Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

DERT AĞACI (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Eski çiftlik evini restore etmek için tuttuğum marangoz, işteki ilk gününü zorlukla tamamlamıştı.Arabasının patlayan lastiği onun işe bir saat geç gelmesine neden olmuş, elektrikli testeresi iflas etmiş ve şimdi de eski püskü pikabı çalışmayı reddetmişti.Onu evine götürürken yanımda adeta bir taş gibi oturuyordu. Evine ulaştığımızda beni, ailesiyle tanışmam için davet etti.Eve doğru yürürken küçük bir ağacın önünde kısa bir süre durdu, dalların uçlarına her iki eliyle dokundu.Kapı açıldığında; adam şaşırtıcı bir şekilde değişti. Yanık yüzü tebessümle kaplandı, iki küçük çocuğunu kucakladı ve eşine gülümsedi...

Daha sonra beni arabaya yolcu etmeye geldiğinde; ağacın yanından geçerken merakım daha da arttı ve ona eve giderken gördüğüm olayı sordum. "O, benim dert ağacım," dedi. "Elimde olmadan işimde bazı sorunlar çıkıyor, ama şundan eminim ki o sorunlar evime, eşime ve çocuklarıma ait değil. Bunun için bu sorunları her akşam eve girerken o ağaca asıyorum.

Sabahları tekrar onları oradan alıyorum. Ama komik olan ne biliyor musunuz?Ertesi sabah onları almaya gittiğimde, astığım kadar çok olmadıklarını görüyorum."
Öfkeyle geçen her dakikanız, mutluluğunuzdan çalınmış 60 saniyedir.

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: DERT AĞACI

selamun aleykum ..

kardeşim ALLAH c.c. razı olsun ..emeğinize sağlık...selametle..

edaalican

Kayıtlı Kullanıcı
RE: DERT AĞACI

kardeşim ALLAH c.c. razı olsun ..emeğinize sağlık...selametle..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
love0263vx.jpg

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
ES SELAMUN ALEYKÜM GÜL YÜREKLİ GÜZEL KARDEŞİM.ÇOK HOŞ BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.SANIRIM ÇOK KALMADI BU DEVİRDE ÖYLE YAŞAYAN İNSANLARDAN..RAB'BİMİZ C.C. İN BİZE SUNDUĞU HER SANİYEYİ İYİ GEÇİRMEK KÖTÜLÜKLERİ BİRAZ OLSUN Bİ KENARA BIRAKMAK İNSANI MUTLU EDER GERÇEKTENDE..İNSAN MUTLU OLDUĞUNDA YAŞAMDAN VE YAPTIKLARINDAN TAT ALIR....ALLAH C.C. RAZI OLSUN.SEVABINI HANENE KAT KAT YAZSIN İNŞAALLAH.RAB'BİM E C.C. EMANETSİN KARDEŞİM.SELAM DUA VE MUHABBETLERİN DAİM OLMASI DİLEĞİYLE.....B)

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Eski çiftlik evini restore etmek için tuttuğum marangoz, işteki ilk gününü zorlukla tamamlamıştı.Arabasının patlayan lastiği onun işe bir saat geç gelmesine neden olmuş, elektrikli testeresi iflas etmiş ve şimdi de eski püskü pikabı çalışmayı reddetmişti.Onu evine götürürken yanımda adeta bir taş gibi oturuyordu. Evine ulaştığımızda beni, ailesiyle tanışmam için davet etti.Eve doğru yürürken küçük bir ağacın önünde kısa bir süre durdu, dalların uçlarına her iki eliyle dokundu.Kapı açıldığında; adam şaşırtıcı bir şekilde değişti. Yanık yüzü tebessümle kaplandı, iki küçük çocuğunu kucakladı ve eşine kocaman bir öpücük verdi.

Daha sonra beni arabaya yolcu etmeye geldiğinde; ağacın yanından geçerken merakım daha da arttı ve ona eve giderken gördüğüm olayı sordum. "O, benim dert ağacım," dedi. "Elimde olmadan işimde bazı sorunlar çıkıyor, ama şundan eminim ki o sorunlar evime, eşime ve çocuklarıma ait değil. Bunun için bu sorunları her akşam eve girerken o ağaca asıyorum.

Sabahları tekrar onları oradan alıyorum. Ama komik olan ne biliyor musunuz?Ertesi sabah onları almaya gittiğimde, astığım kadar çok olmadıklarını görüyorum."
SELAMÜN ALEYKÜM GÜZEL KARDEŞİM ÇOK DÜŞÜNDÜRÜCÜ BİR KONUYA EL ATMIŞSINIZ NE GÜZEL BİZLERDE DERTLERİMİZİ BİR YERLERE ASIPTA KİMSEYE DERDİMİZ YÜZÜNDEN SURAT ASMADAN GÜZEL BİR GEÇİM NASİP ETSİN RABBİM İLERKİ HAYATLARIMIZDADA ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEK RABBİM UYGULAMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH GÜZEL KARDEŞİM RABBİM DAİMİ YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN YOLUNDA DAİMİ SABİT KILSIN AMİN LÜTÜFKAR OLAN RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI LÜTFENSİN KARDEŞİM BAKİ DUA VE KARDEŞLİĞİMİZ DAİMİ OLMASI TEMENNİSİYLE RABBİME EMANET OLUN MUHABBETLEB)B)

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Eski çiftlik evini restore etmek için tuttuğum marangoz, işteki ilk gününü zorlukla tamamlamıştı.Arabasının patlayan lastiği onun işe bir saat geç gelmesine neden olmuş, elektrikli testeresi iflas etmiş ve şimdi de eski püskü pikabı çalışmayı reddetmişti.Onu evine götürürken yanımda adeta bir taş gibi oturuyordu. Evine ulaştığımızda beni, ailesiyle tanışmam için davet etti.Eve doğru yürürken küçük bir ağacın önünde kısa bir süre durdu, dalların uçlarına her iki eliyle dokundu.Kapı açıldığında; adam şaşırtıcı bir şekilde değişti. Yanık yüzü tebessümle kaplandı, iki küçük çocuğunu kucakladı ve eşine kocaman bir öpücük verdi.

selamun aleykum gül tanem hayırlı bereketli günler inşallah
çok hoş ve ders verici bir paylaşımdı ellerine güzel yüreğine saglık canım kardeşim rabbim razı olsun...
rabbimize emanetsin inşallah gül tanesi
selam dua ve muhabbetle inşallah:H
<<B)>>

"ÖFKEYLE GEÇEN HER DAKİKANIZ MUTLULUGUNUZDAN ÇALINMIŞ 60 SANİYEDİR"

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
Allah (c.c.) razı olsun Aliye kardeş...ellerine sağlık...

Bende akşam evime giderken işhayatını şirket kapısında bırakmaya çalışıyorum...

Ama bazen akşam yemeğinde ellerimin istem dışı hareketler yaptığını,eşimin de artık eve

gelsen ...sözlerini işitiyorum...

İş hayatı işter istemez stres ve sıkıntılı...Eşlerin kocalarına biraz anlayış göstermesi

gerekir diyorum....selam ve dua ile

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Allah razı olsun canım kardeşim paylaşımınız düşüdürücüydü sağolun.
Allah dan geldiğini idrak etmeliyiz.Sabırla duayla Mevlamdan yardım dilemeliyiz inşaallah.
Rabbim bizleri amel eden kullarından eylesin.
Güzel Yaratan a emanetsiniz.Baki selam ve dua ile...

amine nur

Kayıtlı Kullanıcı
Stresini Ailesine Yansitmamasi çok Güzel Aslinda Ama Insanin Dertleri Paylaştikça Azalir Bunuda Unutmamak Lazim Dimi???
Allah Razi Olsn...

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
paylaşım için Rabbim razı olsun aliye ablacığım..
güzel bi örnek sunmuşsun bizlere..:G

ve erdal abi;evdede çalışmaya devam ediyormuşş..
çok çalışkanmışsın,maşallah abi..
ama tabiki eşinizinde,sizi sosyal faaliyetlerde görmesi hakkı olsa gerek...hep iş,hep iş...nereye kadar yaw...:K
haddim olmayan bi yorum yaptıysam,uyarabilirsin,erdal abi...
selam ve dualarımla..

Pıtırcık

Kayıtlı Kullanıcı
Günün stres ve sorunlarından arınmalı insan evine varınca.Çok hoş bir paylaşım.Eve iş sorunlarını getirmemek,kızgınlıklarını kapının dışında bırakmak aile bireyleriyla olan muhabbeti artırır.İnsan evinde huzurlu ve mutlu olmalıdır.
Allah razı olsun.:H

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
paylaşım için Rabbim razı olsun aliye ablacığım..
güzel bi örnek sunmuşsun bizlere..:G

ve erdal abi;evdede çalışmaya devam ediyormuşş..
çok çalışkanmışsın,maşallah abi..
ama tabiki eşinizinde,sizi sosyal faaliyetlerde görmesi hakkı olsa gerek...hep iş,hep iş...nereye kadar yaw...:K
haddim olmayan bi yorum yaptıysam,uyarabilirsin,erdal abi...
selam ve dualarımla..

ÇALIŞMA HAYATINI EVE TAŞIMAMAYA GAYRET GÖSTERİYORUM...
BUNU ARKADAŞLARIMIZA DA TAVSİYE EDİYORUZ...İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM...DUA İLE KALINIZ..

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
ÇOOKKK ÇÇOOOKKKK GÜZEL BİR YAZI .
ALLAH RAZI OLSUN ALİYE.
KEŞKE HEPİMİZİN BİR DERT AĞACI OLSA....

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ES SELAMUN ALEYKÜM GÜL YÜREKLİ GÜZEL KARDEŞİM.ÇOK HOŞ BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.SANIRIM ÇOK KALMADI BU DEVİRDE ÖYLE YAŞAYAN İNSANLARDAN..RAB'BİMİZ C.C. İN BİZE SUNDUĞU HER SANİYEYİ İYİ GEÇİRMEK KÖTÜLÜKLERİ BİRAZ OLSUN Bİ KENARA BIRAKMAK İNSANI MUTLU EDER GERÇEKTENDE..İNSAN MUTLU OLDUĞUNDA YAŞAMDAN VE YAPTIKLARINDAN TAT ALIR....ALLAH C.C. RAZI OLSUN.SEVABINI HANENE KAT KAT YAZSIN İNŞAALLAH.RAB'BİM E C.C. EMANETSİN KARDEŞİM.SELAM DUA VE MUHABBETLERİN DAİM OLMASI DİLEĞİYLE.....B)

Ve aleyküm selam canım kardeşim. Allah c.c razı olsun senden de daimen..Beğendiğine sevindim kardeşim..Teşekkür ederim..B) Rabbimiz c.c ibretlenip bizlerin de böyle olmasını nasip eylesin inşallah..Güzel yorumun için teşekkür ederim güzel kardeşim..Rabbimize emanetsin, selam ve dua ile inşallah..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMÜN ALEYKÜM GÜZEL KARDEŞİM ÇOK DÜŞÜNDÜRÜCÜ BİR KONUYA EL ATMIŞSINIZ NE GÜZEL BİZLERDE DERTLERİMİZİ BİR YERLERE ASIPTA KİMSEYE DERDİMİZ YÜZÜNDEN SURAT ASMADAN GÜZEL BİR GEÇİM NASİP ETSİN RABBİM İLERKİ HAYATLARIMIZDADA ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEK RABBİM UYGULAMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH GÜZEL KARDEŞİM RABBİM DAİMİ YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN YOLUNDA DAİMİ SABİT KILSIN AMİN LÜTÜFKAR OLAN RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI LÜTFENSİN KARDEŞİM BAKİ DUA VE KARDEŞLİĞİMİZ DAİMİ OLMASI TEMENNİSİYLE RABBİME EMANET OLUN MUHABBETLEB)

Ve aleyküm selam mücahide kardeşim...Rabbimiz c.c sizden razı olsun ebeden güzel kardeşim..Güzel yorumunuz için de çok teşekkür ederim, elinize sağlık olsun inşallah...B) Evet haklısınız güzel kardeşim, hikaye gerçekten güzel bir örnek..İnşallah bizlere de uygulamak nasip eyler Mevla..Duamız bu..Sorunları, sorunla hiç alakası olmayan masum insanlara yansıtmak zaten bir müslümanın karakteri olmamalı..Bu adil bir davranış da olmaz..Güzel duanıza can-ı gönülden amin inşallah güzel kardeşim..Rabbimiz c.c kardeşliğimizi ebedi kılsın inşallah.Rabbimize emanetsiniz.Baki dua ve muhabbetle B)B)

ilimsu

Kayıtlı Kullanıcı
allah rarzı olsun herkes bunu yapabilse herkesin bir ağacı olsa allah kimseye dertvermesin amin esselamu eleyküm verahmatullah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt