Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Derdi BAL Olanın, Sabrı DAĞ Olacak (1 Kullanıcı)

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
aliye_aliye'den alıntı....
''Ve herkes anlayacak ki; arı sabrı olmadan bal yapılamaz...
Ve yine herkes anlayacak ki; derdi bal olanın, sabrı dağ olacak!''

Selamun aleyküm ve tıpki Hz. Yusuf' un sabrı gibi. Allahın Rahmeti üzerinizden eksik olmsın inşaallah.

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
ĞÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ EMEĞİNE SAĞLIK .RABBİME EMANET OLASINIZ.

Kur'an-ı kerimde mealen buyuruldu ki:
(Ey iman edenler, sabredin, sabretmekte birbirinizle yarış edin!) [A.İmran 200]

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm . hayırlı sabahlar . gönlü geniş ,sözü güzel kardeşim . samimi dua , dilek ve düşüncelerin için Allah razı olsun.yüreğin , gönlün dert görmesin inşallah. kardeşimin de sana selamı vardı.kalbinin sahibine emanet ol...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
_______selamün aleyküm güzel kardeşim gülnisa hanımın formunda hayellerinize ulaştıgınızı yazmışsınız (o formu meşkul etmemek adına buraya yazıyorum )inanın ben sizden daha mutlu oldum ne güzel hemde en hayırlı olan bir hayal Derdi BAL Olanın, Sabrı DAĞ Olacak inşalah sabrınızın sonu selamet olmuş...bal olmuş hayır olmuş hamdsolsun...sizin hakkınızda hayır olan tüm dileklerinizin dualarınızın hayellerinizi gerçekleşmesi duasıyla mevla işinizde muaffak etsin ecrini versin inşallah...
rabbime emanetsiniz
selam ve dua ile________

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
.

rose117ju9.gif

Son düzenleme:

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm aliye . hayırlı akşamlar . aliye canım sana bişey sorcaktım bu form pek uygun değil biliyorum ama hakkını helal et. sitededeki değişikliğe henüz alışamadım. üyelerin açmış olduğu formları nerden görebilirim. anlatabildimmi bilmiyorum ama örneğin senin şimdiye kadar açmış olduğun formları görmek istiyorum. yardımcı olabilirmisin ???? ;) :H

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
niyet hayır akibet hayır güzel kardeşim benim için ettiginiz duaya gerçekten bu günlerde çok ihtiyacım var ilaç gibi geldi bu mübarek günlerin hatırına inşallah duanız kabul olur güzel kardeşim .... MEVLA HER DAİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN....ne hakkım var asıl siz hakkınızı helal edin ALLAH yokunda çalışmayı amaç edinmişsiniz bizler sizleri görünce biraz kendimize pay cıkarıyoruz herkes yetenegi ölçüsüne insanlıga faydalı olmalı...
HAYIRLA KAL KIYMETLİ KARDEŞİM

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamün aleyküm aliye . hayırlı akşamlar . aliye canım sana bişey sorcaktım bu form pek uygun değil biliyorum ama hakkını helal et. sitededeki değişikliğe henüz alışamadım. üyelerin açmış olduğu formları nerden görebilirim. anlatabildimmi bilmiyorum ama örneğin senin şimdiye kadar açmış olduğun formları görmek istiyorum. yardımcı olabilirmisin ????

Ve aleyküm selam güzel ablam..:)
Hayırlı ve bereketli akşamlar olsun inşallah..Ablam est. hakkımız yok var ise de daimen helal ve hoş olsun. Rica ederim. Güzel ablam, toplam konular bölümü sanırım bu temada yok, ben şu ana dek göremedim. Sadece, kendi konularımıza ve diğer konulara yazdığımız cevaplara hep birlikte ulaşacağımız bir bölüm olan ''...'a ait Toplam mesajları arattır'' diye bir bölüm var ona tıklayarak ulaşabilirsiniz.. Nicklerimizin üstüne tıkladığınızda ''toplam mesajları arattığımız bölüm var..Oraya tıklayarak ulaşabilirsiniz inşallah..İlginiz için çok teşekkür ederim değerli ablam, ama sanırım eski konulara o bölümden ulaşamayabilirsiniz.. Çünkü çok eski olan konuları göstermiyor o bölüm malesef.. İnşallah acizane yardımcı olabilmişimdir ablam.. Selam ve baki dua ile inşallah..Meslektaşıma sevgi, selam ve dualarımı iletiniz inşallah:).. Rabbimize emanetsiniz.:H

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
canım sağol . dediğin bölümü biliyorum. ordan sadece kişilerin mesajlarını görebiliyorum. kendi açtığım formlarada direk ulaşamıyorum. önceki halınde üyelerin en son açtığı 10 konu başlığı görünüyodu , yeni haliyle yok sanırım. belki benim gözümden kaçmıştır dedim. ama yok anladığım kadarıyla. kardeşim şuan evde değil gelince inşallah selamını iletirim.tekrar teşekkür ederim aliye. selam ve dua ile Yaradan'a emanet ol.....:H

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
canım sağol . dediğin bölümü biliyorum. ordan sadece kişilerin mesajlarını görebiliyorum. kendi açtığım formlarada direk ulaşamıyorum. önceki halınde üyelerin en son açtığı 10 konu başlığı görünüyodu , yeni haliyle yok sanırım. belki benim gözümden kaçmıştır dedim. ama yok anladığım kadarıyla. kardeşim şuan evde değil gelince inşallah selamını iletirim.tekrar teşekkür ederim aliye. selam ve dua ile Yaradan'a emanet ol.....:H

Evet haklısınız güzel ablam.. Ben de dediğiniz şekilde ulaşabiliyorum. Hayırlısı olsun inşallah..Dualarımdasınız her daim güzel ablam..Rahman c.c her daim yar ve yardımcınız olsun, refikiniz olsun inşallah..Siz de Selam ve baki dua ile EN Emin'e emanetimsiniz inşallah..B):H

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
cok güzel bir paylaşım kardeşim allah razo olsun hiçbirşey emeksiz olmuyor gerçekten selam ve dua ile kalın

Allah c.c sizden de razı olsun kardeşim. Teşekkür ederim yorumunuz için.. Allah c.c bizleri her daim sabreden kullarından eylesin..Kutlu doğum Haftanız mübarek olsun..Selam ve baki dua ile inşallah..

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
ES SELAMUN ALEYKÜM GÖNLÜ GÜZEL CANIM KARDEŞİM.PAYLAŞIMIN ÇOK HOŞ YİNE,EMEĞİNE ELLERİNE SAĞLIK.BU KONUYA EN İYİ ÖRNEK SENİ GÖRÜYORUM CANIM KARDEŞİM.Bİ FORUMDA GÖRDÜM.HAYIRLI OLSUN KURSUNU AÇMIŞSIN.EN GÜZEL SABRI GÖSTEREREK BİZLERE ÖRNEK OLDUN.KARŞILIĞINI DAHA DA FAZLA KAT KAT ALIRSIN İNŞAALLAH.RAB'BİM C.C. KOLAYLIKLAR VERSİN,HAYIRLI VE TESİRLİ KILSIN İNŞAALLAH.ALLAH C.C. RAZI OLSUN.RAB'BİM E C.C. EMANETSİN.DAİMİ DUALARIMLA BERABERSİN CANIM KARDEŞİM.SELAM SEVGİ ;) İLE,BAKİ MUHABBETLERE...B)

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum, ne kadar naif ve anlamlı bir yazıydı,
ellerine, emeğine o güzel gönlünün parıltılarına sağlık kardeşim.

yolda tökezlesek de devam edip yepyeni katrelere yelken açmanın mutluluğu ve heyecanına ulaşmak yazıldı hakkımızda...yolda sürünenler var, yolda yürüyenler var, yolda koşanlar da var... Rabbim verdiği güç ve kuvvet ile yılmadan yıkılmadan usanmadan , sonunda varılacak razıyetinin tarifsiz güzelliklerine ve mükafatlarına susamış ve her adım katettiğinde, her çiçeğe uğrayıp incitmeden ona konduğunda, iştiyakı kat be kat artan kullarından kılsın cümlemizi. ve o Vedud aşkında yaksın, yaksın...
selam muhabbet ve dualarımla...

canım kardeşim çok sevindim niyetinizin hayata geçtiğine, gerçekleştiğine. aminenur kardeşimin yazdıklarını okuyunca haberim oldu, Rabbim yolunuzu açık etsin. B) bu yazı biraz yer kapladı , hakkınızı helal edin.Allah'a emanet olun

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ES SELAMUN ALEYKÜM GÖNLÜ GÜZEL CANIM KARDEŞİM.PAYLAŞIMIN ÇOK HOŞ YİNE,EMEĞİNE ELLERİNE SAĞLIK.BU KONUYA EN İYİ ÖRNEK SENİ GÖRÜYORUM CANIM KARDEŞİM.Bİ FORUMDA GÖRDÜM.HAYIRLI OLSUN KURSUNU AÇMIŞSIN.EN GÜZEL SABRI GÖSTEREREK BİZLERE ÖRNEK OLDUN.KARŞILIĞINI DAHA DA FAZLA KAT KAT ALIRSIN İNŞAALLAH.RAB'BİM C.C. KOLAYLIKLAR VERSİN,HAYIRLI VE TESİRLİ KILSIN İNŞAALLAH.ALLAH C.C. RAZI OLSUN.RAB'BİM E C.C. EMANETSİN.DAİMİ DUALARIMLA BERABERSİN CANIM KARDEŞİM.SELAM SEVGİ ;) İLE,BAKİ MUHABBETLERE...

Ve aleyküm selam gül yürekli, can kardeşim. Allah c.c razı olsun, yorumun ve güzel duaların için sana çok teşekkür ederim..Yüce Rabbimiz c.c senin de tüm isteklerini hayırlısıyla yapmanı nasip eylesin inşallah..Bu çok başka bir mutluluk canım kardeşim. Bunu anlatabilmek çok zor..Yıllardır istiyordum ve nasip oldu.. Nasip eden Rabbimize hamd olsun..Kur'an kursumu açabildim:)... İnşallah bundan sonra da bu önemli sorumluluğu hakkıyla yerine getiririz..Bundan sonrası çok daha önemli güzel kardeşim.. İnşallah faydalı kılar Rabbimiz.. Rahman c.c senden de her dem razı ve hoşnut olsun, hayat sefinende her daim güzellikler ve seni selamete ulaştıracak rehberlerin olsun inşallah..Rahman ve Rahim olan Dost'a emanetimsin..Senin ve kıymetli ailenin de Kutlu Doğum Haftanızı kutlar, Rabbimiz c.c'den hayırlara vesile kılmasını dilerim..Daimi dualarımdasın.B).

Selam, sevgi ve baki muhabbetle kal inşallah:H

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
canım kardeşim çok sevindim niyetinizin hayata geçtiğine, gerçekleştiğine. aminenur kardeşimin yazdıklarını okuyunca haberim oldu, Rabbim yolunuzu açık etsin. B) bu yazı biraz yer kapladı , hakkınızı helal edin.Allah'a emanet olun

Allah c.c razı olsun güzel kardeşim. Teşekkür ederim. Güzel dualarınız için de Rabbimiz c.c razı olsun, sağolun.. Est. helal hoş olsun var ise, yer kaplaması diye bir şey sözkonusu değil..Rahman c.c sizin de gönlünüzden geçenleri yapabilmenizi hayırlısı ile nasip eylesin, her daim yar ve yardımcınız olsun inşallah.Rabbimize emanetsiniz..Selam ve dua ile.B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleyküm kardeşim Allah Razı olsun .

Sabretmenin ne kadar önemli Olduğunu çok güzel anlatan bir yazı ..
Allah(c.c.) sabredenlerle beraberdir ve Allah kendisine güvenenlerin güvenini boşa çıkarmaz ..
... Ya SABIR ...
Allaha emanet olun selam ve dua ile ....

Öyle zor bir zaman içinde
Bir ağır kelime bende

Girmedi mühürlü kalbe

Bana Nuh’ un sabrı düştü

Anlatamadım kimseye

Bugün bana sabır düştü."

Ve aleyküm selam kardeşim. Rahman c.c razı olsun inşallah değerli yorumunuz ve katkınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten anlamlı ve güzel bir menkıbe. Evet kardeşim, Rabbimiz c.c'nin inananlar ve kendisine tevekkül edenler için verdiği hak bir vaaddir bu.. Sabır, öyle güzel ve üstün bir özellik ki, Allah'ın en sevgilileri olan Peygamberlerin (aleyhimüsselam) en önemli ve öncelikli özelliklerindendir ve biz inananlar da bu haslete, kimliğimizde ve kişiliğimizde, mücadelemizde hak ettiği yeri vermeliyiz..

Karşılığı da bir o kadar güzel olacak..Allah c.c, ayet-i kerimesiyle buyurduğu üzere sabredenlerle olacak, zafere onları ulaştıracaktır..Dünya ve ahirette en güzel kazançtır bu, inanan için..Allah c.c cümlemizi sabırlı kullarından eylesin inşallah..Selam ve baki dua ile En Emin'e emanet olun kardeşim.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Ve herkes anlayacak ki; arı sabrı olmadan bal yapılamaz...

Ve yine herkes anlayacak ki; derdi bal olanın, sabrı dağ olacak!

ne güzel satırlardı kardeşim bunlar ALLAH RAZI Olsun inşALLAH. bu güzel pylaşlarının davamını bekliyorum inşALLAH. yazdıgın her konuyu severek okuyorum.
sabır.yolu satmamak., yola yatmamak, yükü atmamak acıyı tebessümle yudumlamaktır.
Rabbim
esasen zahir olup fıtrata yerleşince bal hükmüne geçen sabrı diliyoruız senden...

Selamün Aleyküm değerli Ablam. Beğendiğinize sevindim, sağolun..İlginiz için de çok teşekkür ederim..Beğenilecek bir şeyler sunabiliyorsak ne mutlu ablam..Yorumlarınızla da her daim varsınız. Allah c.c razı olsun, sizin de güzel ve faydalandığımız hizmetlerinizin ecrini her iki cihanda da ziyadesiyle size lütfeylesin inşallah.Eksik olmayın..Sabırdan ayrılmamak duası ile, En Emin'e emanetsiniz..Selam ve baki DuaLar ile..B):H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt