leyla-1
Altın Üye
Allah razı olsun kardeşim AMİNNN
Allah razı olsun kardeşim AMİNNN
Rabbim vefat eden kardeşimizin mekanını cennet eylesin, siz tüm yakınlarına sabırlar versin. İnşaallah Enkaz altındaki yakınlarınızdan tez zamanda hayırlı haberler alırsınız. Çok büyük bir felaket Rabbim milletimize güç kuvvet versinPelinimizi kaybettik 24 yaşında 6 aylık evliydi,eşi enkaz altında 😢 Nurdağı ilcesinde 5 ailemiz hala enjaz altında ..Allah'ım yardım et yatabbim tüm sülalemizin erkekleri yardım için gitti tipi kar soguk 50 metrelik çukurlar.ilerleyemiyiruz abla diyorlar..kıyamet kopmuş burda diyorlar .
Allah'ım kuvvet ver güç ver yarabbim🤲
Allah rahmet eylesin canım benim mekanı cennet kabri nur ile dolsun başınız sağ olsun Allah yar ve yardımcımız olsun Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim beterin beterinden korusun Rabbim Yardımcımız olsun Rabbim elimizden tutsun.Pelinimizi kaybettik 24 yaşında 6 aylık evliydi,eşi enkaz altında 😢 Nurdağı ilcesinde 5 ailemiz hala enjaz altında ..Allah'ım yardım et yatabbim tüm sülalemizin erkekleri yardım için gitti tipi kar soguk 50 metrelik çukurlar.ilerleyemiyiruz abla diyorlar..kıyamet kopmuş burda diyorlar .
Amin Allah razı olsun kardeşim.dizin de hepimizin başı sağolsun..amin aminAllah rahmet eylesin canım benim mekanı cennet kabri nur ile dolsun başınız sağ olsun Allah yar ve yardımcımız olsun Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim beterin beterinden korusun Rabbim Yardımcımız olsun Rabbim elimizden tutsun.
Rabbim vefat eden kardeşimizin mekanını cennet eylesin,Pelinimizi kaybettik 24 yaşında 6 aylık evliydi,eşi enkaz altında 😢 Nurdağı ilcesinde 5 ailemiz hala enjaz altında ..Allah'ım yardım et yatabbim tüm sülalemizin erkekleri yardım için gitti tipi kar soguk 50 metrelik çukurlar.ilerleyemiyiruz abla diyorlar..kıyamet kopmuş burda diyorlar .
Mekanı cennet olsun. Rabbim siz yakınlarına sabır versin.Hatay da Bekir'imizi kaybettik babasının kucağında vefat etmiş Allah rahmet eylesin mekanı cennet kabri nur ile dolsun sözün bittiği an.
Rabbim siz yakınlarına sabır versin.Hatay da Bekir'imizi kaybettik babasının kucağında vefat etmiş Allah rahmet eylesin mekanı cennet kabri nur ile dolsun sözün bittiği an.