Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

......................dertleşmek isteyenler buraya...................... (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
islamiyet.gen.tr kardeşlerim nasılsınız iyi misiniz bi derdiniz sıkıntınız var mı?
dertleşmek isteyenler
yazabılırsınız

Bilnur

Kayıtlı Kullanıcı
islamiyet.gen.tr kardeşlerim nasılsınız iyi misiniz bi derdiniz sıkıntınız var mı?
dertleşmek isteyenler
yazabılırsınız

merveeeee ben kendimce iyi sayılır gibiyim..yoğun bir dönemdiii..biraz sıkıntılı günler geçiriyoruz ailecee..dualarınızı bekliyoruzzz...sen nasılsın...

Bilnur

Kayıtlı Kullanıcı
merveeeeeeeeeeeeeeee buraya gellll

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
merveeeee ben kendimce iyi sayılır gibiyim..yoğun bir dönemdiii..biraz sıkıntılı günler geçiriyoruz ailecee..dualarınızı bekliyoruzzz...sen nasılsın...
buradan konusmamaız daha iyi olur heralde konuya uyuyo ne oldu ablam allahım yardımcınız olsun şükür bir derdim yok asker yolu gözlemekten başka

Bilnur

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah abla benim için güzel bir bayram olacak kısmet olursa inşallah balıkesire nişanlımın yanına gideceğiz dört aydan beri görmüyorum

İNŞALLAH CANIM..hayırlıolsun..nişanlılığın...Rabbim iki cihandada sizi ayırmasınn...güzel bir evlillik olur inşallahh..Rabbim rızasından ayırmasınnn..gör tabi insan özlerr:a11:

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah abla benim için güzel bir bayram olacak kısmet olursa inşallah balıkesire nişanlımın yanına gideceğiz dört aydan beri görmüyorum

İNŞALLAH CANIM..hayırlıolsun..nişanlılığın...Rabbim iki cihandada sizi ayırmasınn...güzel bir evlillik olur inşallahh..Rabbim rızasından ayırmasınnn..gör tabi insan özlerr:a11:

inşallah abla saol allahım cümlemize nasıp etsın hayırlı ve güzel bir evlılık darısı senın basına evet cok özledım:(

Bilnur

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah abla saol allahım cümlemize nasıp etsın hayırlı ve güzel bir evlılık darısı senın basına evet cok özledım:(

darısı bana evet....merve hahaa:a03:yaş geçmeden bakalım bizede hayırlısını nasip etsin Rabbim:a15::a04:

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
darısı bana evet....merve hahaa:a03:yaş geçmeden bakalım bizede hayırlısını nasip etsin Rabbim:a15::a04:
amin ablam biz ünv falan okuyamadık böylesi nasıpmiş siz okuyun sizin gibilere ihtiyacımız var sonrada hayırlısı ile evlendiririz seni:a12:

Bilnur

Kayıtlı Kullanıcı
amin ablam biz ünv falan okuyamadık böylesi nasıpmiş siz okuyun sizin gibilere ihtiyacımız var sonrada hayırlısı ile evlendiririz seni:a12:

hayırlısı herşeyin gülümm..rabbim seni hep güldürsünn..merve bu arada nerden katılıyonn:a12:

Bilnur

Kayıtlı Kullanıcı
:a01:
hemşeriyiz yani sen nerden ablam

annem andırınlııı..ev arkadşaım elbistan
merve bak sana ne vericemmm

dondurma_cilek_3.jpg
:a01: Afiyet olsunn

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
maraslıyız bi dondurma ikram etmezsek olmaz afıyet olsun

ABA_7512.JPG

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
merveee yaaa süper görünüyor yaaa zaten açımmm:a37:ağzım sulandı içine düşücemmmm....hele baklavada var ordaa:a17:merveeeee bakıyorum ancak elimden bişey gelmiyorrrr:a04:

bende bakıyorum benımde elımden bısey gelmıyo abla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt