bende bakıyorum benımde elımden bısey gelmıyo abla
ben daha fazla bakamıycamm..bayılıcam yoksaaa:a21::a01:
bende bakıyorum benımde elımden bısey gelmıyo abla
ben daha fazla bakamıycamm..bayılıcam yoksaaa:a21::a01:
gel birgün maaşa gercegini ikram edeyım abla
sen de sao sizin oraarın neyi meshur artık sende bana ondan yedırırsın:a26:inşallah gülüm yolum düşerse unutma yedirrisin bana düşünmen yeter gerçiii...sağol güzel kardeşimm:a18:
sen de sao sizin oraarın neyi meshur artık sende bana ondan yedırırsın:a26:
antakya dasın ablam künefeyi de coooooook sverim ya inşallah yolumuz düserse gelırızbizim künefemizzz meşhurrr yedirrim nedemekkk gel...öğrenci evimize konuk olursun 7 kızız senlede 8 olurrr bacımm...gel gezdiririz seni:a18:
antakya dasın ablam künefeyi de coooooook sverim ya inşallah yolumuz düserse gelırız
bize yakınmış kırıkhanda halamlar oturuto antakyayı da hiç görmedimayy inşallahh bende çok severimm...ama yemedim bayadırrr...evet antakyadayım canısı:a01:
bize yakınmış kırıkhanda halamlar oturuto antakyayı da hiç görmedim
yakınızzz..halanlara gelirsen uğra antakyaya görüşürüz inşallah mervecikkk
kısmat abla kısmet olursa gelırız
bende beklerim abla bak hemseriymişizdeinşallah canım herzaman bekleerimmm..
bende beklerim abla bak hemseriymişizde
farkettim abla cok dertliymişiz heralde türkiye nin derdi bizim üzerimizde imiş diğerlerinin umrunda değilmişhayırlı canımm inşallahh...gelirim..bu arada merve tekkkk biz dertleşiyoruzzz
farkettim abla cok dertliymişiz heralde türkiye nin derdi bizim üzerimizde imiş diğerlerinin umrunda değilmiş![]()
hayırlı akşamarherkese hayırlı akşamlar
bir kişi katıldı aramıza ablahahahahaa galiba gülüm öleeeee baksana çıtt yok kimsedennn:a01:
herkese hayırlı akşamlar