islamiyet.gen.tr kardeşlerim nasılsınız iyi misiniz bi derdiniz sıkıntınız var mı?
dertleşmek isteyenler
yazabılırsınız
buradan konusmamaız daha iyi olur heralde konuya uyuyo ne oldu ablam allahım yardımcınız olsun şükür bir derdim yok asker yolu gözlemekten başkamerveeeee ben kendimce iyi sayılır gibiyim..yoğun bir dönemdiii..biraz sıkıntılı günler geçiriyoruz ailecee..dualarınızı bekliyoruzzz...sen nasılsın...
geldim geldimmerveeeeeeeeeeeeeeee buraya gellll
inşallah abla benim için güzel bir bayram olacak kısmet olursa inşallah balıkesire nişanlımın yanına gideceğiz dört aydan beri görmüyorum
İNŞALLAH CANIM..hayırlıolsun..nişanlılığın...Rabbim iki cihandada sizi ayırmasınn...güzel bir evlillik olur inşallahh..Rabbim rızasından ayırmasınnn..gör tabi insan özlerr:a11:
inşallah abla saol allahım cümlemize nasıp etsın hayırlı ve güzel bir evlılık darısı senın basına evet cok özledım![]()
amin ablam biz ünv falan okuyamadık böylesi nasıpmiş siz okuyun sizin gibilere ihtiyacımız var sonrada hayırlısı ile evlendiririz seni:a12:darısı bana evet....merve hahaa:a03:yaş geçmeden bakalım bizede hayırlısını nasip etsin Rabbim:a15::a04:
amin ablam biz ünv falan okuyamadık böylesi nasıpmiş siz okuyun sizin gibilere ihtiyacımız var sonrada hayırlısı ile evlendiririz seni:a12:
hayırlısı herşeyin gülümm..rabbim seni hep güldürsünn..merve bu arada nerden katılıyonn:a12:
amin seni de ablam k.maraşlıyım oradan katılıyorum
annemde maraşlııı..hatta ev arkadaşımda maraşlıııı:a01:hemşomsun
hemşeriyiz yani sen nerden ablam
:a01:
annem andırınlııı..ev arkadşaım elbistanmerve bak sana ne vericemmm
:a01: Afiyet olsunn![]()
saol tesekkur ederım ablam
:a01::a21:abla o erkegin kalbıne giden yol midesınden gecer deılmı:a01:rica ederimm nedemek..sevgiye giden yol mideden geçermiş...:a07:
merveee yaaa süper görünüyor yaaa zaten açımmm:a37:ağzım sulandı içine düşücemmmm....hele baklavada var ordaa:a17:merveeeee bakıyorum ancak elimden bişey gelmiyorrrr:a04: