hakkulbeyan
Kayıtlı Kullanıcı
konuyu açtığım için ÖZÜR DİLERİM HEPİNİZDEN
Boşver gönüldaş..1. Üslubunuz hiç hoş değil.
2. Yaşça benden büyük olmanız, her ağzınıza geleni (size göre gerçek olan) söyleme hakkı doğurmaz. İlle de kendinizi tutamıyor ve söylemek istiyorsanız daha uygun bir dille söyleyiniz.
3. Davanızda her ne kadar haklı olsanız da, siz daha bir müslüman kardeşinizin kalbini kırmamanız gerektiğini öğrenememişsiniz veya öğrendiğiniz halde tatbik edemiyorsunuz. Bir müslümanın kalbini bu kadar kolay kırabiliyorken, dava adamı olmayı hele ki Hz. Muhammed'i (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) savunmayı nasıl yapabileceğinizi düşünüyorsunuz? Haklı olmanızın ne anlamı kaldı?
4. O nick aynı zamanda benim ismimdir de. Ayrıca adamlığımı tartışmak veya yargılamak size düşmez diye düşünüyorum.
Allah yardımcınız olsun.
Yemin ettin gelmeyeceğine,senin sözüne güvenilmez,MÜSLÜMAN YALAN SÖYLEMEZ..Böyle önemli bir konuda RESULÜMÜZE HAKARET EDİLİRKEN TAKINDIĞINIZ TAVIR VE HALA MEZHEBEŞMEYİ DİLE GETİRMENİZ ÇOK İLGİNÇ ;
ŞİA OLMADIĞIMI 9 KERE SÖYLEDİM ;
BANA LAF YETİŞTİRMEK İÇİN BURAYA yazı yazağınıza RESULE HAKARET EDENLERE YAZASANIZ DAHA UYGUN OLURDU ;
BİRÇOK KONUDA GÖRÜŞ AYRILIĞIMIZ OLUR AMA RESULALLAH KONUSUNDA GÖRÜŞ AYRILIKLARI UNUTULUR DA BU KONUDA BİRLEŞİLİR SANDIM ;
ÖZÜR DİLERİM ;
Yemin ettin gelmeyeceğine,senin sözüne güvenilmez,MÜSLÜMAN YALAN SÖYLEMEZ..
MÜSLÜMANLARA ÇATARAK,KÜFÜR BOYKOT EDİLMEZ..
Resulullah efendimize can kurban,düşmanlarına lanet olsun..
Biraz örnek alsan da Müslümanlara çatmasan...
NOKTA...