĞRENİP ÖĞRETMEK ÜZERE TOPLANIYORUZ. BU AMACIMIZA ULAŞMAK İÇİNDE DAHA FAYDALI FORUMLAR AÇIP TAKİP ETMELİYİZ.
HEPİNİZİ BU TÜR FORUMLARDA GÖRMEK BİZLERİ DAHA ÇOK SEVİNDİRİYOR.
K.S.E.O

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt