Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

......................dertleşmek isteyenler buraya...................... (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
birnur abla sohbetimiz güzeldi iki kişilik bir dertlesme oldu ama güzel di yapalım bazen sen benım konuya gel burdan dertlesiriz simdi uyumam lazım sabah uyanamıyorum annem kızıyo

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
iyyiz hamd olsun sen nasılsınnn bizde merrveyle diyorduk bizden başka kmise yokmu diyeeee...nerden katılılıyorsun runyaaaa yenimisin burdaaaa
ismimin yanı isim harflerimin yerlerı değişmiş:a04: abla kımse anlamaz böyle merve nin

runya

Kayıtlı Kullanıcı
mervenur ve billnur sizin tanışmak çok güzel ben mersinden siz:a07:

Bilnur

Kayıtlı Kullanıcı
ismimin yanı isim harflerimin yerlerı değişmiş:a04: abla kımse anlamaz böyle merve nin

hahaha farkettim hemen düzelttim merveee kusura bakmaaa:a12:nuryaa ben iskenderunn merveee maraştannn..sende yan köyden yakınsın bizleree:a34:

runya

Kayıtlı Kullanıcı
neden bitanem mersin erkekleri çok değişik

Bilnur

Kayıtlı Kullanıcı
birnur abla sohbetimiz güzeldi iki kişilik bir dertlesme oldu ama güzel di yapalım bazen sen benım konuya gel burdan dertlesiriz simdi uyumam lazım sabah uyanamıyorum annem kızıyo

merve birnur değil bilnurr sitede bide birnur var o başkaaa...sohbetin için teşekkürler canımm çok iyi oldu seni çok sevdim mervecimmm...hadi allah rahatlık versin sana tamam gelirim dertleşiriz..inşallah...ben görmessem bile çağır oldumu...hadi a.e.o..öptüm seni...:a14:

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
merve birnur değil bilnurr sitede bide birnur var o başkaaa...sohbetin için teşekkürler canımm çok iyi oldu seni çok sevdim mervecimmm...hadi allah rahatlık versin sana tamam gelirim dertleşiriz..inşallah...ben görmessem bile çağır oldumu...hadi a.e.o..öptüm seni...:a14:
kusura bakma abla uyku gelınce:a03: tamam abla pencereden cagırırm zaten yakınsın bana duyunca hemen gel

runya

Kayıtlı Kullanıcı
merve birnur değil bilnurr sitede bide birnur var o başkaaa...sohbetin için teşekkürler canımm çok iyi oldu seni çok sevdim mervecimmm...hadi allah rahatlık versin sana tamam gelirim dertleşiriz..inşallah...ben görmessem bile çağır oldumu...hadi a.e.o..öptüm seni...:a14:[/QUOT hani bana da öpücük yokmu :a29:allah rahatlık versin

runya

Kayıtlı Kullanıcı
ooo nereye yalnız mı kaldım

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
doğrudur o konuda haklısın katılıyorum ama bence mersine has bişey deyil sence
tabi mersıne has degıl bır cok sehırde daha kotuler var ben o zaman konya kayserı falan gezdım sonra mersıne gıttım konyada ınsanlar bıze hep bacı gözu ile baktılar mersıne gıdıp onlarıda öyle görünce mersın insanı bıraz kötü geldi ama üzerine alınma abla

runya

Kayıtlı Kullanıcı
tabi mersıne has degıl bır cok sehırde daha kotuler var ben o zaman konya kayserı falan gezdım sonra mersıne gıttım konyada ınsanlar bıze hep bacı gözu ile baktılar mersıne gıdıp onlarıda öyle görünce mersın insanı bıraz kötü geldi ama üzerine alınma abla

erkek deyilimki alınıyım bitanem yaşın kaç gülüm:a12:

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
billllllllllllllllllllllllllllllllllllnur:a01: abla runya abla öpüyorum:a14:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt