Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

DERT AĞACI (2 Kullanıcı)

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Allah razı olsun çok düşündürücü güzel bi paylaşım .... Bende bir dert agacı yapmak istiyorum artık bütün dertler birbirine girdiğinde kırıcı olabiliyorum aileme karşı .... Selam ve dua ile.... hoşçakalın ...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleykum gül tanem hayırlı bereketli günler inşallah

çok hoş ve ders verici bir paylaşımdı ellerine güzel yüreğine saglık canım kardeşim rabbim razı olsun...
rabbimize emanetsin inşallah gül tanesi
selam dua ve muhabbetle inşallah:H
<<B)>>

"ÖFKEYLE GEÇEN HER DAKİKANIZ MUTLULUGUNUZDAN ÇALINMIŞ 60 SANİYEDİR"

Ve aleyküm selam canım kardeşim. Sana da hayırlı, bereketli akşamlar olsun inşallah..Rabbimiz c.c senden de razı olsun Nur Damlası, çok teşekkür ederim..Rahman ve Rahim olan Rabbimize emanetsin güzel kardeşim..Daimi dualardasın..Selam ve baki muhabbetle inşallah...B):H

A.gamze

Kayıtlı Kullanıcı
Ne kadar guzel konulara degınıyorsunuz.Allah razı olsun.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Allah (c.c.) razı olsun Aliye kardeş...ellerine sağlık...

Bende akşam evime giderken işhayatını şirket kapısında bırakmaya çalışıyorum...

Ama bazen akşam yemeğinde ellerimin istem dışı hareketler yaptığını,eşimin de artık eve

gelsen ...sözlerini işitiyorum...

İş hayatı işter istemez stres ve sıkıntılı...Eşlerin kocalarına biraz anlayış göstermesi

gerekir diyorum....selam ve dua ile

Selamün Aleyküm Erdal abim, Allah c.c razı olsun..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Allah razı olsun canım kardeşim paylaşımınız düşüdürücüydü sağolun.
Allah dan geldiğini idrak etmeliyiz.Sabırla duayla Mevlamdan yardım dilemeliyiz inşaallah.
Rabbim bizleri amel eden kullarından eylesin.

Güzel Yaratan a emanetsiniz.Baki selam ve dua ile...

Ve aleyküm Selam can kardeşim..Rabbimiz c.c sizden de razı olsun inşallah..Beğendiğinize sevindimB) Evet güzel kardeşim haklısınız, her daim sabırla, ayette de geçtiği üzere namazla da Rabbimizden yardım isteyenlerden olalım inşallah..Güzel duanıza amin canım kardeşim..Rahman ve Rahim olan Mevlamıza emanetsiniz, selam ve daimi dualar ile..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
paylaşım için Rabbim razı olsun aliye ablacığım..
güzel bi örnek sunmuşsun bizlere..:G

ve erdal abi;evdede çalışmaya devam ediyormuşş..
çok çalışkanmışsın,maşallah abi..
ama tabiki eşinizinde,sizi sosyal faaliyetlerde görmesi hakkı olsa gerek...hep iş,hep iş...nereye kadar yaw...:K
haddim olmayan bi yorum yaptıysam,uyarabilirsin,erdal abi...
selam ve dualarımla..

Selamün Aleyküm güzel kardeşim..Beğendiğinize sevindim..Rabbimiz c.c sizden de razı olsun inşallah..Allah'a emanet olun..Selam ve dua ile. B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
love0263vx.jpg

~*~*~*~*~*~ B) ~*~*~*~*~*~*~

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Günün stres ve sorunlarından arınmalı insan evine varınca.Çok hoş bir paylaşım.Eve iş sorunlarını getirmemek,kızgınlıklarını kapının dışında bırakmak aile bireyleriyla olan muhabbeti artırır.İnsan evinde huzurlu ve mutlu olmalıdır.
Allah razı olsun.:H

Evet haklısınız kardeşim..Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim..Rabbimiz c.c razı olsun..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve dua ile inşallah..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleyküm Allah razı olsun çok düşündürücü güzel bi paylaşım .... Bende bir dert agacı yapmak istiyorum artık bütün dertler birbirine girdiğinde kırıcı olabiliyorum aileme karşı .... Selam ve dua ile.... hoşçakalın ...

Ve aleyküm selam kardeşim. Sabırlı davranmaya çalışmak çok daha iyi olacaktır inşallah..Allah c.c cümlemizden razı olsun, Rabbimize emanet olun..Selam ve dua ile inşallah.

meryem-hanne

Kayıtlı Kullanıcı
Daha önce okumuştum tekrar zevkle okudum. Negüzel doktora gerek duymadan terapi Allah razı olsun selam ve dua ile

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı
emegine saglik...harika olmus...cok begendim... bu sekilde bizlerde her sorunumuzu etrafimizdakilere ustlenmesek... ve huzur mutluluk yasamimizi devam ettirsek... eminimki cok sey kolaylasir... unutmiyalim küçük seylerle mutlu olmak vardir...allah sizden razi olsun...Gününüz hayirli olsun güzel kardeslerim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt